Şimdi Ara

5.0 Levelling Hakkında >> (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
625
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Tabi bu dediğiniz belli bir düzeyde item ve level gerektiriyor olsa gerek. Misal olarak bu şekilde gold farmlayabilmek adına ne kadar bir süre geçmesi gerekiyor. Tamamen oyuna yatırılması gereken parayı tahmin edebilmek adına soruyorum bunları. Bende başlamayı düşünüyorum ama min. günde ortalama 5-6 saatlik bir oyun süresine ihtiyaç var diye düşünüyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: deadlords

    Tabi bu dediğiniz belli bir düzeyde item ve level gerektiriyor olsa gerek. Misal olarak bu şekilde gold farmlayabilmek adına ne kadar bir süre geçmesi gerekiyor. Tamamen oyuna yatırılması gereken parayı tahmin edebilmek adına soruyorum bunları. Bende başlamayı düşünüyorum ama min. günde ortalama 5-6 saatlik bir oyun süresine ihtiyaç var diye düşünüyorum.

    bence Aion oynayacaksan günde en az bir 3 saat vermelisin. Oda min. bir süre
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Turkhes

    robot mu açıyım ruh verici mi

    sen tuz ruhu aç kardeşim :))

    BUDA CLASSIN REMODEL HALİ

    http://www.eflatun.web.tr/images/gorseller/000-2ac.jpg



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kuwobe -- 26 Ağustos 2016; 14:22:07 >




  • Oyunda ne gibi değişiklikler oldu kontoru 65e kadar kastim bi ara pc yetersizliğinden bırakmistim şuan güncel güzel bi sistemim var tr desteği uçmuş neler geldi neler gitti lvl atlamak eskisinden daha mı zor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Dr. JhonSmith

    Oyunda ne gibi değişiklikler oldu kontoru 65e kadar kastim bi ara pc yetersizliğinden bırakmistim şuan güncel güzel bi sistemim var tr desteği uçmuş neler geldi neler gitti lvl atlamak eskisinden daha mı zor

    çok daha zor , çok değişiklik var.
  • Efsanevi oyunların hepsini denemeye çalışıyorum. Ama Gameforge olması Aionu benim için bitiriyor. Private server durumu nasıl?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Wirm

    Efsanevi oyunların hepsini denemeye çalışıyorum. Ama Gameforge olması Aionu benim için bitiriyor. Private server durumu nasıl?

    Aion ne kadar süper bir oyun ise , gameforge da o kadar berbat bir firma. Ama oyun iyi olunca, gözümüzün birini kapatıp firmayı görmeden oynamaya çalışıyoruz. Gameforge'un katlettiği oyun sadece Aion değil, Tera gibi bir oyunuda bitirdi. Private olarak benim bildiğim en iyisi "Not Aion" ancak bu private serverda pve yok. sadece pvp üzerine kurulan bir server.
  • Zamanında çok beklediğim oyunlardandı. Bu yaz deneyecektim ama 40gb indirmek AKK ile çok uzun sürdüğünden ve Gameforge gibi lanet bir firma tarafından yürütüldüğünden vazgeçtim. Not Aion 235 online var şuan donate shop op değil ise gelecek yaza bakarım Tera da kesin deneyeceğim oyunlardandı US serveri çok iyi diyorlardı. Ama pingden oynanmıyormuş ona da hiç bulaşmadım bu nedenle.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Wirm

    Zamanında çok beklediğim oyunlardandı. Bu yaz deneyecektim ama 40gb indirmek AKK ile çok uzun sürdüğünden ve Gameforge gibi lanet bir firma tarafından yürütüldüğünden vazgeçtim. Not Aion 235 online var şuan donate shop op değil ise gelecek yaza bakarım Tera da kesin deneyeceğim oyunlardandı US serveri çok iyi diyorlardı. Ama pingden oynanmıyormuş ona da hiç bulaşmadım bu nedenle.

    Aion ve Tera oyunları halen Amerikada daha stabil, daha düzgün yönetilerek yüksek popilasyon ile oynanıyor. Ancak iş avrupaya gelince, gameforge Tera yı bitirmiş durumda. Tera oyunu Eu da oynanmayacak kadar kötü durumda. En son aldığım bilgilere göre serverlar sinek avlıyormuş. Tera gibi bir oyunu nasıl bu hale getirdiler anlamış değilim. Helal olsun gameforge firmasına :) Aion eu da hala iyi bir popilasyona sahip. Aion'un belli bir kesimi var. Bu Aion'a bulaşan kesim, yakasını Aion'dan kurtaramıyor. Çünkü oyun uyuşturucu etkisi yapıyor. Bağlıyor seni kendine. Firma okadar berbat olsada bırakamıyorsun oyunu. Bu nedenle halen iyi popilasyona sahip. Serverlar 2000 ile 3000 arası değişiyor. Bu rakamda Aion için yeterli. Not Aion'a gelirsemde, 235 online sayısı not aion için gayet güzel bir rakam. Orda olay sadece pvp olduğu için 250 küsür kişi ile çok rahat pvp dönüyor. Öyle para filanda yatırmana gerek yok. Kolay bir şekilde end game itemlere ulaşıp takılmaya başlıyorsun.




  • Bende tekrardan başlicam ve büyük ihtimal daha oyun değiştirmem 3 kere bıraktım oyunu başka oyun aradım tad vermedi pve'si olsun pvp'si olsun gayet tatmin edici.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.