Bende incehesapa sordum Far Cry 6 kodu ne zaman gönderirsiniz diye bakalım ne yazacaklar. |
Süper hayırlı olsun hocam güle güle kullan. |
Ryzen 9 5950X alıp fantazi yapmanın bir anlamı var mı.5900X düşünüyorum fakat hiç bir yerde yok daha fazla para vermek mantıklı mı aradaki farka değer m?.Çoğunluk oyun oynuyorum. Bu son soket olduğu için ileride soket değişeceği için güç bir işlemci alayım diye düşündüm. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GLaDOS_2.0 -- 18 Kasım 2020; 14:34:34 > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Aynı şeyi ben de düşünmeye başladım artık... |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Bence kesinlikle gerek yok. Ben de oyun için 5600x alacaktım fakat incehesapın anlık kampanyası ile dayanamayıp 5900x aldım. Hele 5950x 9 bine yakın fiyatıyla kesinlikle israf hocam. |
Selamlar Ryzen 5 5600X işlemcim var. Ryzen Master 'ı açmak istediğimde aşağıdaki uyarı çıkıyor ve açılmıyor. Bu konuda destek olabilirseniz sevinirim ![]() |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
programı güncellemeniz gerekiyor. Arada bios chipset falan da eskiyse onları da güncellemenizi tavsiye ederim. |
Hayırlı olsun güzel tercih. |
Cevap yazmışlar; Değerli Müşterimiz ; Talebiniz ile ilgili yetkili departmanımıza bilgi verilmiş olup tarafınıza en kısa süre içinde dönüş sağlanacaktır. Saygılarımızla, İncehesap.com |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Sağol hocam teşekkür ederim.Daha iyileri sizin olsun... |
Nereden aldın üstad hiçbir yerde yok |
pazartesi günü QP'den almıştım, bugün elime ulaştı. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |