Şimdi Ara

YENİ XBOX ONE & 360 ALACAKLAR VE ACEMİSİ OLANLAR [ANA KONU] (253. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6.311
Cevap
45
Favori
504.240
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 251252253254255
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Xbox
    Kinect
    2 Kol ile birlikte almayı düşünüyorum.
    Kadıköyde bir yerin ilanlarını gördüm 1150 tl ye Xbox 360 1TB Jtaglı 150 oyunlu vs diye.

Jtaglı almak oyunları bedavaya getirmek anladığım kadarıyla...
    Bu tarz yerlerden alınır mı?
    1150 tl eder mi?

Şuanda benim aradıklarımın en ideal fiyatı nedir? Nerdedir? Kredi kartına taksitli alabileceğim yer benim için çok daha uygun olacak.

Orjinal alsam mı? Bu jtaglı olanın fiyatı bimekste orda burda satılandan farksız.
    Alsak biz jtag yapamıyor muyuz?

Ne karmaşık aletmiş darlandım. Arkadaşta ps3 var, bende bunu alayım sıkıldıkça değişir oynarız diye düşünüyoruz.

Yardımcı olursanız sevinirim.
  • xbox one soranlar olmus gecen hafta almanyada idim
    one cıkmıs ordaki mediamarktlarda vardı

oyun yanlıs hatırlmıyorsam forza 5 + kinectli olan box set 499 euro idi
    360 larında yeni kare kasaları vardı 260 euro cift kol pes 2014 paketi idi

ps4 te halen demoda vardı, fakat oynamanıza izin veriliyordu one ile yan yana idi ama ben oynayamadım sırada 2kişi vardı cünki
  • BuRal{_ B kullanıcısına yanıt
    250 gb hdd +kinect +2 kol ve 3 oyunlu paketler genelde 1150-1250 fiyatında. Kinect olayını iyi düşünmelisin casual olarak arkadaşlarınla ailenle oynamıyorsan birşeyleri senin için gereksiz bir aparat olabilir.

Jtag gibi işlemleri istanbulda yapan birçok yer var bunun gibi hack yöntemleri 100-250 tl gibi fiyatlara yapıyorlar, eksi yanları var bazı yollarda live hesabınız banlanabiliyor. Ben online ağırlıklı oynadığım için hack yöntemlerini kullanmıyorum.

Cevabı siz belirleyeceksiniz kinectsiz ve ban riskini göze alırsanız 2. el temiz ürünleri 300-400 e bulabilirsiniz işlem görmüş satılan çok makine var piyasada.
    Yok sıfır olsun gerekirse ben jtag yaptırırım kinect te işime yaramaz derseniz 400-500 liraya sıfır satan ulusal tekno marketler oluyor.

Tercih sizin kinectli paketleri min 900-1150 fiyat aralığında diye biliyorum.

iyi günler dilerim.

@BuRal{_

• S.M.M.M cevap için teşekkürler, dün bu yazıyı yazdıktan sonra one olayını gördüm, kafam tamamen karıştı. Nedense kinecte takmış durumdayım, farklı bir deneyim olacağını düşünüyorum, bu nedenle kinectli almayı düşünüyorum.
    Bende kinectli paket almıştım, memnunum işin açığı eve gelen arkadaşlarımla oyun oynamayı seviyorum. Birde hanım ve 7 tane yeğen olunca

Yeni nesili şimdi alırsan tek sıkıntın oyun konusu olur zira hem pahalı hemde çok fazla çeşit yok en temizi 1 sene sonra almak gibi şahsen ben öyle yapacağım daha oynamadım 360 oyunu çok,piyasada 2. el oyunda çok ama xbox one la hem konsol parası, hemde yeni oyunlar bütçeyi biraz zorlar benim için
    @BuRal{_
    kinect kesinlikle farklı bir deneyim. en azından kalabalık olunca çok zevkli oluyor. kung fu high impact oyunu da kinect için en iyi oyun diye düşünüyorum. oyun konusunda gerçekten sıkıntı war. eğer alırsan tüm kinect oyunlarını oynamış biri olarak oyun konusunda yardımcı olabilirim.
  • ps3 ile xbox arasında kalmış yeni oyun konsolu alacak biriyim şu an. gerçekten de ikisi de güzel oyun konsolları. ben spor oyunlarını oynamak için almayı düşünüyorum. xbox 360'da online olmak zorunlu mu* oyun cd'leri pahalı olduğu için 2. el oyunları oynayabilir miyim? xbox 360 tavsiye eder misiniz?
  • Bilgi verecek 1 kişi bile yok mu :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: spartakus35.5

ps3 ile xbox arasında kalmış yeni oyun konsolu alacak biriyim şu an. gerçekten de ikisi de güzel oyun konsolları. ben spor oyunlarını oynamak için almayı düşünüyorum. xbox 360'da online olmak zorunlu mu* oyun cd'leri pahalı olduğu için 2. el oyunları oynayabilir miyim? xbox 360 tavsiye eder misiniz?

Valla ps3 mü xbox mı sorusu tamamen kişiye göre değişir diye düşünüyorum.İki konsola da sahibim, spor oyunlarından sadece nba oynarım ps3 te.Onun dışında GT oynuyordum ancak xbox alınca ps3'ü kaldırdım forza 4 oynuyorum bu aralar.2 el oyunları tabi oynayabilirsin, ikisinde de ikinci el bölümü mevcut.Hayır xbox ta online oynamak zorunlu değil.Evet tavsiye ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: skunk11

quote:

ps3 ile xbox arasında kalmış yeni oyun konsolu alacak biriyim şu an. gerçekten de ikisi de güzel oyun konsolları. ben spor oyunlarını oynamak için almayı düşünüyorum. xbox 360'da online olmak zorunlu mu* oyun cd'leri pahalı olduğu için 2. el oyunları oynayabilir miyim? xbox 360 tavsiye eder misiniz?

Valla ps3 mü xbox mı sorusu tamamen kişiye göre değişir diye düşünüyorum.İki konsola da sahibim, spor oyunlarından sadece nba oynarım ps3 te.Onun dışında GT oynuyordum ancak xbox alınca ps3'ü kaldırdım forza 4 oynuyorum bu aralar.2 el oyunları tabi oynayabilirsin, ikisinde de ikinci el bölümü mevcut.Hayır xbox ta online oynamak zorunlu değil.Evet tavsiye ederim

Teşekkürler bilgi için. Cihazı kırdırırsam microsoft bunu görüp müdahale eder mi? Soru saçma ise kusuruma bakmayın. Xbox ile ilgili bilgim az o yüzden soruyorum.

• quote:

quote:

quote:

Teşekkürler bilgi için. Cihazı kırdırırsam microsoft bunu görüp müdahale eder mi? Soru saçma ise kusuruma bakmayın. Xbox ile ilgili bilgim az o yüzden soruyorum.

Live'a baglanmayacaksaniz sorun olmaz, Estağfurullah ne saçmalığı bilseniz sormazdiniz herhalde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Live'a baglanmayacaksaniz sorun olmaz, Estağfurullah ne saçmalığı bilseniz sormazdiniz herhalde

Tamam o zaman. İlgin için çok teşekkürler. xbox ile ilgili bilgileri aklıma yazdım. Sonra da kararımı veririm artık.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Tamam o zaman. İlgin için çok teşekkürler. xbox ile ilgili bilgileri aklıma yazdım. Sonra da kararımı veririm artık.

Rica ederim baska soracak bir şeyin okursa alıntı yaparak sorarsab daha hızlı cevap alabilirsin

• Arkadaşlar selam;

Xbox 360 250 gb special edition kinectli ikinci elini 360 tl ye buldum. Sizce uygun mudur alayım mı? Hala 1 sene 3 ay garantisi sürüyor. Sizce fiyat uygun mudur? Alacağım kişi sadece 3 kere oynamış. ihtiyaçtan satıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakansoyvural

Arkadaşlar selam;

Xbox 360 250 gb special edition kinectli ikinci elini 360 tl ye buldum. Sizce uygun mudur alayım mı? Hala 1 sene 3 ay garantisi sürüyor. Sizce fiyat uygun mudur? Alacağım kişi sadece 3 kere oynamış. ihtiyaçtan satıyor.

O fiyata olması zor makinede bit sorun çıkma ihtimali yüksek

• geçenlerde xbox 360 aldım 50 oyunlu 2 kollu jtagli 250 gb konsol şudurhttp://www.ucuzbudur.com/xbox-360-slim-pal-250-gb-2-kol-jtag-50-oyun-hdmi-urun10495.html

şimdi benim sorularım şunlar

1-slimlerde jtag olmuyomuş diye duydum bu rgh midir jtag mıdır?
    2-jtag veya rgh sonradan orjinale çevirme imkanı varmı?
    3-bunda rghli veya jtagli iken 2tb harici harddisk kullanabilirmiyim?

şimdiden teşekkürler.
  • akradaşlar benim de bi kaç sorum olacak
    kahraman elektronikten 250 gb slim jtag + oyun yüklü 2 kol şeklinde aldım
    1- oyunlar falan yüklü geldi dediği gibi onlarda sorunyok ama ben zorrentlerden indirdğim oyunları buraya nasıl atacam burdaki fazla oyunları nasıl silecem
    2- pes 13 e türkçe spiker yüklememe mümkün mü
    3- 1 aylık xbox live üyeliğimi nerden aktive ediyorum ?
    4- wifi ile ağa bağlandım test yaparken xbox live bağlanırken sorun çıkarıyor 8015190e kodu veriyor
    5- varsayalım ki xbox live a da bağlandım bir şekilde internet explorer yok makinada ücretsiz midir değilse jtaglılara ücretsiz şekilde yüklenir mi?
    6- ekstra bir usb hdd takarsam oraya da oyun yükleyip ordan da oynayabilir miyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Troll King -- 30 Kasım 2013; 13:34:30 >
  • ustalar size bir sorum olacak. aşağıdaki linkteki xboxu sipariş ettim bir tanıdık vesilesiyle. Ancak Ntsc mi pal mı bilmiyorum. Ama muhtemelen ntsc olacaktır. bu bana nasıl bir sorun oluşturur. İade mi etmeliyim.
    http://accessories.us.dell.com/sna/productdetail.aspx?c=us&l=en&s=dhs&cs=19&sku=A7172472#F
  • quote:

Orijinalden alıntı: zapdos93

1-) Bir arkadaşım 4 Gb slim kasa, jtagli, 2 kablosuz kollu, kinectli cihazını bana 690 tlye bırakıyor.. Sizce fiyatı nasıl?

2-) Bu cihazlar harici diskleri kaç gb'a kadar destekler? [[http://www.mediamarkt.com.tr/mcs/product/SEAGATE-2-TB-Backup-Plus-USB-3.0-3-5-in%C3%A7-Ta%C5%9F%C4%B1nabilir-Disk-STCA2000200,103452,465659,830471.html?langId=-14 ]] Bu diski alsam kaldırır mı?

3-) Oyunları kaydetmek için birden fazla flash disk gerektiğini duymuştum, bunun doğruluğu var mı? Veya 1 taneye bile gerek yok mu?

4-) Bu cihazlara Windows xp veya yukarısı kurulabilir mi?

Up

• hepsiburada.com da satılan cihazlar paralel ithalat mı? Bilgisi olan var mı? orjinal 2. kol halo 4 paketi puan+avantajiks ile 540 civarına geliyor. üstelik 12 taksit.
  • 
Sayfa: önceki 251252253254255
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.