Şimdi Ara

A3 Yazıcı tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
552
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar merhaba, a3 yazıcıdan istediğim öZellikler
    Uygun olması
    Tarayici/fotokopi gibi öZelliklerinin olması
    Renkli olması

Bu konuda bir canon var 6850 modeli indirimle 450 liraya geliyor. Ne dersiniz? Ya da başka öneriniz olur mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kartuş konusunda sıkıntı çekersin bu yazıcıda. Yazıcı alırken dikkat etmen gereken ilk şey kartuşu sonra yazıcının ömrü ve dayanıklılığı olmalı. Aylık ya da yıllık ne kadar baskı alacaksın onu da dikkate almalısın.
  • Tiglat Pileser kullanıcısına yanıt
    6850'de kolay dolan kartuşlarla kartuş konusunda sıkıntı yaşamazsın. ancak 6850 çok fonksiynlu değildir sadece baskı yapar tarayıcı fotokopi yok.

epson WF7610 veya Brother MFC J3720 yi incele çok zor ama epson wf7515 bulabilirsen (sağlam olduğuna emin olunan 2. el vs. gibi) oda iyi olur.
  • Hp 7500a - 7612 düşünebilirsin. Muadil kartuşları daha uygundur diğer yazıcılara göre. Toner ve kartuş satışı yapan biri olaraktan söyliyeyim cok cıktı alıyorsan epson tanklı fakat biraz Rakam yukarıya cıkar. Onun için sen yine hp de kal.
  • quote:

Orijinalden alıntı: adatoner

Hp 7500a - 7612 düşünebilirsin. Muadil kartuşları daha uygundur diğer yazıcılara göre. Toner ve kartuş satışı yapan biri olaraktan söyliyeyim cok cıktı alıyorsan epson tanklı fakat biraz Rakam yukarıya cıkar. Onun için sen yine hp de kal.

Hocam hp 7612 aldım. Kolay dolan kartuş nedir? ya da bitmeyen kartuş ? onu ben bu makineye uygulayabilir miyim ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tiglat Pileser -- 8 Kasım 2015; 10:26:37 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yazici garanti kapsamindan cikar yapacaginiz uygulamalar ile. Ve %100 verimliligin garantisi yoktur. Aylik kac cikti aliyorsunuz. Ne amacli kullanilacak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: adatoner

Yazici garanti kapsamindan cikar yapacaginiz uygulamalar ile. Ve %100 verimliligin garantisi yoktur. Aylik kac cikti aliyorsunuz. Ne amacli kullanilacak

sürekli baskı halinde olacak hemen hemen. rakam veremiyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yeni yazıcı önerisi
    3 yıl önce açıldı
    Lazer Yazıcı Tavsiyesi Lazım
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Anladım fakat şu anda yapılacak uygulamalar cihazı garanti kapsamı dışına cıkartacagından elinizde kalabilir farklı bir sorun oluşursa.
    1 takım seti ortalama ne kadar sürede bitirirsiniz?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.