Şimdi Ara

Far Cry 6 (Çıktı) [PC ANA KONU] (17. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
609
Cevap
14
Favori
27.885
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • torkema61 kullanıcısına yanıt

    Oyundaki düşman sistemi Far Cry 5 ve New Dawn' dan daha farklı, eğer silahınızı düşmana doğrultmazsanız size saldırmıyorlar hatta rüşvet verip bilgi dahi alıyorsunuz.  Yara tecrit altında bir bölge olduğu için gündüzleri siviller daha çok akşamları ise devriye sayısı artıyor. Yollarda sivil mahkumları taşıyan araçlar ve konvoylara eşlik eden tanklar geziyor. Sivil halk adeta esir tutulmuş ve her yer Castillo kontrolü altında, bu nedenle adım başı düşman birlikleri var fakat siz saldırmadıkça peşinize takılmıyorlar. Eğer biraz kaos çıkarırsanız bu sefer özel düşman birlikleri peşinize düşüyor. Tank, heli ne varsa gönderiyorlar ama uzun sürmüyor. Biraz uzaklaşırsanız izinizi kaybediyorlar. Sistem genelde böyle çalışıyor. 


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • HD pack indirip örneğin araçlarda ve silahlarda doku kalitesi karşılaştırabilecek gerçek oyuncu yokmu! 

    En iyisi ubi doku yüklenme hatasını çözene kadar bekleyip öyle karşılaştırmak ozamana indirimde alır direk ben atarım fake oyuncu olarak. 




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wey-Yu -- 26 Ekim 2021; 21:55:44 >
  • Terminator T-800 kullanıcısına yanıt

    Bu çok iyi olmuş. Güzel bir indirim alırsa alınabilir. Biraz daha bekleyeceğim çok teşekkür ettim hocam  

  • Üstat selamlar, bende oyunun performansi gayet iyiydi. Hd kaplama ayari acik olmasina ragmen ultra 2k da sorunsuz hatasiz oynuyordum. Dun gelen guncelleme ile problem basladi. Hd kaplama ayarimi kapasamda acsamda istisnasiz surekli sag ust kosede uyari metni cikiyor. Yeterli uygun vraminiz yok ayarlari dusurun diyor. Optionsta vram yeterli gozukuyor oysaki. Dedigim gibi guncellemeden once boyle bir sorunda yoktu zaten. Sizde de durum boyle mi? O uyari yazisini kapatamadim bir turlu, yer de kaplıyor sağ ust kosesinde ekranın.

    @Terminator T-800

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ultrada oynuyorum vram yarısındayken bile uyarı yazısı var

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Oyunda hd doku yüklü idi ve hard diskim de 80 gb boş alan vardı. Sabah kalktığımda 2 mb boş alan kalmış diskte. Şaka gibi :) Sanırım arkada güncellemiş oyunu ama anlam veremedim. Her neyse, hd dokuyu kaldırınca 80 gb yer açıldı sonra 1 gb civarı update gelmiş onu kurdu uplay ve sonrasında hdd ye baktığımda 120 gb boş alan vardı. Özetle Hd dokuda problem var sanırım ya da bana denk geldi. Hd dokuları kaldırıp tekrardan indirmeyi deneyin dostlar. Belki düzelir sorun..

  • TAGRNT kullanıcısına yanıt

    Demek vram e büyük boyutta yüklemeler yapıyorki o yarı boş alan birkerede dolacağı için yüklemeden önce uyarı veriyor.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Temiz bir TR yama yok değil mi ?

  • Vurus hissiyati nasil tok mu ?

  • Dutch van der Linde kullanıcısına yanıt

    Güncellemeden sonra oynadığımda böyle bir durumla karşılaşmadım yinede böyle bir uyarı çıkıyorsa Ubisoft Connect' in oyun içi yer paylaşımını kapatın. Böylece düşük V-Ram bildirimi daha çıkmaz. Bu arada HD Doku paketini kullanmayın hem boşuna 40 GB yer kaplıyor hemde bir etkisi yok. Sildikten sonrada oyunun cache dosyalarını yeniden yazdırın. Ben ara sıra cacheleri tekrar yazdırıyorum böylece genel performansta herhangi bir sorun olmuyor. Bu arada BIOS ta R-Bar açık mı eğer açık değilse kullanın çünkü %10 a varan performans artışı elde ediliyor.  


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • HD Dokuların hangi sorunlara yol açtığını soran ve oyunu oynamadığı halde konuda en çok mesaj atan şahıs gerçek oyuncu arıyormuş. Konuyu görsele boğarımda vakit harcamaya değmez. İnternet denilen bir araç var az mesaj kasmak yerine girip bakarsa ne olduğunu bulabilir. Nede olsa bu yazdığımı görmüyor gerçek oyuncu ya ondandır, ah bir kırılsada oynasam diye nasıl bekliyordur kıyamam.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam senin amaç ne? Post kasmak mi? Post kasmaksa konu disinda bir dünya saçma sapan konu var oralara yaz. Buraları meşgul etme.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Terminator T-800 kullanıcısına yanıt

    R-bar acik hocam dogrudur. En iyisi ben hd doku paketini komple sileyim pc den. Optionstan kapatmak yeterli degil sanirim problem olustu guncellemeden sonra belliki. Tesekkurler.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sizin sorun tam bir shader cache sorunu pso cache dosyası olmalı oyun klasöründe yada savelerin olduğu klasörde falan onu silip oyunun tekrar oluşturmasını sağlamanız lazım zamanında horizon zero dawn da çok çekmişti bu pso dosyasından.

    Bu dosyanın düzgün oluşması çok önemli uzun süren bir işlemse oyunu alta atmayın bırakın işlem bitsin.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wey-Yu -- 27 Ekim 2021; 16:51:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cehalet akıyor yine konuda.


    HD texture oyunun bugıdır. Bugisoftun olayıdır. Düşük vram diye değildir. Düşük vram yüzünden öyle texture gitmez oyun takılır donar crash olur stutter olur vs.


    16GB 6800xt ile de oynasan oyunda HD texture pack yüklersen patlıyorsun blurry oluyor. Kapatacaksın. Öyle düzelir. İstersen 128 gb vram'in olsun bug var oyunda. Bir haltı da bilin de konuşun ya sırf kuru gürültü. Dün gelen update bir haltı düzeltmedi. Hala bug var.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 27 Ekim 2021; 17:0:41 >
  • Tesekkurler, onu da deneyeyim.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çıksa da oynasak

  • Güncellemeden sonra bug oluştu

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • TAGRNT kullanıcısına yanıt

    Sizinde shader cache sıfırlamanız gerekebilir Belgelerim/my games/far cry 6 klasöründeymiş cache dosyası onu silmeden başka bir klasöre taşıyıp yeniden deneyin.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wey-Yu -- 27 Ekim 2021; 20:18:40 >
  • Oyunda hata yaşayıp çözüm bulamayan arkadaşlar bir umut Ubisoft'un forumunda ki Far Cry 6 kısmında ki Player Support kısmında bir konu açın. Bu sayede Ubisoft moderatörleri de hatanızı görüp buna yönelik bir çözüm veya ilerde gelecek patch'lere ekleyebilirler. Ayrıca Ubisoft tarafından saptanan 39 hata var ve onunda linkini aşağı bırakacağım, belki çözümünüz oradadır. Bunların dışında da hala hatanıza çözüm bulamadıysanız üzgünüm ama Ubi düzeltene kadar öyle oynamak zorundasınız. Genelde 6-7 aydan önce Ubi oyunlarında genel hatalar düzeltilmiyor zaten :(


    Player Support: https://discussions.ubisoft.com/category/793/player-support?lang=en-US


    Fark edilen ve çözülmeyi bekleyen 39 hata: https://discussions.ubisoft.com/topic/111485/reported-issue-megathread-list-check-here-for-your-issue-updated-27-10-2021?lang=en-US





  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.