Şimdi Ara

ANADOLU EFES Basketbol (2020-2021 EUROLEAGUE ŞAMPİYONU) (463. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12.310
Cevap
37
Favori
325.078
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 461462463464465
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ufuk Sarica'yi çok isterim. Bizdeki son döneminde günah keçisi oldu biraz. Tamam şu anki kadar tecrübeli değildi. Ama yine de iyi performans sergiliyordu. Günah keçisi derken kadronun yetersizliğine kurban gitti. Gönlüm uzun süreli sakatlık yaşadı. Savanovic-Batista-Barac uzun rotasyonuydu. Savanovic o sene Avrupa'da en çok sahada kalan uzun olmak zorunda kaldi. Barac zaten malumunuz. Üstüne Vujacic istikrarsizligi eklenince takım kötüye gitti. Ama şimdi tam vakti. Bizi ayağa kaldıracaktir. Umarım yuvasına döner. Euroleague degerini bilmeyen bir kulüpte şu an çünkü.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Caner-Medley kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle katılıyorum. O dönem de buna benzer bir kadromuz vardı ve tüm suç daha ilk antrenörlük deneyimi olan Ufuk Hoca'ya yüklendi. Engin Özerhun, kendi başarısızlığını bu şekilde kapattı. Bana göre çözüm şu şekilde: bu sezon böyle devam edelim zaten kim gelirse gelsin isterse Popovich isterse Obra gelsin bu kadroyu yola getiremez. Gelecek sezon oyuncuların çoğu gönderiliP, Ufuk Hoca önderliğinde sıfırdan bir takım kurulsun. Bu sezon gelirse yine harcanır.
  • Elbryan kullanıcısına yanıt
    Katılıyorum. Kısıtlı imkanlarimiz vardı bu sene. Ama bu bahane değil. Ufuk Sarıca KSK'da kısıtlı bütçe ile şampiyon oldu. BJK'de de fena değil şu an. Kısıtlı imkanlar dahilinde bile bizde çok başarılı olur. Şahsen bu seneden gelip yapilanmaya başlamalı. Ekstra gençlere de süre vereceğini umuyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bakalım Onuralp milli takımdan affını isteyecek mi ?Egehan hata yapıyor o da yapmaz umarım
  • eyoruk E kullanıcısına yanıt
    Kendi branşım olduğu için demiyorum ama burada mentör ya da mental koç eksikliği yüzünden böyle oluyor. Türkiye'nin en büyük sorunu bu. Oyuncularda teknik, kondüsyon, kuvvet var ama mental, gelecek planlaması yok. Etraf teknik, taktik, kondüsyoner hocalarla dolu ama hiçbir takımın aklına mental koç almak gelmiyor. Bence en büyük sorunlardan biri bu. Gençlerimizin kaybolup gitmesi ya da daha kariyerin başındayken böyle saçma nedenlerle kariyerlerine zarar vermesinin sebebi bu. Gençlere akıl veren birileri yok. Etraflarında hep cahil aileleri ve gözlerini para bürümüş menejer bozuntuları var. Onuralp, daha bu yaşta kariyerine büyük zarar veriyor da neyse.
  • Egehan konusunda Obradovic var diye bir şey diyemiyorum mutlaka konuşmuşlardır da ama Onuralp için haklısın.O da olmayacak gibi malesef.Hayır anlamıyorum cidden babası da basketbolcuydu bu adamın hiç mi yön vermez yapma etme demez.
  • eyoruk E kullanıcısına yanıt
    Ben akıl verme olayının ailelerinde yapmasına da karşıyım. Kim olursa olsun, babası Jordan dahi olsa tarafsız bir kafa ile bakamaz olaya. Mentörlük başlı başına bir alan. Hatta profesyonel bir sporcunun kendine ait personel mentorü olması gerek bana göre. Bundan 15-20 sene önce örneğin neredeyse kimsenin özel kondüsyoneri yoktu ama şuan neredeyse her prof oyuncunun var. Neden çünkü herkesin vücut yapısı farklı. Ve artık spor bir bilim dalı. Mental hocalıkta bu bilimin bir parçası. Herkesin doğuştan ve sonradan şekillenen mental yapısı farklı. Buna en iyi çözümü dışarıdan tarafsız gözle bakan biri görür. Ona göre çalışmalar yapar. DÜnyada bu olay yaygınlaşmışken maalesef hala ülkemizde aile-menejer kafasıyla hareket eden gençlerimiz var.

    Not: Bu arada mentalin ne kadar önemli olduğunuhttps://www.youtube.com/watch?v=vvLaGqFqb9o şu videoya bakarak anlayabilirsiniz.




  • Doğuş ve Birkan milli takımda yer alacaklarmış. Keşke onlarda gitmeseydi de biraz tepki göstermiş olurduk. Şuan tüm Euroleague takımlarından bu olaya eleştiriler var. Hidayet beyefendi, Fenerliler için üzülmüş. Onun zamanında böyle bir şey olsaydı gelecek miydi bakalım?
  • Birkan'ın gitmesi hayırlı olacak gibi .. Topa dokunduğu anda içime bir ürperti geliyor yahu.

    Hücumda iyi başladık ama topsuz koşuları çok kaçırıyoruz.Dikkat etmek lazım.
  • Hayırlı olsun..Lıge tutunuyoruz böylece.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu sefer oldu gibi, ilk galibiyet geliyor nihayet.

    Edit: Yuh, o nasıl maç sonu öyle :S



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Robinson Crusoe -- 10 Kasım 2017; 0:49:58 >
  • Gecen seneki Galatasaray gibi sonradan mı acılacagız dıye dusdundum baktım fecen sene GS ilk galıbıyetını 6.haftada almıs
    Bugun de 6.hafta .

    Ne dıyeyım sonu benzemesın

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mccollum ve Stimac'ın koyduğu karakter ha-ri-ka.Heurtel'in de bizi sevdiğini gösterme çabaları takdire şayan


    Şimdi de Heurtel'in direkt elinden top kaptı Stimac , muhteşem karakter yahu.Bu arada bir orta mesafe şutu da var maçta , unutmadan.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lüzumsuz Adam -- 10 Kasım 2017; 0:42:10 >
  • Son birkaç dakika "Rehavet nelere yol açabilir?" sorusunun cevabıydı , fark 15 olmasa adamlar dönecekti az kalsın , baya saçmaladık.

    Neyse Malaga maçına W bu maça L yazardım , böyle olması belki de daha iyi oldu.Umarım bu maçla yükseliriz.
  • Duyduğuma göre Huertal üç sene içinde bizdeki en iyi performansını sergilemıs.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Caner-Medley kullanıcısına yanıt
    Heurtel kalmalıydı diyenlere anlatmak istediğimizi örnekle gösterdi. Tüm maç isterse 50 sayı atıp 20 asist yapsın tek bir hatası maçı bitiriyor.
  • Elbryan kullanıcısına yanıt
    Izleyemedim ama öyleymiş hocam. Tabii bizim çocuklarda inanılmaz mücadele etmiş. Esas pay onların. Ama Huertal bizim 2.5 senemizi çaldı. Ivkovic ilk senesi Top 16 öncesi Huertalsiz dönemi hatırlayın. Mütevazi kadro, ama doğru mühendisliği olan kadro ile çok iyi basketbol oynuyorduk. Huertal bütün takımın düzenini bozmuştu. Valla ben çok mutluyum onsuz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nereye koyayım bilemedim..Burada karar kıldım Güncel bir başlık yok ki.

    https://twitter.com/IAmDPick/status/929780568908320769

    Git arkadaş bir de sen git..Herkes gidiyor zaten sen de gideceksin.
  • Keşke Muric yerine Kuzminskasimiz olsa :(

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gömdük

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 461462463464465
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.