Şimdi Ara

Altı yıllık ilişkim bitiyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Altı yıllık ilişkim göz göre göre bitiyor. Engel olamıyorum her yolu denedim olmuyor. Sevgilim artık olmadığını söyledi. Yanımda rahat edemiyormus. Bana aşık değilmiş artık. 7 aydır her gün bu lafları duyuyorum. Ben umutla her şey eski haline dönecek diye çabalarken her şey aynı kalıyor. Pes ediyorum artık. Bunun sebebini soruyorum bilmediğini söylüyor. Bilmediği bir sebepten altı yıllık mutluluğumuz son buluyor...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu kadar basit olmamalı. 6 yıla yazık değil mi :/ yaş kaç hocam

• Bu kadar basit mi? Senin 6 yyl boyunca verdi?in sevgi ve emekleri nasyl geri ödeyebilir?
  • altı yıl iyi dayanmışsınız. prensip olarak yenisini bulmadan eskisini terketmiyoruz. yeni denizlere yelken açın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lil wayne22

Bu kadar basit olmamalı. 6 yıla yazık değil mi :/ yaş kaç hocam

Yaş 23

• quote:

Orijinalden alıntı: ictopbasli

Bu kadar basit mi? Senin 6 yyl boyunca verdi?in sevgi ve emekleri nasyl geri ödeyebilir?

Tek taraflı değil hocam. O da sonuçta sevgi ve emek verdi. beni asıl kahreden, biz çok zorluklar aştık. Altı yılın iki yılını bir kere görüşemeden geçirdik ne zorluklar ne belalar.. bu kadar şey bizi yıkamamışken şimdi nedenini bile bilmediği birşeyden dolayi bitiyoruz..

• quote:

Orijinalden alıntı: -epica-

quote:

Orijinalden alıntı: ictopbasli

Bu kadar basit mi? Senin 6 yyl boyunca verdi?in sevgi ve emekleri nasyl geri ödeyebilir?

Tek taraflı değil hocam. O da sonuçta sevgi ve emek verdi. beni asıl kahreden, biz çok zorluklar aştık. Altı yılın iki yılını bir kere görüşemeden geçirdik ne zorluklar ne belalar.. bu kadar şey bizi yıkamamışken şimdi nedenini bile bilmediği birşeyden dolayi bitiyoruz..

Emek verdi diyorsun ama ayrılmak isteyen o.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    3 YILLIK İLİŞKİ
    6 yıl önce açıldı
    2.5 senelik ilişkim bitti
    4 yıl önce açıldı
    2 yıllık ilişkim bitmek üzere
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • -epica- kullanıcısına yanıt
    Siz inanmışsınız gerçekten ama o öyle değil ne yazık ki. Çok önceden ayrılmayı kafaya koymuştur kız eminim ki, sebepsiz yere bitirmek böyle olsa gerek. Herhangi bir sebebi olsa söylerdi yani. Sadece size karşı hislerinin eskisi gibi olmadığını farketmiş, belki böyle iyi düşünmelisiniz hocam; ya evlenmiş olsaydınız? Zor, biliyorum. Fakat artık yapacak bir şey yok.
  • Nişan lazim size artik 6 yil olmus

• Aştı yıl ilişki mi olur ulan.

Ayrıca bu kız milleti bi dalı tutmadan otekini bırakmıyor oyle sebebini bilmiyorum falan bahaneleri fasadiso

• çok garip bi yorum olabilir fakat yasiniz 23 sevgiliniz bu ilişkinin evliliğe doğru gittinigini düşünmüş olabilir belki (17 yasindayim) bu yasta boyle bi konuya yorum yapmam saçma geliyor olabilir fakat benim aklima bu şekilde geldi

• Resti cek it gibi gelir

• hocam bende yenı 1.5 yıllık ılıskı bıtırdım. kesinlikle yanlıs anlamayın bir tutmuyorum zaten bır olmasının ımkanı yok ama benzer seyler. 1.5 yıla gore cok agır seyler yasadık ama hep mutluyduk ve cok fazla asıktık. hatta o acıkcası benden daha fazla asıktı. Sacma bi sogukluk giriyo araya bunalmalar baslıyo ve son yavas yavas gelıyo. bizde 2 ay kotu gectı ve bitti. iliskinizde bizden 4 kat cok gecırdıgınız kotu zaman suresıde. demek ıstedıgım o kı duzelmesını umıt etmeyın bunalma geldıgı an kafa rahatlamadan hıcbısey duzelmez.
  • cntrl C kullanıcısına yanıt
    kesinlikle noktasına kadar katılıyorum
  • biten şey aşk değildir kardeşim. canını sıkma bir bayan olarak sana söyleyebileceğim tek şey bu sen aylardır uğraşıyorsan ve bir karşılık bulamıyorsan bırak gitsin. ilişkinin içeriğini bilmeden kimse şöyle böyle diye yorum yapamaz ama hiçbirşey yüzünden bitmez ilişkiler.
  • Çok yanlış yapmışsın kardeşim ilk 2-3 haftadan sonra ters tepkime yapacaktın bende seni sevmiyordum sen üzülme diye rol yaptım felan kî derinden yarala, yaralanan sen olma.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostum olmuyor diyorsa olmuyordur. Devam etmen ileride geri donusu cok zor durumlar dogurabilir.aklini kullan gonlunu degil.

• quote:

Orijinalden alıntı: cntrl

Resti cek it gibi gelir

Hocam biraz seviyeyi korursak..

• quote:

Orijinalden alıntı: Biplemez

hocam bende yenı 1.5 yıllık ılıskı bıtırdım. kesinlikle yanlıs anlamayın bir tutmuyorum zaten bır olmasının ımkanı yok ama benzer seyler. 1.5 yıla gore cok agır seyler yasadık ama hep mutluyduk ve cok fazla asıktık. hatta o acıkcası benden daha fazla asıktı. Sacma bi sogukluk giriyo araya bunalmalar baslıyo ve son yavas yavas gelıyo. bizde 2 ay kotu gectı ve bitti. iliskinizde bizden 4 kat cok gecırdıgınız kotu zaman suresıde. demek ıstedıgım o kı duzelmesını umıt etmeyın bunalma geldıgı an kafa rahatlamadan hıcbısey duzelmez.

Umudum kalmadı artık hocam zaten. Şu an ne yapıyorsam kendim için yapıyorum aslında. Çünkü çekeceğim acının haddi hesabı yok. Sokağa atılmış köpek yavrusu gibi hissediyorum. Gerçek anlamda yaşamayı birlikte öğrendik birlikte büyüdük. Şimdi yalnız başıma nasıl yaşarım bilmiyorum. Size de geçmiş olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: TomrisHan

biten şey aşk değildir kardeşim. canını sıkma bir bayan olarak sana söyleyebileceğim tek şey bu sen aylardır uğraşıyorsan ve bir karşılık bulamıyorsan bırak gitsin. ilişkinin içeriğini bilmeden kimse şöyle böyle diye yorum yapamaz ama hiçbirşey yüzünden bitmez ilişkiler.

Başka çarem kalmadı zaten. Çekeceğim acıyı göze alabilsem birakicam gitsin. Ama biraz da bu sürece kendimi alıştırmak için yanımda tutuyorum sanırım

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.