Şimdi Ara

Adios kart ile Dünyayı Keşfe Çıkıyos!-Kampanyalar!-Gezi İpuçları!- (3712. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
84.755
Cevap
1.076
Favori
5.538.901
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 37103711371237133714
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • day_dreamer kullanıcısına yanıt
    pegasus isveç'ten kalkışta rötar yapmazsa vaktinde inerse yetişirsiniz. ya da şansınız varsa her zamanki gibi antep uçağı rötar yapar geç kalsanız da yetişirsiniz.
  • İnşallah yetişirim, bilgi için sağ olun. 😐

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sak0575 kullanıcısına yanıt
    Ben en iyisi mh'ne sorayım o zaman.
    Ama en azından biliyorsanız KYK, MTV ödemesi vs. geçerli oluyor mu acaba olmuyorsa tutmayacak hedef.
  • Arkadaşlar merhaba,

    Kişiye özel kampanya için Müşteri hizmetlerine başvuru yapmak gerekiyor mu? Yoksa sistem ototmatik mi tanımlıyor?
    Tecrübeli arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
  • munchausenbyproxy kullanıcısına yanıt
    Gecerli olur..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • day_dreamer kullanıcısına yanıt
    merhaba, bizim de pegasus iç hat ve dış hat ayrı alınmış biletimiz vardı. gidişte check-in bankosunda iki uçuşumuzu birleştirdiler, arada bavul alıp verme yapmadık. denemenizi tavsiye ederim.

    bir başka seferde, yine pegasus yine iç hat dış hat ayrı aldığımız bir yolculuktu. yurtdışı uçuşumuz geç indiği için yurt içi uçuşumuzu kaçırdık. çekinerek bilet bankosuna ne yapabiliriz diye sorduk. hiçbir sorun çıkartmadan bir sonraki iç hat uçuşuna aldılar bizi. (bavul yoktu o sefer)
  • ms365 M kullanıcısına yanıt
    Biletleri ayrı ayrı alırken ben de öyle düşünmüştüm ki pegasusun linkteki açıklamasını görene kadar. Bu dedikleriniz ne zaman oldu?

    https://www.flypgs.com/basin-odasi/duyurular/duyuru-detay/farkli-rezervasyon-numarali-biletlerin-check-in-ve-bagaj-islemleri-hakkinda

    Edit: uçuşlar bağlanabiliyor mu diye yine de pegasusa mail attım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi day_dreamer -- 24 Temmuz 2017; 9:49:50 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: day_dreamer

    Biletleri ayrı ayrı alırken ben de öyle düşünmüştüm ki pegasusun linkteki açıklamasını görene kadar. Bu dedikleriniz ne zaman oldu?

    https://www.flypgs.com/basin-odasi/duyurular/duyuru-detay/farkli-rezervasyon-numarali-biletlerin-check-in-ve-bagaj-islemleri-hakkinda

    Edit: uçuşlar bağlanabiliyor mu diye yine de pegasusa mail attım.

    Uçuşların bağlanması ile bagajların bağlanması farklı işlemler. Havalimanında rica etmeniz durumunda bagajları bağlayabilirsiniz ancak uçağın rötar yapması nedeniyle ikinci uçuşunuzu kaçırmanız durumunda herhangi bir hak talep edemezsiniz. Bazı durumlarda sonraki uçuşta yer olması durumunda yardımcı olabiliyorlar.




  • LaMidas kullanıcısına yanıt
    İşte demek istediğim pegasus bagajı bağlamıyor.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • @munchausenbyproxy bana da gelmiş, başvuru dahi yapmadım, aramıştım daha önceden(3-4 ay kadar önce) MH'yi ama garanti veremiyoruz demişlerdi.
  • Arkadaşlar ben yapı kredi çalışanıyım, buradaki linklere tıklayınca referans kodu ile yönleniyor her uçak bileti aldığınızda konu sahibi komisyon alıyor :P
  • day_dreamer kullanıcısına yanıt
    Haklısınız. Bu duyuru yeni. Bizim uçuşları bağladığımız durum 1 sene önceydi.

    Yine de check in bankosunda şansınızı deneyin :)



    Bu arada, eskiden Sabiha Gökçen e indiğimizde çok uzun pasaport kuyruğu oluyordu. Son gidişimizde bir pegasus görevlisi, iç hat uçuşu yakın saatte olanları başka tarafta ayrı bir pasaport bankosuna yönlendirdi. Umarım bu uygulama devam ediyordur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba, yanlışlıkla çekilen worldpuan'ın geri dönüşü var mıdır?

    Bu ay içinde bir akaryakıt istasyonunda dizel yakıt karşılığı için 100 TL karttan çekim yapılmasını istedim, pinpad'den şifreyi girdim ancak 100 TL olarak görünüyordu işlem ve tabii ki onayladım. Ancak slip ve bu ay gelen hesap ekstremi incelediğimde 100 TL kartımdan çekilmemiş bunun yerine 100 TL karşılığı worldpuan 3 parça halinde (55 TL, 5 TL, 40 TL karşılığı wp şeklinde)çekilmiş görünüyor. Müşteri hizmetleri bunu kendilerine değil bizzat işlemi yapan akaryakıt istasyonuna başvurarak çözebileceğimi aktardı ama sonucun nasıl olacağı belirsiz. Tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim, herkese iyi günler...
  • aras kullanıcısına yanıt
    Benden yanlışlıkla Özdilek çekmişti, ertesi gün gittim iptal edip düzelttiler.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mat34

    Evinin rahatlığı ne demek sıra gormedım. Evim de havuz yok, yatak odam 40 metre kare ustu degil, odamı temizleyen yok,, aşçım yok, evimde her Ogün et balık pişmiyor, guleryuzlu calışanlarım yok 800 TL puana 2 kişi bunların hepsine sahibim. Puan performans olarak tek geçerim. Yanın daki regnuma gidip aynı denize girmek mantıklı degil. Acaba hangimiz ilk 3 gunden sonra tıka basa mı yiyoruz hayır yemiyoruz. Gün geçtikçe tek çeşide yöneliyor. Şu an Nirvana dayım bence bu parayı haketmiyor, adamlar alacart için bile 15 euro istiyor. Deniz derseniz gidin Tekirova ya, kalite derseniz gidin Beleğe derler.

    Tamam evim gibi diyen sensin ben değil yazdığından bir habersin 800tl puanı küçümsemeyin bence kolay kazanılmıyor kesinlikle ben nirvana ile ilgili bir şey yazmadım emin ol gitmediğim otel için bir şey yazamam f/p hiç mi hiç değil sentido zeynep nisan ayını bekleyene kadar kasım ayında istediğim oteli istediğim gün sayısınca alsaydım diyorum sentido zeynep alana kadar acıyorum o puana verdiğim puanın karşılığını alamadım belki nirvana için de aynısını söylicektim ama bu sentido zeynep otelin iyi olduğunu göstermezkalite için belek derler evet bellek te çok kaliteli oteller var ama sentido zeynep

    beleğe yakışmayan bir hizmet sunmakta kemerde bu otelden üstün hizmet veren oteller var.5 gün kaldığım yerde bir kere bardağıma su dolduran olmadı bilerek su istedim suyu bırakıp gitti garson böyle kalitesi düşük otelin sadece gala gecesinde akşam yemeğinde içecek sordular o da bir gün o kadar 3 gün den sonra tek çeşite yönlenmesi otele

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: sevozgur

    10 gün kaldım golf otel de her gün muz ve kavun vardı. Size nasıl denk gelmedi bilemiyorum. Ana bina da belki yoktur bilemiyorum çünkü sadece öğle yemekleri gidiyordum..
    Animasyon yerine televizyon izlediyseniz çok şey kaçırmışsiniz demektir. Her gün değil ama bazı show lar çok üst düzey
    mesela keep balance show muhteşem. Bisiklet show da güzeldi. Las vegas ta cirque de soleil bile izlemiş birisi olarak keep balance çok başarılı. Animator lerin yaptıkları kötü ama çok lüks Hotelde dahi rus dansçı kızlar çıkıp direk dansı yapıyor disko müziği eşliğinde. Bana bunlar çok sıkıcı geliyor. Onların da kaliteli show haftada bir iki anca çıkıyor.

    5gün kaldım temmuz 1 temmuz 6 arası akşam yemeklerinde gala gecesi hariç hiç muz görmedim.iki gece kavun gördüm 1 si gala gecesiydi 1 de ilk gün o da bitti dedi kalmadı kavun. Sadece 1 gece o da gala gecesi kiraz gördüm sadece 1 gece . Animasyon iki gece iyiydi diğerleri 5 para etmez belek otelleri kaliteli oteller her gecesi ayrı olması lazım bu sentido zeynep kesinlikle değil.diskoyu bir gece dolu görmedim 1-2 kişi ya oynuyor ya oynamıyor. Otelin iskelisi kaliteli ona hiç lafım yok büyük ve güzel iyi yani. Ama iskelede disko olması ne kadar doğru tuvalet ihtiyacın için devamlı kıyıya mı gidip gelinecek saçma . Sentido zeynep Otel cimrilik yapıyor yada benim gittiğim dönemde yaptı hizmet eksik ve malzeme eksikti . Bunlar giderilirse otel bir şeye benzer

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • oski32 O kullanıcısına yanıt
    Arkadaşım ev ne demektir rahat edilen demektir. İş yapılan yer anlamında değil . Ben bu sene 4-16 temmuz arası 12 gece kaldım hiç bir şekilde sıkıntı yaşamadım , muz da , kiraz da , kavun da ,etin her çeşidini de , 2 alakart , minibarda soft içeceklerim , 40 metrekare temiz , güzel manzarası olan yerde , havuzunda (golf de) sanki kişiye özel yerde kaldım . Ben 800 TL puanı küçümsemiyorum . merak etme senden çok daha uzun zamandır adiosçuyum ve çok fazla şekilde gerek kampanyalarını , gerekse hizmetlerini takip ediyorum . Ben fiyat olarak değil bize seturun sunduğu oteller arasında puan / performans (dikkat et fiyat / performans değil) en başta gelen oteldir. Geçen sene de 10 gece kaldım sevozgur arkadaş ile salak değiliz ki biz tekrar buraya gittik ve güzel bir tatil yaşadık. Seneye gitmezsin oluverir arkadaşım. sevozgur senin yaşından daha fazla bu konsept de otellere gitti merak etme bizler uzun yıllardır adiosçu olarak kararlarımız ortak düşünce de buluşabiliyoruz. O zaman gitmeyeceksin , ama bizlerin olumsuz karşılaştığımız (disco da 2 kişi oynaması gibi durumlara bakmayız) sen hangi otelin sanki kişiye özel gibi havuzu olduğunu gördün. O zaman kampanya döneminde kişi başı en az 150 TL vereceksin geceliğine ondan sonra istediğin hizmeti bekleyeceksin.




  • Teşekkürler Setur
    Teşekkürler Aqua Fantasy
    Muçoss grasiass Adios
    Her şey 4x4 olarak gerçekleşti.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: oski32


    quote:

    Orijinalden alıntı: sevozgur

    10 gün kaldım golf otel de her gün muz ve kavun vardı. Size nasıl denk gelmedi bilemiyorum. Ana bina da belki yoktur bilemiyorum çünkü sadece öğle yemekleri gidiyordum..
    Animasyon yerine televizyon izlediyseniz çok şey kaçırmışsiniz demektir. Her gün değil ama bazı show lar çok üst düzey
    mesela keep balance show muhteşem. Bisiklet show da güzeldi. Las vegas ta cirque de soleil bile izlemiş birisi olarak keep balance çok başarılı. Animator lerin yaptıkları kötü ama çok lüks Hotelde dahi rus dansçı kızlar çıkıp direk dansı yapıyor disko müziği eşliğinde. Bana bunlar çok sıkıcı geliyor. Onların da kaliteli show haftada bir iki anca çıkıyor.

    5gün kaldım temmuz 1 temmuz 6 arası akşam yemeklerinde gala gecesi hariç hiç muz görmedim.iki gece kavun gördüm 1 si gala gecesiydi 1 de ilk gün o da bitti dedi kalmadı kavun. Sadece 1 gece o da gala gecesi kiraz gördüm sadece 1 gece . Animasyon iki gece iyiydi diğerleri 5 para etmez belek otelleri kaliteli oteller her gecesi ayrı olması lazım bu sentido zeynep kesinlikle değil.diskoyu bir gece dolu görmedim 1-2 kişi ya oynuyor ya oynamıyor. Otelin iskelisi kaliteli ona hiç lafım yok büyük ve güzel iyi yani. Ama iskelede disko olması ne kadar doğru tuvalet ihtiyacın için devamlı kıyıya mı gidip gelinecek saçma . Sentido zeynep Otel cimrilik yapıyor yada benim gittiğim dönemde yaptı hizmet eksik ve malzeme eksikti . Bunlar giderilirse otel bir şeye benzer

    Müdür iyi noktaya değinmişsin

    İskeleden iyi kafayla havuzun yanındaki tuvalete gidip geliyorduk

    Ama Ada'mlar iskeleye hela kuracak değil :)

    Ha iskelede dans eden yok olayı. Bizde de biz 4-5 kişi kafa güzel dans ediyorduk 4-5 te Rus vardı biz

    Gerekirse tek dans ediyorduk :)

    Ama iskelenin ambiansı bambaşka gece. Son gece göğe çıkan beta ışıkları yaktılar

    Daha önce de yakaydılar iyi olurdu

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • oski32 O kullanıcısına yanıt
    Aynı günlerde orada kalmışız. Keşke senle tanışmış olsaydık da sana her gün muz, kavun kendi ellerimle getirseydim .Bana hep denk geldi çok ilginç. Ana restoran da mı çıkmıyordu bilemiyorum.Bence bu düşüncelerini TripAdvisor da yaz. Bende ceviz içi ve kaliteli çikolata istediğimi belirttim. Seneye onların da olacağına eminim. Çünkü geçen yıl ne şikayet yazdıysam bu yıl hepsi duzelmis. Bir de sen iş Yapmaz garson görmemiş sin adamlar arı gibi çalışıyor ve kibar ar. titanic Belek te yüzüme bakan yoktu. Durmadan yemek içecek tasimaktan tatilim restoran da geçti.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 37103711371237133714
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.