Şimdi Ara

FIFA 11 TRANSFER UPDATE GELDİ... (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
388
Cevap
0
Favori
27.617
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: efe_kara

Orjinal oyunun geç de olsa faydalarını gördüm :)

• quote:

Orijinalden alıntı: serdar_gs

quote:

Key alsam geç kalmış olur muyum :)

• quote:

Orijinalden alıntı: IndescribabLe

quote:

quote:

Key alsam geç kalmış olur muyum :)

Valla karar senin FIFA 12 'nin çıkmasına nerden baksan en az 8 ay var

• Xbox USB UPTADE ????????????????????????????????????????????
  • Arkadaşlar orjinal FIFA 11 isteyenler için satışlarımız vardır.
    Orjinal FIFA 11 EA Downloader destekli CDKEY 30 TL.

İmzamdan gerekli bilgilere ulaşabilirsiniz.
    Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hsnsvbnymr

quote:

Orijinalden alıntı: Assasinate

xbox USB UPTADE VAR MI ??

• bir galatasaraylı olarak güncellemeden memnun değilim ama az önce galatasaray la chelsea zorda olsa gol yemeden yendim.
  • ps3 de güncellemeyi yaptım 1.04 versiyon güncellemeyi yükledim ama yeni transferler gelmedi neden acaba???
  • MY FIFA 11>EDIT TEAMS>SQUAD>DOWNLOAD LATEST SQUAD Bunu yap hocam ondan sonra tamamdır..Yada bir online maça gir kısaca direk sorar son kadroları yükleyeyim diye öylede yapabilirsin...
  • Online maça girdim kadrolar güncellendi...sonrasında kontrolle ilgili birşeyler çıktı çok önemsemedim..ardından kontrol garipleşti...bnden başka bu sorunu yaşayan var mı ? (şut ve pas kontrolu tamamen zorlaştı)
  • Unranked maça girdiysen belki orda bazenr akip pasları ve şutları manuel yapıyor ondan dolayı olabilir.Başka bir maç dene yada controllere girip ordan düzelt ayarları...
  • tmmdır düzeldi...teşekkür ettim
  • culio stancu kazım vs oyuncuların isimlerini spiker söylüyormu acaba?
  • dediğini aynen yaptım olmadı güncelleme versiyon 1.04 mü en son çıkan versiyon 42 mb olanı yükledim acaba eski kayıtları silmek mi gerekiyor ben bir kaç transfer yapmıştım önceden...
  • Download latest squad ın olduğu yerde reset all squad var onu yap ondan sonra download latest squad de olması lazım yada olmadı bir ranked maça gir girerken güncelle der...
  • Oyunda forvetlerin bitiricilikleri mi artmis kaleciler mi kazmalasmis anlamadim ama maclarim cok golu bitmeye basladi. 1-0 2-1 biten maclarim 6-5 5-3 gibi skorlarla bitiyor artik. Ayrica uzaktan atilan her sut neredeyse gol oluyor gibi geldi bana. Online macta ben Parma iken karsi takim Chelsea idi. Crespo'nun uzaktan iki sutu gol oldu. Buna karsilik rakibim Anelka ile cok uzaktan bir gol buldu. Barcelona - Real Madrid macinda gercek hayatta hicbir oyuncunun sut cekmeyecegi bir yerden rakibim Kaka ile 90'a atti.
  • Hergün saatlerce fifa oynayan biri olarak birçok pes oyuncusunu fifa fanı yapan biri olarak ilk defa fifa dan bukadar soğudum update gelmeden önce olsa şuan bunu yazmak yerine sabaha kadar fifa oynardım ama canım hiç istemiyo herşeyi ama herşeyi geçtim adama sorarlar volkanın puanı niye düştü diye tamam herkez biyana heroyuncu için bu tartışma yapılabilir ama bu farklı hergeçen sene daha iyi oynayan kendini dahada geliştiren birinin neden puanı düşürülür ben hersene koştur koştur fifa alıyım 180 tl para veriyim karşılığı umursanmamak ciddiye alınmamak.Bir sony'e bakın nasıl girdi Türkiye pazarına killzone 3 ile dahada perçinledi Türkiye pazarındaki başarılarını birçok oyun Türkçe çıkıyo artık birde ea sports'a bakın dünyada 5 ülkeden başka ülke yokmuş gibi davranıyo yazık
  • quote:

Orijinalden alıntı: crank444

Hergün saatlerce fifa oynayan biri olarak birçok pes oyuncusunu fifa fanı yapan biri olarak ilk defa fifa dan bukadar soğudum update gelmeden önce olsa şuan bunu yazmak yerine sabaha kadar fifa oynardım ama canım hiç istemiyo herşeyi ama herşeyi geçtim adama sorarlar volkanın puanı niye düştü diye tamam herkez biyana heroyuncu için bu tartışma yapılabilir ama bu farklı hergeçen sene daha iyi oynayan kendini dahada geliştiren birinin neden puanı düşürülür ben hersene koştur koştur fifa alıyım 180 tl para veriyim karşılığı umursanmamak ciddiye alınmamak.Bir sony'e bakın nasıl girdi Türkiye pazarına killzone 3 ile dahada perçinledi Türkiye pazarındaki başarılarını birçok oyun Türkçe çıkıyo artık birde ea sports'a bakın dünyada 5 ülkeden başka ülke yokmuş gibi davranıyo yazık

EA Türk futbolunu ciddiye almıyor belliki. Aslında hak veriyorum adamlara Avrupa futbolunun günümüzdeki yeri ve Türk futboluna baktığımda arada uçurumlar var çok çok aşağılardayız. Klüplerimiz artık avrupada varlık gösteremiyor ismi belirsiz takımlara eleniyor hatta bence amatörce futbol oynuyorlar. Maçları izlerken uyuyorum. Bu mantıkla ligimizdeki takımlarda oyuncularda hep düşük overalle yer alıyor (doğal olarak, olması gerekende bu) ama bu yüzden çoğu oyuncumuzun da hakettiği overallerde yerlerde geziniyor malesef. Volkan başta olmak üzere bir çok oyuncumuz da Türk futbolu ve Türkiye Liginden nasibini almış durumda. Avrupada olsa bu oyuncular en az 80-85 arası olacağına ben kendi adıma eminim.

• quote:

quote:

Hergün saatlerce fifa oynayan biri olarak birçok pes oyuncusunu fifa fanı yapan biri olarak ilk defa fifa dan bukadar soğudum update gelmeden önce olsa şuan bunu yazmak yerine sabaha kadar fifa oynardım ama canım hiç istemiyo herşeyi ama herşeyi geçtim adama sorarlar volkanın puanı niye düştü diye tamam herkez biyana heroyuncu için bu tartışma yapılabilir ama bu farklı hergeçen sene daha iyi oynayan kendini dahada geliştiren birinin neden puanı düşürülür ben hersene koştur koştur fifa alıyım 180 tl para veriyim karşılığı umursanmamak ciddiye alınmamak.Bir sony'e bakın nasıl girdi Türkiye pazarına killzone 3 ile dahada perçinledi Türkiye pazarındaki başarılarını birçok oyun Türkçe çıkıyo artık birde ea sports'a bakın dünyada 5 ülkeden başka ülke yokmuş gibi davranıyo yazık

EA Türk futbolunu ciddiye almıyor belliki. Aslında hak veriyorum adamlara Avrupa futbolunun günümüzdeki yeri ve Türk futboluna baktığımda arada uçurumlar var çok çok aşağılardayız. Klüplerimiz artık avrupada varlık gösteremiyor ismi belirsiz takımlara eleniyor hatta bence amatörce futbol oynuyorlar. Maçları izlerken uyuyorum. Bu mantıkla ligimizdeki takımlarda oyuncularda hep düşük overalle yer alıyor (doğal olarak, olması gerekende bu) ama bu yüzden çoğu oyuncumuzun da hakettiği overallerde yerlerde geziniyor malesef. Volkan başta olmak üzere bir çok oyuncumuz da Türk futbolu ve Türkiye Liginden nasibini almış durumda. Avrupada olsa bu oyuncular en az 80-85 arası olacağına ben kendi adıma eminim.

Haklısın bu olayda bizimde suçumuz yok değil klüplerimiz avrupada olmadığı için fazla takip edilemiyo hatta en büyük sebebi bu olabilir ama genede işini daha iyi yapması gerekir fm adı sanı duyulmamış oyuncuları birebir gerçke yapıyo gelecek vaadeden oyuncuları şimdiden bulup gerçek gibi yapıyolar demekki easports ta yapabilir ayrıca şöylede birşey var mesela gökhan gönül fenerbahçede 75 yarın barcelonaya gitsin hiç maça çıkmasın sırf oraya gittiği için direk 80-81 felan yaparlar nasıl olsa barcelona aldıysa iyidir bizde ise iyi bir oyuncu alıyosun açılışı 62 den felan yapıyolar neyse belkide ben çok takıyorum bu durumu ama gerçekten uzun yıllar fifa oynayan biri olarak bukadar saçma bir olayla karşılaşmamıştım

• quote:

quote:

quote:

Haklısın bu olayda bizimde suçumuz yok değil klüplerimiz avrupada olmadığı için fazla takip edilemiyo hatta en büyük sebebi bu olabilir ama genede işini daha iyi yapması gerekir fm adı sanı duyulmamış oyuncuları birebir gerçke yapıyo gelecek vaadeden oyuncuları şimdiden bulup gerçek gibi yapıyolar demekki easports ta yapabilir ayrıca şöylede birşey var mesela gökhan gönül fenerbahçede 75 yarın barcelonaya gitsin hiç maça çıkmasın sırf oraya gittiği için direk 80-81 felan yaparlar nasıl olsa barcelona aldıysa iyidir bizde ise iyi bir oyuncu alıyosun açılışı 62 den felan yapıyolar neyse belkide ben çok takıyorum bu durumu ama gerçekten uzun yıllar fifa oynayan biri olarak bukadar saçma bir olayla karşılaşmamıştım

İşte ortak nokta bu ligimizin kalite ortalaması Avrupadaki yeri, klüplerimiz yokları oynuyor dediğin gibi Avrupadaki 85 lik adamı alsan bize geldiğinde 70 lere düşer ligimizin ve klüplerimizin kalitesi ortada. Birde mesela Elano gibi Anelka gibi Guiza gibi vs vs bize gelince gerçekten oynamıyor adamlar bununda etkisi var herhalde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdar_gs -- 26 Şubat 2011; 2:25:45 >

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.