Şimdi Ara

New World (Amazon Games MMORPG) [ANA KONU] (37. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
753
Cevap
19
Favori
48.694
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ryan Oreily kullanıcısına yanıt

    Günümüzde nedense oyun yapımcıları kendi oyunlarını hatta oyun bile oynamayan yapımcılardan oluşuyor. BF2042 falan bunun en büyük örneği.


    Ping sorunudur bugdur falan normaldir büyük çaplı oyunlarda ama hiç mi yayınlamadan önce oyunu test etmiyorsunuz yawNew World (Amazon Games MMORPG) [ANA KONU]  3. parti uygulama kullanıp yapılan buglarda değil bunlar, ticareti iptal etmeye rağmen parayı veren tür buglardan bahsediyoruzNew World (Amazon Games MMORPG) [ANA KONU] 


    Oyun çıktıktan sonra maden kazma problemi aylarca devam etti. Bildiğin geri atıyordu kazmaya çalışırken yani boyut sorunu vardı. Bir kişi bile oyunu yayınlanmadan önce maden kazmayı deneyip sorunu görmedi miNew World (Amazon Games MMORPG) [ANA KONU]  Gelen yamalar daha da bozuyor oyunu, sandıklar yere gömülmüştü ve lootlanmıyordu geçenNew World (Amazon Games MMORPG) [ANA KONU] 



    Yok valla, 2010'dan sonra oyun devri bitti. EFT adlı oyunda da aynı şekil geliştirme sorunu varNew World (Amazon Games MMORPG) [ANA KONU] 




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Halikarnas Şakşakçısı -- 21 Aralık 2022; 1:27:55 >




  • Kronos'ta oyuna başladım. Aktif Türk Guildi varsa katılmak isterim.

  • Hocam oyun bir nevi tek başına ilerlemeli gibi bir şey oyun sonuna kadar tek başınıza doya doya oynayın

    Zindan görevleri ve bir kaç elit yaratıklar dışında kimseye ihtiyacınız yok. Oyun sonu olunca bulursanız birilerini kasa döner durursunuz. Beni oyun sonu sarmadı.

    Sohbet kısmından yazarak varsa Türk oyunculara ulaşabilirsiniz.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün 1.9.5 sürümü çıktı artık Level ve Quest gerekmez her Level'da Brimstone Sands'e girişi yapılabiliyor!

    Patch Notes'dan öne çıkan bu; bir de Brimstone Sands Expansion öncesi oynayıp burakanlar sonra geri geldiğinde Azoth Staff görevinde ilerleyemiyorlardı; NPC bulunmuyordu onu da düzeltmişler.

    Kolay gelsin.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turk0gamer -- 14 Haziran 2023; 21:0:23 >
  • turk0gamer kullanıcısına yanıt

    New World Standard Edition Satın Alın 130

    New World Deluxe Edition Satın Alın 170

    New World Azoth Edition Satın Alın 300


    Bu paketlerde hangisini tavsiye ediyorsunuz beyler ? 130 ile 300 arası fark var mı

  • Standard al gerisi gereksiz.

  • New World (Amazon Games MMORPG) [ANA KONU]



    New World Deluxe Edition versiyonunu bugün aldım, yüklemeyi yaptım, bu hatayı veriyor, oyun çalışmıyor. Dosya doğrulama işe yaramadı, Trend Micro anti virüs yazılımını devre dışı bıraktım, o da işe yaramadı, bu sorundan kurtulmanın bir çözümü var mıdır? Başka hiç bir oyunda bu hatayı almıyorum.

  • oyuna mount geldi sonunda

  • savcı963 kullanıcısına yanıt

    geldi de bir oyun parası daha vermen lazım.


    dlc 500tl almazsan hiçbir anlamı yok oynamanın, 60level 200 craft point kalıyorsun aşırı rahatsız oldum açıkçası. dlc almadan oyunun anlamı kalmıyor almak zorundasın.


    resmen üç kağıtçılık bu.

  • dOmi D kullanıcısına yanıt

    Evet maalesef öyle ama güzel olmuş dlc bence mecbur aldım keyifli mount olayi baya değiştirmiş oynayisi haritada gezerken cok fark ediyor


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • savcı963 kullanıcısına yanıt
    Savaşırken mount üstünde misin peki?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • dOmi D kullanıcısına yanıt

    hayır

  • son 2 gündür şöyle bir sorun oluşmaya başladı mobları 10 metre ileriden görememeye başladım acaba problem nedir biliyor musunuz ? iyice yaklaşınca beliriyorlar

  • ramcho_35 R kullanıcısına yanıt

    Evet bunu bende fark ettim


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dOmi D kullanıcısına yanıt

    Dostum single player oyunların DLC leri bile para ile satılırken bir mmorpg nin parasız vermesini mi bekliyordun ? neyi üç kağıtçılık bunun ?

  • Alen Doğu Gencer kullanıcısına yanıt
    Aylık ödemesi, ekstra gideri yok diye aldım.

    Şuan bu dlc yi almazsam hiçbir pvp yi kazanamam, dlc oyun ücretinden fazla. Hikaye falan umrunda değil kimsenin ekstra level, 250 craft 700gs için almak zorunda bırakıyor.

    Single player oyun dlcsi istemezsen almazsın o hkayeyi oynamazsın ama burada online bir mücadele söz konusu almazsan rekabet edemezsin. Bu anlamda enayi yerine konulmak.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • dOmi D kullanıcısına yanıt

    valla hocam 40 yaşındayım . 17 senelik world of warcraft oyuncusuyum. bu süreçte sayısız mmorpg oynadım ve daha hiç bir mmorpg üreten bir firmanın bir ek paketi parasız verdiğini görmedim . yani bu işin olayı budur!


    sen bir mmo oynuyorsan ek paket çıkar ve sen almazsan yeni haritaya, yeni eşyalara,yeni hikaye ye ve özelliklere sahip olamazsın .


    çok zor değil yorum yapmadan önce biraz araştır. mesela guild wars new world gibi bir sisteme sahip. aylık ücreti yok ancak getirdikleri ek paketlerden para kazanıyor. blizzard wow dan hem aylık ücret alıyor hemde getirdiği ek paketleri para ile satıyor. final fantasy, eso hepsi bu şekilde . sistem böyle yani. senin o isteğin dünyanın hiç bir yerinde yok . yani enayi yerine falan koyulmuyorsun merak etme.


    ne güzel valla siz istiyorsunuz. hem aylık ücret vermeyim , hem oyuna para vermeyim . baba varsa böyle bir oyun hemde mmorpg olarak. söyle bizde oynayalım .




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alen Doğu Gencer -- 15 Ekim 2023; 20:33:48 >




  • Alen Doğu Gencer kullanıcısına yanıt
    Dostum, ek paketi beleş versin diyen yok. Paketi almayan kişi bariz dezavantajlı olursa pvp de bu pay to win olur.

    Kıyaslama yapmana da gerek yok biliyorum aylık ücret, paralı paketlerin olduğunu. Dediğimi atladın, zaten bu saçma para emcükleme sistemi opmadığı için new world oynayan kişi sayısı çok.

    Savunduğun şey yok diye aldık zaten, var mı diyorsun ya heh, o yüzden bunda takıldık, diyorsun ki hepsi para emikliyor bu new world emiklemiyordu bunu vaad ettiği için insan kazandı, işte o da başladı...

    4 ay sonra yine lvl cap 75 gelir yine 500tl olur bunun sonu olmaz elini kaptırırsan kolun gider bu saatten sonra almak zorunda kalırsın.

    Alırız yine de hoşuma gitmedi açıkçası. Hele gelen dlc ile oyuna eklenen şeyler ne kadar? %10'u değişmiş olsun, oyun fiyatı 350tl ek paket 500tl. Normal mi?

    Biliyor ki almak zorundasın itelemiş.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dOmi -- 15 Ekim 2023; 21:3:25 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • neyse sen bilirsin .

  • Merhaba arkadaşlar, oyunu alıp 28 level kasıp bırakmıştım şuan iki Fresh seler açılmış hangi sw seçsem acaba ne önerirsiniz ?

  • 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.