Şimdi Ara

2021 OPEL İNSİGNİA GRAND SPORT (ANA KONU) [Güncel Bilgiler Burada] (150. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
4.269
Cevap
56
Favori
341.925
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 148149150151152
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • valla özellikle benim açımdan da üzücü ama araştırdığım kadarıyla alman kaynaklarında 2.0 altı dizel motorlarda otomatik görünmüyor
    1.5 dizel 122ps lik yeni motor 6 ileri manuel görünüyor
    mevcut kullandığımız 1.6 dizel 136ps ler ise opel almanya web sitesinde evet var ama muhtemelen makyajlı kasa ile birlikte veda edilecek

    şubat ile birlikte model isimleri elegance , ultimate , gsi line olacak gibi

    tabi farklı kaynaklarda psa motorlarının sadece psa platformlu araçlarda olması gerektiği ,GM otomobillerine ise GM üniteleri tarafından güç verilmeye devam edilmelidir diye yazılarda okudum.

    şubat sonu gibi netleşecek duruyor
  • İsmini vermeyeyim artık geçen haftalarda bir Opel bayisinde yeni kasa ile ilgili bilgi almaya gittim , ST nin yeni kasadan haberi yok! açtım telefondan gösterdim makyajlı kasayı, bize öyle bir bilgi verilmedi dedi, donanım vs bilgisi hak getire. Araç ne zaman gelecek bilgi yok , fiyat ne fiyat yok, flexride yok , o yok bu yok , otomatik yok , bu nedir arkadaş ya paranla rezil olma düzeninden başka birşey değil. Distribütörlük sistemini kaldırsınlar direk vergisini falan verip kendimiz bireysel internetten ithal sipariş verelim. Bu devirde bu komisyonculuktan başka işlevi olmayan bunu bile layıkı ile yapamayanları aradan çıkartsın devlet ,bunların alacağı karı ben devlete vermeye razıyım , en azından işimizi kendimiz görürürüz , ayakbağı olmasınlar yeter.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • werneke W kullanıcısına yanıt
    Bu bilgiler dogruysa, Insignia bu şekilde belirsiz sacma sapan donanım sanzuman ve motor seçenekleriyle gelmesi durumunda sonunu hazirlar..mondeoda 1.6 dizel otomatik getirmedi ve bitti..millet boşuna passat demiyormus..hangi mantıkla dizel manuel..zaten psa ya gectikten sonra bayagi bir degisim bekleniyordu..iyi yönde mi kötü yöndemi bana göre kötü yönde..bekleyip göreceğiz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • https://www.opel-infos.de/modelle/insignia_b5t.html
    Bu site opel Almanya'nın sitesi. Yazdığına göre 2020 model hem benzinli hem de dizel modellerde otomatik seçeneği var. Ama yılın 2. yarısı değiştirirler mı bilmiyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • brifing B kullanıcısına yanıt
    güzel inceleme olmuş kazasız belasız güzel günlerde kullanın.

    exclusive donanım bakalım makyajlı kasa ile neler sunacak.

    yorumlarınızı şimdiden merak ediyorum.
  • Park&Go paketi olmayan modellerde otomatik sürüş kontrolü yok. Ama adaptif kontrolün kullandığı tüm ekipman mevcut. Önde radar camda kamera. Ve be ekipmanla çarpışma uyarısı, çarpışmayı önleyici frenleme yaya koruma, şerit takip fonksiyonlarını uyguluyor. Adaptif sürüş de zaten radardan aldığı bilgileri harmanlayıp araca fren uygulayıp hızını ayarlıyor. Zannediyorum yazılım ile normal sürüş kontrolü adaptif sürüş kontrolüne çevrilebilir bilgisi olan arkadaşlar konuyu aydınlatırsa seviniriz...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • maalesef park and go paketi yoksa camda sadece kamera haricinde hicbir ekipman yok. onde radar da yok arkadaslar hatta bazi araclarin da kameralari dusuk konfigurasyon olarak geliyormus. park and go olmayan bi arac alip retrofit yapmak istemistim fakat cok fazla parca ve kablolama ihtiyaci hatta fren merkezi abs beyni degisimleri isin icine giriyor masrafli ve yorucu bir seruven olacak diye vazgectim. 2018 exclusive alarak araniza katildim.

    bu arada onceki mesajlarda konusu gecmisti sanzimanlarimiz gm uretimi 6t45 mhp generation 3 kodlu hyromatic tork konvertorlu. fakat vites gecislerinin hizini begenmiyorum powershift cift kavramadan gecince sanirim bana boyle hissettiriyo.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • filtiarn kullanıcısına yanıt
    Radar olması lazım. Radar olmadan takip mesafesini nasıl ölçecek. Takip mesafesini siz içerden üç kademeli olarak ayarlayabiliyorsunuz. Yakın orta uzak olarak ve buna göre sistem sizi uyarıyor ve acil durumda fren yapıyor. Bu sistem radar olmadan çalışmaz.

  • kamerali sistem ile kamera ve radar ile birlikte calisan sistemler 2 ayri kategori. sadece kamera ile 60km hiza kadar tespit yapabiliyor ve fren gucu kisitlamasi var. radar ile birlikte aracin tum potansiyeli kullanabiliyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sadece kamera kullanarak aracin hizi ve kamera ile birlikte agumented reality yazilimlariyla zaten bu mumkun. telefonuza bu tarz yazilimlar yukleyerek herhangi bir araca serit takip ve carpisma ikazi ozelligi kazandirilabiliyor. play store veya app storeda mevcut. yazilimin kaynagi "mobileye" bir israilli firma bmw gecmis yillarda satin almisti. dual kamera sistemi subarularda. veya radar kamera fusion denilen sistem diger tum araclarda mobileye firmasinin yazilimlariyla adaptif cruise vb teknolojileri urettiler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu sistemler radar olmadan çalışmaz. Kamera ile entegre olarak çalışır. Geceleyin veya sisli havada kamera yetersiz olur ama radar böyle durumlarda birşey kaçırmaz. Radarsız acil frenleme yaya koruma olmaz kamerayla birlikte entegre biçimde çalışır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mücteba -- 8 Şubat 2020; 22:42:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam kullanici kitapcigini iyi okuyun her aracta radar yok sadece kamerayla 60km ye kadar fren destegi sagliyor. yani radarsiz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sisli havada görüş mesafesi 1 veya 2 metreye indiğinde kameralı sistem nasıl çalışıyor?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • konu uzadi gerci kamera limitleri dahilinde sisli puslu havada calismiyor zaten. kitapcikta ilgili bolumde inceleyebilirsiniz. ayni sekilde radar icinde bu limitlerin bir kismi gecerli. dedigim gibi park and go varsa radar var. diger tum seceneklerde opel eye dan tanidigimiz kamerali ikaz uyari gecerli. yani sadece kamera. adaptif cruise aracinizda yoksa radar da yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ayrica adaptif cruise icin radar cift anten ile calisiyor. 77ghz ilk anten 45er derece sag sol 60metre(yaya algilama ve duran araclari tespiti maksatli) ikinci anten ise yaklasik 150metre 9derecelik aciyla ileri bakar. kamera kisitlandiysa duran araclari tanimada zorluk ceker haliyle. ikaz panelinde radar bloklandi veya engellendi ikazi alirsiniz. tum ureticilerde bu sekildedir. bizdeki araclarda continental radar modulu ureticisi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkese merhaba, Geçen hafta bayide 2019 model dize otomatik Insignia test ettim. Arabanın vites geçişleri hissedilir derecede idi. Acaba genel bir durumumdur (Daha önce eşim için 2008 test etmiştik onun gibi hissedildi. Sanki aynı mekanizmayı kullanıyorlar)
  • filtiarn kullanıcısına yanıt
    Zaman ayırıp cevap verdiğiniz için teşekkür ederim. Ön panjura baktım logonun altında radar için göz var ama radar yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • muek M kullanıcısına yanıt
    Yok vites geçişleri gayet başarılıdır. Test aracına has bir durumdur belki.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaslar iyi aksamlar 2018 exclusive aracim var izmir opel egem servisinde bakim yaptiktan aracta motor sesi daha fazla gelmeye basladi dun aracin motoruna bakarken altinin bos oldugunu fark ettim. ekspertiz yaptirirken neredeyse tamamini kaplayan plastik vardi suan yok. buyuk ihtimal teknisyen yerine takmayi unuttu. kamera kayitlarina bakmalarini istedim verdikleri cevap aracinizda boyle bi donanim yok. faturasi varmi biz boyle bisey satmiyoruz vb bahaneler. hala servis arayacak.
    aracinin altinda sanirim karter korumasi orjinal olarak olan varmidir? veya exclusive donanimda standartmidir? bu servisin ilgisizligi beceriksizligi yuzunden aractan 1 ayda sogudum. sunrooftan ruzgar sesi geliyor cozum yok bazi araclar boyle diyip sunroofu yaglayip geri veriyolar araci. balatalarim degisti yeni balatalar ses yapiyor. asbest yok normal diyolar. cildirmak uzereyim. arac hala ilk fabrika garantisinde ayrica garanti uzatmasini yaptirdim. bu servisi nereye sikayet edebilirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • filtiarn kullanıcısına yanıt
    Eğer 2018 exclusivlerde karter koruma yok da siz expertiz yaptırırken var olarak hatırlıyorsanız, aracı aldığınız kişi taktırmış olabilir. Ona sorun bence.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mücteba -- 15 Şubat 2020; 22:57:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 148149150151152
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.