Şimdi Ara

Apple Watch (Tüm Modeller) [ANA KONU] (237. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: crypto81 Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 4 Misafir - 4 Masaüstü1 Mobil1 iOS
5 sn
34.525
Cevap
770
Favori
1.806.220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
57 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
53. Sırada  bugün en iyi #22
Sayfa: önceki 235236237238239
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar WatchOS 4.3.2 indiriyorum da çok zor iniyor neden acaba?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • krki K kullanıcısına yanıt
    Hocam bende güncelleme görünmüyor. Son beta sürümü de 4.3.1 olarak görünüyor. Siz nasıl 4.3.2 indiriyorsunuz?
  • doobeyy kullanıcısına yanıt
    Hocam çok pardon o an farklı bişi düşünürken yanlış yazmışım. İndirdiğim sürüm 4.3

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Saat elma logosunda takılı kaldı :/

    Şarjı bitmiş ve kapanmıştı, şarja taktım, ancak 1 saattir falan elma logosunda takılı durumda.
    Şarjdan çıkartıp her iki tuşa da 10 saniye bastım, elma logosu gitti ve yeniden geldi (yani hard reset başarılı oldu) ancak şuan hala yine uzun süredir elma logosunda.

    Ne yapmam gerekir acaba bir fikriniz var mı?
    Teşekkürler
  • En son güncellemeden hiç memnun değilim takılmaları uygulamaları açmama ve saatin açılış hızı çok yavaş oldu artık daha geç açılıyor.
  • krki K kullanıcısına yanıt
    Hocam aman gözünü seveyim. O para verilmez seri1’e bu saatten sonra.hiç almayın daha iyi.tertemiz Seri2mi 1000 tl ye satıp ertesi gün 1aylık seri3’ü 1250tl’ye aldım. Biraz araştırın.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • dota kullanıcısına yanıt
    Bende aksine, her zamankinden daha hızlı. Workout app'i artık takılmıyor uzunca. Uygulamalar daha hızlı açılıyor.
  • Erıs kullanıcısına yanıt
    Hocam konuyu güncellemeyecekmisin?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar saatlerinizin açılma hızlarını yüklü olan watchOS sürümüyle birlikte paylaşır mısınız? Benim Seri 1
    2 dakika 5 saniyede açılıyor. watchOS 4.3 yüklü.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 1250 tlye nereden aldınız acaba?bnde bakıyorum ama o fiyatlara yok hiçbiryerde

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar ios 12 de always on display geleceği dedikoduları var hatta bir tanıtım videosunda da nasıl olcağı görünüyor sizce gelecek yeni watchos ta da always on display gelir mi? piyasadaki tüm muadil cihazlarda bu özellik mevcut biliyorsunuz.
  • efesb kullanıcısına yanıt
    iOS de nasil always on diplay olucak anlamadim ama ben saate gelecegini dusunmuyorum. Sebebi ise batarya suresi. Apple watch cok parlak bir ekrana sahip ve suanku hali bile 2 gunu gecemezken always on display gelmesi durumunda batarya suresi olarak rakiplerinin cok gerisinde kalicak.
  • Onur__ kullanıcısına yanıt
    Saat üzerindeki 2 adet fiziksel tuşa basılı tutun cihaz kendini resetleyecektir maalesef benim 2 cihazımda da aynı sorun mevcut çıkdırmak üzereyim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • krki K kullanıcısına yanıt
    2 dakika 5 saniye bence iyi WatchOS 4.3 ile hiç açılmayanlarda var maalesef

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • knaak23 K kullanıcısına yanıt
    ios a geleceği şekli muhtemelen şunada en baştaki rakibi Samsung'ta ki gibi birşey olur, saat tarih ve var ise gelen bildirimlerin uyarılarının olduğu sade bir ekran. Saat konusuna gelince bana kalırsa gelmeli ama muhtemelen seri 3 lere getirmezler Pili sömürmesin diye. Eyer pil konusunda bir geliştirme yapacaklarsa ki yapmalılar seri 4 ler ile birlikte gelebilir ine sade bir siyah bir ekran üzerine sadece saat ve tarih gösteren bir ekran.
  • efesb kullanıcısına yanıt
    Umarim dediginiz gibi olur. Eminim herkes gelmesini isteyecektir. Benim gelmeyecegini dusunmemin sebebi, Apple in donandimsal yenilik konusunda eskiye nazaran artik cok da iyi olmamasi. Ilk seriden itibaren gelmesi gerekirdi always on display in ama bence beceremediler.

    Oncelikle Apple kendi bataryasini uretmiyor baska sirketlerden aliyor. Samsung olabilir tam bilmiyorum.
    iOS, android isletim sistemine gore cok daha az batarya tuketiyor. iPhone larin batarya boyutlari kucuk olmasina ragmen diger android telefonlarla ayni sure batarya suresi sunmasindan anliyoruz bunu. Yazilimin getiridigi bir farklilik. Ayni durum Mac OS icinde gecerli. Fakat watch OS icin gecerli degil gibi sanki. Samsung un kullandigi Tizen isletim sistemi ile watch OS benzer batarya suresi tuketiyor kanaatimce. Apple watch da daha kucuk batarya kullandigi icin haliyle Samsung un saatleri daha uzun kullanim suresi sunuyor. Lithium ion bataryalarda teknoloji cok yavas ilerledigi icin ve onumuzde ki 5-10 sene boyunca yeni teknoloji bataryalara gecilmeyecegini dusundugumden ben halen ihitmal vermiyorum. Umairm yanilip mors olurum :D. Apple watch kullanicisi olarak gormek istedigimiz yenilikler bunlar :D




  • Off. İşim gereği elimi sıksık yıkamam gerekiyor ki bu saati asıl kullanma sebeplerimden beriydi su geçirmiyor diye ama bugün cihazla arama yaptığımda, siriyle konuşmaya başladığımda cızırdamaya başladı sanki nem kalmış gibi geliyor ses. Pimi be kadar cevirdiysemde ses geçmedi. Saati iphone misali 2 dk önce pirince yatırdım belki bi etkisi olur diyede bilmiyom ne yapsam. Garanti ilgilenir mi göndersem?!

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • matador_mirkhan M kullanıcısına yanıt
    Sorun olacağını sanmıyorum. Seri 2 var bende de. Duşta çıkarmadığım zamanlar oldu. Cızırdamayı bende yaşadım belli bir süre sonra geçiyor. Suyu tam atamıyor bazen ama zararıda olmuyor.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • knaak23 K kullanıcısına yanıt
    Dediklerinize katılıyorum. Umarım şu pil konusunu geliştirirler ve buna bağlı olarak başta always on display, uyku takibi özellikler gelir saate.
    Ve bence dahası saatte spor uygulaması konusunda da gelişmeler olmalı. Şu koşu başlat dedikten sonraki aşamada GPS yakalayıp ardından da Kalp atışını vermeye başlattıktan sonra geri saymaya başlamalı mesela ayrıca antrenman seçenekleri içerisinde kendimizin belirleyebileceği bir kalp atış hızı aralığında çalışma opsiyonu olmalı.
    Ve hala Apple ın nasıl yapmadığını anlamadığım Takvim uygulamasında sadece bulunduğunuz ayı görebiliyor olmamız tam bir saçmalık. Çocukken kulandığım Casio Data Bank saatimde bile geçmiş veya gelecek ayları görebiliyordum. İnanılır gibi değil.
  • matador_mirkhan M kullanıcısına yanıt
    Korkmaniza gerek yok o cizirti icerideki suyu tamamen atamamasindan kaynaklaniyor. Bir sure sonra su buharlasip gidince normale donecektir.
  • 
Sayfa: önceki 235236237238239
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.