Şimdi Ara

Vivo X100'e ilgi büyük: Çin'de ön siparişler 1 milyonu aştı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Vivo X100'e ilgi büyük: Çin'de ön siparişler 1 milyonu aştı
    Vivo, X100 serisi amiral gemisi telefonlarını 13 Kasım’da tanıtacak. Resmî lansman öncesinde düz X100 modelinin ön satışları Çin’de başladı. Vivo X100, 1 milyon ön siparişi geçti.



    Ayrıca Bkz.Vivo X100 ve X100 Pro, küresel pazara geliyor



    Vivo, X100 modeli için yalnızca yedi gün içinde 1 milyondan fazla ön sipariş aldı. Vivo tarihinde ilk kez ön sipariş aşamasında bir X serisi telefon bu kadar ilgi gördü. Bu ön sipariş rakamlarının yalnızca standart model için olduğunu, X100 Pro modelinin katılmadığını da belirtmek gerek.



    Vivo X100 beklenen fiyatı ve özellikleri



    Vivo X100 ve X100 Pro, 12GB RAM 256GB depolama alanı ile geliyor. Düz modeli fiyatı 546 dolar, Pro modelin fiyatı 813 dolar civarında. Teknik özellik açısından, X100, 6.79 inç, FHD+ çözünürlük, 120Hz yenileme hızı sunan AMOLED ekrana sahip. LPDDR5T RAM ve UFS 4.0 depolama kullanıyor. Telefonun kalbinde MediaTek’in Dimensity 9300 işlemcisi var. Telefon, OIS destekli 50MP Sony IMX920 ana kamera, 50MP ultra geniş açılı lens ve OIS, 3x optik zoom, 100x dijital zoom yapabilen 64MP periskop kameraya sahip.




    Kaynak:https://www.gizmochina.com/2023/11/11/vivo-x100-pre-orders-exceed-1-million-units-ahead-of-launch/







  • bu telefonlar hep binlerce hatta milyon tane satıyor! ya bu telefonlar çok ucuza satılıyor çin de yada şişirme bir satış rakamı veriyorlar... hangi marka telefon çıkarırsa hep ön sipariş ilk gün şu kadar bin tane ilk hafta şu kadar yüz bin tane, yok bilmem yok sattı, arz yetmezdi vs... bedava filan mı veriyorlar bu telefonları yoksa çin de kişi başı gelir tahmin ettiğimden daha mı fazla? biz hep çin de yaşayan insanların gece gündüz çalıştıklarını evlerine gitmediklerini fabrika yatakhanelerinde uyuyup kalkıp tekrar fabrikada işe devam ettiklerinin zamanında haberini görmüştüm; ne oldu devran mı döndü kişi başı gelir çok mu arttı bu çalışan insanların?

  • dreamblue35 D kullanıcısına yanıt
    1.5 milyar insan var. Bu sayı size az gelebilir fakat bu devasa insan sayısında bir telefonun 1 milyon on sipariş alması çok normal.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • dreamblue35 D kullanıcısına yanıt
    kanadadaki insanlar bize deveyemi biniyorsunuz ve kesip yiyormusunuz diye soruyorsa, seninde çini öyle bilmen normal, ne açıdan baktığına bağlı, çindeki fakirler öyle, ama orta kesim üst kesim zengin kesimide var. nüfusu 1.5 milyar sadece üst kesim grubunun nüfusu tr den fazla olabilir

  • 1 Milyon Çin için bir şey değil. Türkiyede Togg için 100 küsür bin başvuru oldu. Her Togg kaç vivo parası hesaplayın. Tr'de X100 ayarında yerli telefon üretse 1 milyon kafadan sipariş alır. kaldı ki Çin'in Nufusu bizim 20 katımız, 20 tane Vivo tarzı marka ön siparişe çıksa hepsi 1 milyon ön sipariş alır.

  • Vivo y36 aldım 4 ay önce aldığım günden beri kasma donma sürekli yaşadım 3 ay biyuncavayni şikayetlerle yüzlerce yardım talebinde bulundum sistem ayarlarından düzeltme yapıldı..sin kart değişikliği bile yaptırıldı şimdiyse telefon ile konuşma yaptigimda ses karşı tarafa gitmiyor alo diyorum ses anında kesiliyor yada cızırtı şeklinde gidiyor 3 haftadır da böyle..aldığım yere götürdüm bir problem yok şebekeden dendi ama düzelmedi geçen hafta tekrar götürdüm servise gönderimini kabul ettiler. Tlfn yeni düşme su sızması olmadı yani kullanıcı hatası değil bu vivonun başarısızlığı nasıl bir cihaz anlamış değilim..ben 6 yilda bi tlfn degisiyorum dikatli kullanirim ama bi cihaz arızalı aldığım günden böyle hiç düzelmedi..biz emekli insanlarız övgüyle satılan bir tlfn ama sonuc fiyasko..yeni cihaz talep etsende hatalarını kabul etmeyen bir satış şirketi Allah hakkımızı sorsun aklı olan almaz bu cihazı isterse bin yeni tlfn çıkarsın..alin bu tlfnm yeni cihaz verin bana tek istediğim bu tabı sesimi duyan olursa belki yüzlerce mesaj yazdım şikayet ettim ama ne fayda ..bizim paramız sizinki gibi çok değil herzaman alamiyoruz 6 yilda taksitle alabiliyoruz ancak lütfen duyun su sesini Aydın vatan bilgisayar dan aldım ürünü lütfen ürününüze sahip çıkın mağdur etmeyin beni ulaşın bana verin yeni bir cihaz





  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.