Şimdi Ara

Apple Watch (Tüm Modeller) [ANA KONU] (366. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
37.556
Cevap
818
Favori
2.007.393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
62 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 364365366367368
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: tugays77

Arkadaslar merhaba apple watch almayi dusunuyorum 3 mu 4 mu alsam diye cok kararsizim 4 almaya degermi yoksa 3 yeterli olur mu kullanan arkadaslar ne onerirsiniz
    3 ay sonra 5 çıkıyor onu bekle. 4 boşuna alma EKG bile çalışmıyor TR de.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hermi

Arkadaşlar merhaba,

Series 4'ler güncellemeden sonra daha mı yavaş şarj olmaya başladı? Deneyimleyen var mı?
    Arkadaşlar var mı bu sorunu yaşayan?
  • Merhaba arkadaşlar reklam gibi olacak ama Apple Watch hakiki deri kordon satışı yapıyorum. Yurtdışına ve tr içi. Düşünen olursa iletişime geçebilir.
    Apple Watch (Tüm Modeller) [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cenko1905 -- 25 Haziran 2019; 10:39:42 >
  • Hermi kullanıcısına yanıt
    Ben de 5.1.2 ye yeni geçtim bugün. Eğer böyle problemler varsa bir daha güncellemem herhalde. Şu anki sürümden memnun gibiyim ben

• 5in kesin çıkıp çıkmayacağı belli değil ki watchos 6 ile de full seri 4e çalışmışlar

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Darklesss D kullanıcısına yanıt
    Hocam bariz bir şekilde yavaşlama var. Önceleri 30-45 dakika arası şarj oluyordu. Şuan en az 90 dakika gibi bir süre.
  • Hermi kullanıcısına yanıt
    Hocam peki kullanım olarak nasıl? Ne kadar dayanıyor şarj??

• Blackrz kullanıcısına yanıt
    kardeş dediğin mantıklı mı sence watch 5 çıkmadan watchos 6 tanıtımında onu mu göstercekler (sonbaharda kesin olarak watch 5 çıkıcak)

• crimeboss kullanıcısına yanıt
    Yanlış anlamışsın sen yazdığımı 😂
    Kaynağın nedir ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blackrz -- 26 Haziran 2019; 12:16:52 >
  • Blackrz kullanıcısına yanıt
    görürsün kardesim sonbaharda

• crimeboss kullanıcısına yanıt
    😄 hadi bakalım

• quote:

Orijinalden alıntı: efesb

Arkadaşlar kafalar karışmış anlaşılan. Size kesin bilgi vereyim. Apple ın sayfasında böyle bir ifade var çünkü böyle bir özellik var saatte. Ama ne yazıkki bu özellikte malesef ülkemiz operatörlerinin destekmeğinden dolayı çalışmamaktadır.
    Wifi arama başka birşey, bu hali hazırda Turkcell ve Vodafone ile mümkün
    "Desteklenen iCloud bağlantılı aygıtlarda Wi-Fi ile Arama" şuanda Türkiyede yok. Telefon yanınızda yokken bile saatten arama yapabilme duru u için operatörün bu özelliği desteklemesi gerekiyor.

Alıntıları Göster
    Telefon kapalı yada yanınızda yokken Sesli FaceTime araması yapabilir aslında gibi geldi o da mümkün değil mi

• quote:

Orijinalden alıntı: cakitay

Telefon kapalı yada yanınızda yokken Sesli FaceTime araması yapabilir aslında gibi geldi o da mümkün değil mi

Alıntıları Göster
    Evet sesli facetime araması ile imessage alıp gönderme durumu telefon kapalı veya yanımızda yokken mümkün.
    Bir deneyin sizde isterseniz.
  • cenko1905 C kullanıcısına yanıt
    Emeğinize sağlık, gayet güzel görünüyorlar. Apple Watch kullanmıyorum ancak kullansam daha çekici ve kuvvetli bir toka detayı tercih etmek isterdim. Lütfen yanlış anlamayın, sadece yapıcı bir yorumda bulunmaya çalışıyorum.
  • Series 4 e IOS 6 kurabilecek miyim çıktığı zaman telefonum 6s çünkü ios 6 desteklemeyecek. Var mı bilen?

• Arkadaşlar göbek önde gitmeye başladı bende koşuya başlıyayım dedim ama aklıma takılan bir konu var apple watch 3 var bende ben dış alan koşu seçip koşmaya başladığımda haliyle yorulup yürümeye başlıyorum o zamanda kendi ben dış alan koşuyu seçtiğim için o yürüyüşüde hesaplıyormu yoksa sadece koşuyumu hesaplıyor. Koşu yapanlar yardımcı olursa sevinirim. Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi guguk -- 29 Haziran 2019; 21:2:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Philipp_Plein

Series 4 e IOS 6 kurabilecek miyim çıktığı zaman telefonum 6s çünkü ios 6 desteklemeyecek. Var mı bilen?
    Apple sitesinden alıntı:

quote:

watchOS 6 ile uyumluluk.
    watchOS 6 için iOS 13 veya daha yeni bir iOS sürümü yüklü iPhone 6s veya daha yeni bir iPhone modeli ve aşağıdaki Apple Watch modellerinden biri gerekir:

Apple Watch Series 1
    Apple Watch Series 2
    Apple Watch Series 3
    Apple Watch Series 4
    Her özellik her aygıtta kullanılamayabilir.

Apple Watch’unuzun modelini bulun
  • oyyen O kullanıcısına yanıt
    Estağfurullah neden yanlış anlim. Yorumunuz içinde ayrıca teşekkürler. Küçük detay olarak gözüküyor ama inanin daha iyi bir toka takmak maliyeti bile çok arttırıyor maalesef

• EknCn kullanıcısına yanıt
    Hocam birçok site de 6s’in IOS 13 desteği almayacağı yazıyor en az iphone 7 gerekmiyor muydu?

• Darklesss D kullanıcısına yanıt
    3 tam güne yakın kullanıyorum ama bu şarj olma süresinin uzaması hiç hoş olmadı.
  • 
Sayfa: önceki 364365366367368
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.