Şimdi Ara

373. dönem (Kasım 2018 Celbi) Uzun Dönem, Kısa Dönem ve Yedek Subay Adayları (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.813
Cevap
31
Favori
288.106
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ben bayram tatilinden hemen önceki cuma günü muayene işlemlerimi tamamlamıştım ve aile hekimim belgeyi vermişti muayene olduğuma dair. Geçtiğimiz pazartesi şubeye gittim edevletten hala onaylanmamış gözüktüğü için kalan işlemleri tamamlayamadık. Sürekli kontrol ediyorum edevletten fakat hala "henüz tamamlanmadı" yazıyor. Bugün şubeye gittim ama inanılmaz çok sıra olduğunda geri döndüm bugün kendi işlerimi halletmem imkansız idi neredeyse.

Sormak istediğim, ben bir sonraki celp dönemine mi kaldım? Bu konu hakkında bir fikriniz, bilginiz var mı acaba?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dün E-Devletten tecili iptal edip gitmek için yoklama başvurusu yaptım, sabahtan aile hekimine muayene oldum ve sisteme hemen düştü. Öğlene kadar bekledim şube onayı için ama onaylanmadı. Kasım celbi başvurusunun son günü olduğu için şubeye gidip halledeyim dedim. Öğleden sonra şubeye gittim, bana tecil ettirirken muayene sonucu sisteme girildiği için tekrar e-devletten o işlemleri yapmana gerek yoktu dediler. Tekrar şubede form doldurttular tecili iptal edip kasım celbine başvurumu aldılar. İşlemler 15dk kadar sürüyor benim durumumda olan varsa hemen şubeye gitsin derim. Hayırlısıyla bizde kasımda askeriz
  • 3saatte bütün işlemleri tamamladım çok kalabalık ve aşırı sıra vardı ben ordayken telefon geldi kasım celbi başvuruları 4eylüle kadar uzatıldı diye ümitsizliğe kapılmayın askerlik şubesiyle iletişime geçin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • crocodils kullanıcısına yanıt
    Dostum 3. aşama onaylandı mı peki
  • sancarB S kullanıcısına yanıt
    Hocam şuan tamamlanmış gözükmüyor ama belge üzerinde 24 saat sonra E-Devlet sistemine düşecektir diye not var
  • Ben de aranıza katıldım. Hadi bakalım. Yerler ne zaman açıklanacak acaba?
  • 19 Ekim'de açıklanacak hocam.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-A78415A73

19 Ekim'de açıklanacak hocam.
    Hocam cevap için teşekkürler. Bir sorum daha olacak. Bana askerlik şubesinden verdikleri kağıtta Statü: Yedek Subay Adayı yazıyor. Fakat ben 4 yıllık mezunum ve kısa dönem yapmak istiyorum. Bunu şubedeki memura da bildirmiştim. Yedek Subay adayı yazması herhangi bir sorun teşkil eder mi?
  • Rica ederim hocam. Onu gerçekten bilmiyorum ama benim bildiğim uzun dönem isteyenler yedek subay adayı ama yedek subay adayı diye kesin çıkacak diye bir durum yok. Kısa dönem de çıkma ihtimali var öyle yazanlarda. Ama kısa dönem için başvuranlarda ne yazmalı ya da aynı durum mu bilemiyorum hocam.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-63DBB8E76

Hocam cevap için teşekkürler. Bir sorum daha olacak. Bana askerlik şubesinden verdikleri kağıtta Statü: Yedek Subay Adayı yazıyor. Fakat ben 4 yıllık mezunum ve kısa dönem yapmak istiyorum. Bunu şubedeki memura da bildirmiştim. Yedek Subay adayı yazması herhangi bir sorun teşkil eder mi?

Alıntıları Göster
    lisans mezunlarının hepsi subay adayıdır. sen hayır demişsen sana çıkmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Furkanssen

3saatte bütün işlemleri tamamladım çok kalabalık ve aşırı sıra vardı ben ordayken telefon geldi kasım celbi başvuruları 4eylüle kadar uzatıldı diye ümitsizliğe kapılmayın askerlik şubesiyle iletişime geçin
    başvuru süresinin uzatıldığını yetkililer mi söyledi yoksa kulaktan duyma bilgi mi?
  • Arkadaslar merhaba, Bende biraz kekemelik var kasım ayında askere gidecegim.Saglik muayenesinde kekemelikle ilgili bi sorun olmadi.Yedek Subaylik cikarsa bir sikinti olur mu bilenler yardimci olsun insallah

• crocodils kullanıcısına yanıt
    Enteresan benim belgede öyle bir not yok ayrıca 8 ağustos işlemlerimin yapıldığı tarih ve 3. aşama hala onaylanmış değil bakalım hayırlısı
  • rpmhuseyin R kullanıcısına yanıt
    Bizzat albay söyledi

• sonunda kayıtlar bitti hayırlısı ile yerlerde açıklansa 19 ekim bekle bekle gelmeyecek gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: rpmhuseyin

lisans mezunlarının hepsi subay adayıdır. sen hayır demişsen sana çıkmaz.

Alıntıları Göster
    Teşekkürler bilgilendirme için.
  • Benim gibi doktora sevk edilen var mı? Bu aşamada be yapmalıyız. Ayrıca yedek subay olmak istiyorum ama kilom 44 sorun olur mu

• Sorun yanlış cevaplanmış. Hayir yada evet isaretlemen biraz hikaye. İhtiyaca gore subay alimi yapilir. Tamamen mesleğine bagli bir durum.

• quote:

Orijinalden alıntı: VatanSevdalisi

Sorun yanlış cevaplanmış. Hayir yada evet isaretlemen biraz hikaye. İhtiyaca gore subay alimi yapilir. Tamamen mesleğine bagli bir durum.
    Maliye okumuştum açık öğretimden.
  • Çok cok büyük ihtimal kisa gelir kardesim .

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.