Şimdi Ara

Aliexpress Ana Konu • (597. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
9 Misafir - 9 Masaüstü
5 sn
43.037
Cevap
1.483
Favori
2.935.898
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
192 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 595596597598599
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• OnurFB1453 kullanıcısına yanıt
    Para nasıl kazanılır bilmiyorlar, bu seferlik hoş görün. Bu seferlik. ))
  • Yeni üyelik de sorun değil de, yeni bir kredi kartı tanımlamadan 3-5$'lık da olsa bir indirim sağlamanın bir yolu var mı yok mu ben onu halâ çözemedim. Ne zaman bir kupona tıklasam kolpa çıkıyor...
  • Aliexpress Ana Konu •

Aliexpress Ana Konu •

arkadaşlar fener almıştım ama pilin şarz aleti tr uyumu yok hangi aparattan almam lazım??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Crossclimatt -- 5 Nisan 2017; 4:4:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar bu ne oluyor niye singapura devretmişler?

Aliexpress Ana Konu •

• Aliexpress dolandırıcı satıcıdan yana tavır aldı, takipli posta için ilave para ödeyip aldığım ürünü, satıcı takipsiz yollamış, dispute açtım Aliexpress satıcıyı haklı buldu.

• quote:

Orijinalden alıntı: ksk_355

Arkadaşlar bi sorum olacaktı. Ben aradım bulamadım. Aliexpress de halıların üzerine örtmek için lastikli örtü tarzı bişey var mı? Çocuklar rahat rahat oynasınlar diye böyle bi çözüm bulalım dedik:)

kimse böyle bir şeye ihtiyaç duymamış sanırım
  • oktay1910 kullanıcısına yanıt
    Singapur Post ile geliyor dostum, sıkıntı yok. 5-6 gün içinde tr'ye giriş yapar, şu an yolda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: iso227

aliexpress`den coil çok aldım.tavsiyeler vereceğim ama hiç bir zaman %100 gümrükten geçer diye birşey yok.

BUHARCILAR TAKİPTE KALIN YAKINDA ELEKTRONİK SİGARA VE PARÇALARINI GÖNDEREN MAĞAZALARI PAYLAŞICAM

KEEPRED COİL MAĞAZASI
    sağlam mağaza 10 paket coil almışlığım var.kargoları çay poşetine koyup gönderiyor.çoklu siparişlerde kargoya bölerek gönderir.

EASTFUN COİL MAĞAZASI
    bir kaç tane coil almıştım bu mağazadan güvenilir.

VCİGARY KLON E SİGARA PARÇALARI MAĞAZASI
    bu mağzadanda klon coil aldım baya hepsi sorunsuz geldi.coillerin tanesi 10 gün falan gidiyor çok aşırı kullanımda.klon atomizeri falanda var onlarıda sipariş ettik gelince paylaşırız.

teşekkürler hocam.
    eastfun güzel bir dükkan ama Türkiyeye gönderim yok maalesef baktığım ürünlerde

• m.hüseyin kullanıcısına yanıt
    Seçili ürünlerde indirim var.
    Ben bir adet micro bir adet typeC kablo aldım şu kırmızı olanlardan.
    toplam 2 dolar ödedim, ama hala kargoya verilmedi...
  • Crossclimatt kullanıcısına yanıt
    Aliexpress Ana Konu •

Yukardaki ürün işinizi görür hocam.
  • darkofnight kullanıcısına yanıt
    Hocam tamamen dh ile alakalı imiş. a-d-block>özelleştir>filtre listelerinde easy privacy, zararlı yazılımlara karşı koruma özelliğini açınca artık linkler tr.rdrtr uzantısı ile açılmıyor browserdan dolayısı ile aff çalışmıyor, çözdüm sonunda .

tr.rdrtr de gelirortaklari.com imiş .
  • el-harezmi_0 kullanıcısına yanıt
    Hangi saticilar bunlar ?

• Uyum yok derken? voltajada uyuyor prizlerede uyuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OnurFB1453 -- 5 Nisan 2017; 10:02:52 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: abdullahkan

Aliexpress dolandırıcı satıcıdan yana tavır aldı, takipli posta için ilave para ödeyip aldığım ürünü, satıcı takipsiz yollamış, dispute açtım Aliexpress satıcıyı haklı buldu.

Aynı şey olay benimde başıma geldi, kayıtlı göndermesi için ödeme yaptığım halde kayıtsız gönderdi ürünü, yalnız ben paramı geri aldım Aliexpress den son kuruşuma kadar. Ürün de bu hafta geldi, 3,5 ay sonra ortaya çıktı birden.

• Xiaomi telefonları Türkiye'ye yollayıp gümrük problemi çekmeyeceğimiz mağaza var mı arkadaşlar?

• Pi kullanıcısına yanıt
    internette araştırdım, bazılarına kargoda isim yok diye kargoyu teslim etmiyorlarmış. inşallah ben de sizin gibi şanslı olurum

• BySUPERMANs kullanıcısına yanıt

ben bu markadan şarj cihazı ve kabloları aldım gerçekten kaliteli tavsiye ederim

• elektronik sigara gümrükten geçmiyordu ama konu başlıgında arkadaş almış nasıl oluyor bu yolu nedir ?
  • 
Sayfa: önceki 595596597598599
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.