Şimdi Ara

İncehesap Gaming Geceleri [ANA KONU] (103. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
12.192
Cevap
230
Favori
1.038.168
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
41 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 101102103104105
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • oup59 kullanıcısına yanıt
    merhaba e-fatura üzerinde barkod kodu yazıyor acaba sizinde aynı mı ordaki kod ile bakabilir misiniz?
  • pwrock P kullanıcısına yanıt
    Yok hocam o Aras kargo kodu değil. Sistemde kurye kodu gözüküyor. Onunla sadece kurye sisteminden takip bilgisi çıkıyor. Aras kurye ile gönderilip, Aras kargo kodu da oluşan siparişimde dahi faturadaki barkod ile o kargo takip kodu aynı değildi. Aras Kurye Jetizz firmasından aynı sipariş için 2 ayrı sms geldi. Birisinde kurye, diğerinde kargo takip kodu yazıyordu. Sonradan fark ettim ben de.
  • 15 Mayıs günü aldığım monitör için yurtiçi kargodan mesaj geldi. Yurtiçi kargo ile gönderilmiş. Aras kurye vs değil. Acaba yoğunluğu aşmak için farklı kargo şirketlerini de mi devreye aldılar?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • oup59 kullanıcısına yanıt
    Arkadaşa ilettim hocam durumu.

    Yarın kargoya gidip bir alt üst etsin bakalım.

    Eğer kargoda ise alır değilse gerisi incehesapta artık.

    Bilgilendirmeniz için teşekkürler.


    Acilen yurtiçi kargoya falan dönmesi lazım firmanın. Aras kurye İstanbul içinde 3 günde teslim ediyordu covid yokken bile
  • Benimde aldığım ürün dün yurtiçikargo ile geldi.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Humboldt H kullanıcısına yanıt
    Arkadaşlar artık şu kargo firmalarına burada yargısız infaz yapmaktan vazgeçin. Adamların nasıl bir çalışma koşullarında çalıştıklarını bilmiyorsunuz. Ben kendi adıma Allah onların yardımcısı olsun diyorum. Dokunsanız ağlayacak vaziyetteler. Biliyorum bu benim sorunum değil diyorsunuz ama el insaf, biraz empati. Biz karantina günlerinde çalışmayıp can sıkıntısından kendimizi oyunlara vurmak için ha bire bilgisayar parçası alıp sistem topluyoruz. Ve bir an önce sistemi toplamak için geç gelen kargolar yüzünden öfkemizi kargoculardan, satıcılardan çıkarıyoruz. Bugün Aras Kurye ile İncehesap'dan aldığım monitörü artık bu saatte gelmez diye umudu kestiğim anda 21:30 civarı kargocu çocuk koca koliyi getirdi. Sordum saat 22:00'ye kadar çalışıyorlarmış. Hani covid olmayan zamanlarda bile 3 günde kargo getiren dediğiniz, Aras kurye 1 günde kargo getirdi. Aşağıda gönderi sayfasının screenshot'unu veriyorum. İncehesap hiç bir firmanın yapmadığı çok iyi indirimlerle kampanya yapıyor. Hem de bunu bir kere değil her hafta yapıyor. Kampanya saatinde internet siteleri nasıl kitleniyor siz de iyi biliyorsunuz. Bu adamların Hepsiburada gibi ticaret adlarında "GIDA" olmadığı için yasaklı günlerde çalışmadığını da bilin. Bu arada Hepsiburada bu avantajı olmasına rağmen aldığım ürünü 1 ay teslim edemedi hem de kendi kargo hizmeti hepsijet olmasına rağmen. Ama yinede ben kimseyi suçlamıyorum artık. İnce hesap normalde Yurtiçi kargo ile çalışıyor ama bu yoğunluk dolayısıyla kargo şirketleri kota uyguladıkları için siparişleri yetiştirmek için, ve daha hızlı teslimat yapılsın diye Aras Kurye ile de çalışmaya başladı. Aras Kurye kargo fiyatları normal kargo firmalarından daha pahalı çünkü adı üstünde kurye şirketi olduğu için hizmetleri aynı gün teslimat veya ertesi gün teslimat olduğu için. Öyle bir durumdayız ki, sırf ürünler zamanında yetişsin diye ekstra kargo ücretleri vermeye razılar.Ha bunu şu yoğun zamanlarda her zaman yapabiliyorlar mı? Yapamıyorlar ama gece 22:00'ye kadar dağıtım yapmaya çalışan bu insanları nasıl şuçlayabiliriz. Sizin başınıza bu kargo şirketleri ile ilgili kötü bir şey gelmiş olabilir ama bu herkesin başına geliyor anlamına gelmez. Bir kargonuz 1 ayda teslim de edilebilir 1 günde de. Hangi kargo firması mükemmel ki? Normal zamanda tamam diyelim ama şu salgın günlerinde aldığı damacana plastik şişeyi, duşta yıkayıp, dezenfekte etmeye çalışan insanlarımız olduğu zamanda, bu insanlar her gün yüzlerce, binlerce kargo ile temas ederek kendilerini riske atıyorlar. Kusura bakmayın biraz uzun oldu ama sözlerim sadece sizin için değil bunları düşünmeden burada şikayet eden bütün arkadaşlar için söylüyorum. Bu saatte kafanızı şişirdim özür dilerim. İyi forumlar.


    İncehesap Gaming Geceleri [ANA KONU]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mitra -- 29 Mayıs 2020; 0:52:8 >




  • Mitra kullanıcısına yanıt
    Kendinize göre baktığınızda evet güzel bir duygu.

    Yalnız şu var takip kısmında sizde hiçbir sorun yok.

    Ürünü kendime almadım, yakın arkadaşıma aldık 8 mayıs ve 15 mayıstan bu yana tık yok.


    Aras çalışanına hiçbir sözüm yok. Kargodaki takip sistemini düzgün yapsınlar yeterli.

    2900 TL lik mal kayıp şu anda. İncehesapta mı Arasta mı yolda mı hala belirsiz.

    Arkadaşa yarın git şubede isimle baktır ürünler gelmiş olabilir belki dedim bakacak yarına artık. Ambulans soförü olunca kendisi 2 günde anca 1 bakabiliyor.

    Yine bu konuda bir arkadaşın 3000 kusur liralık ekran kartı kayıplarda.

    Ürünün kayıp olması ve takip edilememesine sözümüz. Sizinkiler gelmiş sevindim şahsen ama geç bile gelecek olsa insan malım nerde diye telaşa kapılabiliyor.


    Tüm ürün bekleyenler umarım sorunsuzca ürünlerine kavuşurlar.

    Hayırlı olsun ürününüz.

    Edit: imla



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Humboldt -- 29 Mayıs 2020; 0:58:34 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Mitra kullanıcısına yanıt
    Hocam ne mutlu size ki kargo takip kısmınız sorunsuz çalışıyor ki kargonuz da gelmiş ama şöyle düşünmekte fayda var bilmiyorum belki bu durumu sizde yaşadınız ama arkadaşların kargo şirketleri için demek istediği bilgi yok yani belki inanmıyorsunuz ama gerçekten bilgi yok ben 2 haftadır gelmeyen kargom için pardon kargo olduğu belli bile değil bunu kimse bilmiyor verdiğim sipariş için 5 kere aradım 3 tanesinde bana dönüş yapılacağı 2 tanesinde de akşamına kargoya verileceği söylendi ve genelde konusmalarimda konunun geldiği yer kendi hataları olmayıp yoğunluktan kaynaklandığıdı şimdi düşünüyorum para veriyorum ama nereye gittiği belli değil evet bu insanlara daha çok hak veriyorum ne yazık ki onlara değil çok çalışıyor olabilirler ama onları bu duruma sokan benim alışveriş yapmam değil incehesap bu indirimi yapmasa indirim olana kadar çoğumuz bekleriz eninde sonunda başka sitenin yapacağını düşünüyorum bu benim şahsi fikrim kusura bakmayın tepkim size de değil gelmeyen ürünlerimize ve hiçbir bilgi olmamasına ...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Humboldt H kullanıcısına yanıt
    "Kendinize göre baktığınızda evet güzel bir duygu."

    Bunu anlamadım. Güzel olan duygu nedir? Empati için mi söylüyorsunuz?

    "Hayırlı olsun ürününüz."

    Bunun için teşekkür ederim. Ama her gelen ürünüm bunun kadar hızlı değildi.

    Sizin sorununuzda çözülemeyecek bir sorun değil sonuçta kaybı telafi edeceklerdir. Ürünlerin üstüne yatacak bir firma değiller bana göre. Sadece zaman meselesi. Onlarda ürün nerede diye araştırıyorlardır bu yoğunlukta bu normalden daha fazla sürüyordur mutlaka. Şansızlık olarak nitelemek lazım sonunda ürünlerinize kavuşacaksınız. En kısa zamanda ürünlerinize kavuşmanını diliyorum.




  • geo_armani_z G kullanıcısına yanıt
    Bakın ben sizlere hatalı olmadıklarını söylemiyorum. Sadece empati yapmanızı, sabırlı olmanızı diliyorum. Bu kadar yoğunlukta hata yapmamaları garip olurdu zaten. Tamamen insancıl bir durum. Sistemlerini düzgün yapsalardı diyorsunuz belki ama hangimiz bu duruma hazırlıklıydık ki? Hepimiz abandone olmadık mı? Siz 2 haftadır gelmeyen kargom diyorsunuz ama yukarıda da bahsettiğim gibi Hepsiburada kendi kargo firmasında kaybetti kargomu ve 1 ay sonra teslim etti. Bende saatlerce günlerce hem Hepsiburada'yı hemde Hepsijet'i aradım, ulaşamadım, mesaj attım, e-mail attım ve çoğunda sonuç alamadım. 1 ay sonunda ürün teslim edildi ve bu esnada bu forumda bu yaşadıklarımı hiç zikretmedim, sabırla bekledim. Çünkü o ürün bana ya gelecek ya da paramı iade alacağımı biliyordum. Paramın üstüne yatacaklarını bir an bile düşünmedim. Sonuca gelirsek başta da söylediğim gibi biraz empati, biraz sabır diliyorum. Biliyorum pandemi yüzünden evde tıkıldık kafayı yiyoruz ama en azından yüzlerce, binlerce kargo ile temas etmeden evimizde sağlıklı kalabiliyoruz. İyi forumlar diliyorum.






  • İncehesap Gaming Geceleri [ANA KONU]

    İncehesap Gaming Geceleri [ANA KONU]

    İncehesap Gaming Geceleri [ANA KONU]

    Sizin siparişleri bir şekilde yollamışlar
    Benimkini argoya vermeye teşebbüs bile etmiyorlar.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • İncehesap yetkilileri burayı okumuyorlar mı?
    sonuçta bu foruma sponsorlu reklam verdiklerine göre illaki okuyorlardır diye düşünüyorum...
    2 kelam etseler bence birşey kaybetmezler...
    Süreç hakkında ufak da olsa bir açıklama yapabilirler diye düşünüyorum
  • bu gece ürün alınırmı buradan ? sakata gelmeyelim
  • ufuk_marina kullanıcısına yanıt
    Alacağın şeye acil ihtiyacın yoksa alınır neden alınmasın. Şahsen benim 2 hafta önce aldıklarım hala paketleniyor. Aldığımda kargolama durumunda stoktan hızlı kargo yazıyordu üstelik

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • @incehesap.com bey bugun guzel bir 5700 xt indirimi gorecek miyiz?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ufuk_marina kullanıcısına yanıt
    En az 1 ay sonra teslim almayı kabulleniyorsanız. Alabilirsiniz 😀

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • yorumlar için teşekkürler
  • arkadaşlar 27 mayısda aldığım ürün bugün elime ulaştı bir günde geldi bilginize istanbul içindeyim
  • sarer S kullanıcısına yanıt
    Dün gece aldım az önce faturası geldi ve yurtiçi kargoya verildi.


    İncehesap Gaming Geceleri [ANA KONU]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MALİ MÜŞAVİR -- 29 Mayıs 2020; 15:56:26 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Zamanında da alışveriş yaptım incehesap tan hep çok ucuza geldi ürünler. Şimdi ise adamlar 2000 liraya bana 14 gpbs rx 5600 xt verdiler. İkinci ele kalsak millet kıl aldırmıyor burnundan. Ben takdir ediyorum bu konuda. Kargo işi de çözülürse çok iyi olacak.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 101102103104105
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.