Şimdi Ara

94 MODEL FAİRWAY KAPI KOLONLARI KAC CM ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba fairwayda hoperlor koyma yerı kapı uzerınde degiL az daha ileride torpitonun altına denk geliyor biliyorsunuzdur orda hoperlor yok ve ben hop koymak ıstıyorum ama kac cm lik koyacagımı bılmıyorum aracı kullanan varsa yardımlarınızı BekLiyoRuM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anildalga -- 24 Ekim 2008; 11:48:44 >

• hocam çapını bilmiyorum ancak oraya koyacağın hoparlör elips şeklinde...

ben yaptırmıştım önceki arabama rastgele bir elektronikçiye gidip broadway hoparlörü dedim verdi. Geçen yaz çiftine 10 YTL vermiştim. bu fiyata da iyi randuman vermişti.
    marka ararsan bulamazsın yok ancak oldukça güzel olmuştu. ben fairway lerde orjinalde vardır biliyordum...
  • quote:

Orjinalden alıntı: GrandJoeBlack

hocam çapını bilmiyorum ancak oraya koyacağın hoparlör elips şeklinde...

ben yaptırmıştım önceki arabama rastgele bir elektronikçiye gidip broadway hoparlörü dedim verdi. Geçen yaz çiftine 10 YTL vermiştim. bu fiyata da iyi randuman vermişti.
    marka ararsan bulamazsın yok ancak oldukça güzel olmuştu. ben fairway lerde orjinalde vardır biliyordum...

saol aracı aldıgımda yoktu sökmüş arkada pandizotta 1 çift pıoneer 6985 vardı sevındım ama patlak cıktı benım dusundugum orjınal hop degil saglam sole 100 ytl cıvarı bısey yada daha fazla o zaman kablo cekıp arkaya koyacagım onlere alacagım hop yerıne
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.