Şimdi Ara

FİLBOX PLATFORMU NİYE YENİ KANAL EKLEMİYOR??? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
5.832
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ne kadar ekmek o kadar köfte. Fiyatı neyse verdiği hizmette o. Eurosport 2'de Bundesliga var. O yüzden kanalın gelmesi zor. Eğer gelirse zam yapmak zorunda kalacaklar. O zaman da aboneler tepki gösterecek. Ayrıca erotik kanalı mecburen kapattılar. Çünkü RTÜK efendi öyle emretti. Yani sadece Filbox'daki değil, DSmart'takiler de kapatıldı. Digiturk'tekiler de Araplara satılınca kendileri kapatmıştı zaten.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Penthouse kapatma mesajı banada geldi. Kanal tüm platformlardan kaldırılıyormuş yeni düzenleme ile.
  • Haziranda süre doldu uzatmadım. Kutuyu da söktüm, ikinci el belki birine okuturum. İnsanı yeni kanla ekleyeceğiz diye uyutan, beli saatlerde müşteri temsilcisi dahi bulamadığınız, sosyal medyada kendi adamların yaptıkları pozitif yorumlar dışında kimseninde pek takmadığı ölü doğmuş bir platform.
  • Beni dün aradılar 199 tl 18 ay, nat geolar yıl içinde eklenecekmiş dediler, ekleyin o zaman görüşelim dedim, bunu ekleyene kadar kuş uçtu baby... Kutuyu söktüm zaten yerine bir uydu alıcısı koydum. başka sitelerde yazan tekliflere göre türk sinema kanalı, eurosport 2 ve çizgi film kanalı eklenecek diye belirtiyorlarmış, yani seç beğen. Kim ne isterse onu ekliyorlar canlarım benim :))))

    verilen teklif fiyatları bile , bir yenilik olmayacağının belirtisi...

    not: tivibu uyduyu tavsiye eder misiniz?
  • Düzeltme 119 tl 18 ay olacaktır.
  • Kanal eklerler mi çıkarırlar mı bilemem ama mevcut haliyle 119 tl 18 ay, çok iyi teklifmiş bana göre. Tabi herkesin istekleri ve beklentileri farklı olabilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam filbox için benim açımdan maddiyat değil kalite önemlidir. Tamam çok büyük beklentimiz yok lakin eh be arkadaş artık bişeyler değişsin ama ya... şunu anlaştık bunu anlaştık diyeceklerine kanalları birden ekleyecekler. Digiturk, dsmart, tivibu müşteriyi yalvarttı mı? vatandaşın isteği natgeolar yaw bunun bu kadar uzatmanın anlamı ne?2,5 senedir insan bir kanal eklemez mi? daha iki ay öncesi kadar mt hizmetleri kanal çalışması yok diyordu.

    119 tl 180 ay deseler bile umrumda değil bana yeni kanal ve yenilik getirecekler.

    yeter artık!!!!!!!!!!!!!
  • Yaklaşık 5-6 aydır Filbox Humax marka uydu alıcısı kullanmaktayım. Diğer platformları kullanmadım ama eğer hepsi Filbox gibiyse 5 para etmez. Nedenine gelince; yağmurlu havalarda mümkün değil izlenmiyor. 50-60 liralık uydu alıcısı bile böyle bir sorun yaratmıyor. Müşteri hizmetlerini aradığınızda “çanak yönünü düzelttirmeniz lazım” yada LNB’ye bakılması lazım diyerek uydu servislerine yönlendiriyor. Gelen uydu servisi 3-4 dakikalık bir işlemden sonra yaklaşık min. 60 TL civarında bir ücret karşılığında ayarı yaptığını söylüyor. Ancak yağan ilk yağmurda tekrar aynı sorun devam ediyor. LNB değiştirmeme rağmen ve uydu yönünü düzelttirmeme rağmen kesinlikle pişmanım. Üyeliğimi asla yenilemeyi düşünmüyorum. Sinyali zayıfken sinyal güçlendirmesi yapamayan bir şirket yeni kanal ekler mi sizce ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kinowa1981

    Yaklaşık 5-6 aydır Filbox Humax marka uydu alıcısı kullanmaktayım. Diğer platformları kullanmadım ama eğer hepsi Filbox gibiyse 5 para etmez. Nedenine gelince; yağmurlu havalarda mümkün değil izlenmiyor. 50-60 liralık uydu alıcısı bile böyle bir sorun yaratmıyor. Müşteri hizmetlerini aradığınızda “çanak yönünü düzelttirmeniz lazım” yada LNB’ye bakılması lazım diyerek uydu servislerine yönlendiriyor. Gelen uydu servisi 3-4 dakikalık bir işlemden sonra yaklaşık min. 60 TL civarında bir ücret karşılığında ayarı yaptığını söylüyor. Ancak yağan ilk yağmurda tekrar aynı sorun devam ediyor. LNB değiştirmeme rağmen ve uydu yönünü düzelttirmeme rağmen kesinlikle pişmanım. Üyeliğimi asla yenilemeyi düşünmüyorum. Sinyali zayıfken sinyal güçlendirmesi yapamayan bir şirket yeni kanal ekler mi sizce ?

    Sinyalleri türksatın en zayıf frekansları diyebilirim,minumum 90 cm lik çanak hassas bir ayar yapılması gerekir.
    3-4 dakikada kimse hassas ayar yapamaz paranızı üçkağıtçılara yedirmeyin.
    Ha filbox için uğraşmaya değer mi?,değmez.Bitrate leri düşük çamur gibi görüntüsü var kanallarının.




  • Şunu şuraya bırakayım;

    Memnun olan vardır olmayan vardır. Ben kullanmaya devam ediyorum ama üyelik yeniletecekler ve yeni alacaklar şunu çok iyi bilsinler. Müşteri hizmetleri yalan söylüyor. Yalan söylüyooor. Sürekli aynı şey. Kanal ekleyecez ekleyecez. Nat geo gelicek mi? Evet ekliyecez. Başka zaman arayın bbc? Evet görüşüyoruz. Ulan kaç kanalla görüşüyonuz. Nabza göre şerbet veriyo adamlar.

    Karalama yapmıyorum bakın kullanmayada devam ediyorum ama şundan emin olun. MH yalan söylüyor. Kimse aksini iddia edemez.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • anakata kullanıcısına yanıt
    Hocam ben kullanmıyorum Filbox ama burada insanların bilmesi gereken şu: Filbox bir platform değil. Oflaz Medya elindeki kanalları paket halinde satıyor sadece, fiyatıda buna göre.

    Yani yeni kanal eklenmez çünkü adamlar masraf yapmak istemiyor, bir nevi elindeki hazır malı satıyor. Müşteri hizmetlerinin yalan söylemesi ise hiç etik değil tabii ki.


    Dediğiniz gibi memnun olan kullanır ama yeni kanal eklenmez, alacak olan bunu bilerek alsın.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TheWealdstoneRaider

    Hocam ben kullanmıyorum Filbox ama burada insanların bilmesi gereken şu: Filbox bir platform değil. Oflaz Medya elindeki kanalları paket halinde satıyor sadece, fiyatıda buna göre.

    Yani yeni kanal eklenmez çünkü adamlar masraf yapmak istemiyor, bir nevi elindeki hazır malı satıyor. Müşteri hizmetlerinin yalan söylemesi ise hiç etik değil tabii ki.


    Dediğiniz gibi memnun olan kullanır ama yeni kanal eklenmez, alacak olan bunu bilerek alsın.

    platform veya değil beni ilgilendirmez. yeni kanal eklenir mi bilmem. şirketin iç yüzünü bilmem. benim tek söylyebileceğim müşteri hizmetlerinin yalan söylediğidir.
  • anakata kullanıcısına yanıt
    Sizi ilgilendirir demiyorum zaten, insanları uyarıyorum sadece. Platform görünümlü bir şirket sadece ve ben şahsen insanları bu şekilde kandırdıklarını düşünüyorum.
  • Bu fiyata bence içerik yeterli ama şu EPG'deki saat hatasını neredeyse bir yıldır çözemediler. Hangi film kaçta diye, web sitesi takibi yapamam. Sırf bu yüzden yenilemeyebilirim gelecek yıl.

    Bu devirde küçücük bir sorunun çözül(e)memesi büyük rezalet bence.
  • bu arada şunuda belirteyim. filbox hemene bayılıyorum. artık web'de de çalışıyor. dizi bölümü biraz vasat olsada çok beğeniyorum.
  • anakata kullanıcısına yanıt
    Dizi kanalı bir tane mi? Çizgi film kanalları nasıl?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kapisiz

    Dizi kanalı bir tane mi? Çizgi film kanalları nasıl?

    Evet bir tane. Çizgi film konusundan haberim yok. Filbox Hemen'de animasyonlar var bayağı
  • Filbox'ta çizgi film kanalı yok. Sinema kanallarında, daha çok da Sinema tv Aile kanalında animasyon filmler yayınlandığı oluyor. Bir de gündüzleri çocuklara yönelik öğretici yayınlar yapan Da Vinci Learning kanalı var ama çizgi film kanalı değil. Geceleri de bilimsel belgeseller yayınlıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nisan 2015 den beri bir tane bile yeni kanal eklenmedi. (Penthouse tv eklendi çıkarıldı). Zaten çok az olan kendine özgü kanal sayısını bir türlü arttıramadı. Maddi sorunlar yaşandığı çok belli de, müşteri hizmetlerine yalan söyletmek iğrenç bir durum. İşin açıkçası böyle bir platform işine giren bir kurum nasıl bu kadar vurdumduymaz olur anlamak güç. Abone olduğum zaman , akşamları merkezi aradığım da müşteri hizmetlerine ulaşamıyordum. Sabah bizi aramışsınız diye dönüyorlardı, anlayın durumu.

    Filboz her ne kadar platform desekte bence platform değil, sinema tv pazarlama grubu. Yanına bir kaç belgesel kanalı, oldu da bitti. Yeni kanal eklersek maliyet yükselir, fiyatlarımız artar falan da bahane, çünkü yeni kanal getirebilecek güçleri yok.

    Filbox ı başkasına tavsiye eder misiniz? Edemem, çünkü nesini tavsiye edeceğimi bilemiyorum. Sinema tv lerin kalitesi malum, açık ulusal kanalarda ki filmlerle yarışıyor. 1-2 yeni sayılabilecek film veriyor (oda her ay değil). Malum sansürde ülkemiz tv lerinde çok ağır. Oturup film seyretmek eziyete dönüşüyor. Bazı filmlerde ki sansürden filmin konusunu anlamıyorsunuz. (Konu bütünlüğü ve detay eksikliği yaşanıyor). Belgesel kanalları da diğer platformlarda olan sıradan kanallar.

    Ne kadar emek o kadar köfte zihniyetinde olan kişi ve kuruluşların bir yere ulaştığını görmedim.

    Umarım üzerlerinde ki ölü toprağı atarlar.




  • Digitürk bile kanal eklemiyo platfrormlarda kriz var heralde.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.