Şimdi Ara

FIFA Ultimate Team (FUT) [PC ANA KONU] (816. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16.304
Cevap
117
Favori
524.534
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
6 oy
Sayfa: önceki 1...408...813814815816
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • FIFA 23 den memnun olmayan varmı FIFA 22 yi seven varsa hesaplarımızı takas yapabiliriz. FIFA 23 de kadrosu benim FIFA 22 deki kadar iyi olan varsa hesapları takas yapabiliriz

İ5 3570K 3.4ghz @4.5ghz yaşlı kurt 1.26volt :) - Asrock Z77 Extreme 6 GTX 1080 Evga SC - GSKILL 8GB Ripjaws X DDR3 1600Mhz CL9 Single - Samsung 120 GB SSD - 32 inc LG tv * Z5500 ;) - Dark Falcon özel yapım Kasa :D
  • Merhaba

Fc24 pro club modunda min. +90 level oyunculu hesap arıyorum, oyun içinden ekran görütüsü ile yazabilirsiniz, fiyatınızı teklif edebilirsiniz.

Varmı satmak isteyen.

Şikayetinizin dikkate alındığından ve her zaman daha iyi bir oyun ortamı için çalıştığımızdan emin olabilirsiniz. Hileciler ve bilgisayar korsanları için yeterli önlemlerimiz var ve lütfen aşağıdaki EA Yardım makalesindeki web formunu kullanarak bir rapor göndererek uygun önlemleri almamıza yardımcı olmanızı rica ediyorum.

Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.