Şimdi Ara

Nikitabs Sigara bıraktırma ilacı deneyimleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
11 Misafir (5 Mobil) - 6 Masaüstü5 Mobil
5 sn
28
Cevap
4
Favori
7.509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Yarın itibari ile kullanacağım ilaç. 171 yönlendirmesiyle sigara bıraktırma polikliniğinden verdiler. Kullanımı biraz garip. ilk 3 gün 2şer saat arayla kullanacağım sonraki günler ilaç azalıp periyotlar genişleyecek. Araştıran arkadaşlar için yararlı olur umarım.




  • Kullanan var mı ben de başlayacağım ancak hiç yorum yok

  • Şu an 3. günümdeyim. İçtiğim sigaralar eziyet olmaya başladı. Sadece el alışkanlığından dolayı gün içinde sigara içiyorum. 2 gün sonra sigara bırakma günüm. Sigarayı komple bırakıp sadece ilaca dozları hafifleterek devam edeceğim. Sanıyorum ki anlık gelen isteklerle başa çıkabilirsem bu sefer bu iş olacak gibi.

  • 3. gün akşam editi: şu an sigara içmeye devam ediyorum ama. ciğerlerim acımaya başladı. her sigara resmen ızdırap oldu. yarın son sigaralı günüm.

  • Essentails kullanıcısına yanıt

    Bende bu sabah itibari ile ilacı kullanmaya başladım. İlaç yeni olduğundan fazla yorum yok. Orta düzeyde sigara bağımlısıyım. Kullanmayı düşünen kişilere fikir olması için süreci bende paylaşacağım.

  • 5. günümdeyim. Günde 2 paket sigara içiyordum. ama kafada sigara içmicem diye şartlanmişdim içmedimde ilacın faydası illaki olmuşdur aklıma gelmiyor. Günde 6 tane ilaç içmek sigara içmekden daha fazla zarar verebilir diye düşünenlerdenim aslında. Ama bir yan etkisini şuanlık görmedim. ilacı bırakınca nasıl olacak bende merak ediyorum

  • lütfen deneyimlerinizi paylaşmaya devam eder misiniz ve ilacı devlet ödüyor mu ? ödemiyorsa ücreti ne kadar

  • ikzltg İ kullanıcısına yanıt

    İlacı devlet karşılıyor tamamen ücretsiz. Sağlıklı yaşam merkezine gidiyorsunuz orada ki doktor size anlatıyor kaydınızı yapıyor ilacı veriyor

  • pecko P kullanıcısına yanıt

    Bence de olay kafada bitiyor çoğunlukla. İlacı öğlen aldığım için bir sonraki gün başlamak istedim o şekilde ayarladık; ama o öğlenden sonra ilaç kullanmaya başlamamama rağmen 3 tane sigara içtim benim için çok az.

    dün 1. Günümde 4 tane sigara içtim.ilaç bence etkili sigara krizi yaşamıyorsunuz. Yani canınız asla sigara istemiyor ama alışkanlık olarak beyniniz de yer etmiş olması sorunu var sadece. Yani 3-4 saatte bir sigara içtiğimi düşünerek; işimi yaparken 3-4 saat geçiyor mola zamanım geldi gibi oluyorum canım hiç sigara içmek istemiyor ama o molayı vermek istiyor. O molada da kendinize yeni bir aktivite bulursanız örneğin kitap okumak sorun çözülebilir. Çünkü canınız gerçekten sigara istemiyor sadece alışkanlıkları tekrarlamak istiyor

  • Bugün sabah itibari ile sigara kullanımını bıraktım. Hiç canım istemiyor ama diğer arkadaşların bahsettiği gibi garip bir el alışkanlığı mevcut. çalışırken molalarda sigara içtiğiniz zamanı özlüyorsunuz sadece. Nikotinin o yoksunluk işleri tamamen yok. Normal şartlarda sabah uyandığım ilk saatte 4 tane sigara içerdim. Bir kere aklıma geldi içmek onda da poliklinikte fizik tedavi uzmanının öğrettiği nefes egzersizini yaptım 30 saniye içinde istek yok oldu.

  • merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım yaşım 45 16.05.2024 tarihinde ilk NİKİTABS adlı ilacı aldım, saat 10,15 te ilk hapı attım ilk izlenimim acayip baş bönmesi yaptı olsun allahın yardımıyla bırakacağız inşallah

  • altay32 A kullanıcısına yanıt

    Çok rahatsız edici yan etkisi olursa mutlaka doktorlar görüşün abi. ben 2 gündür sigara içmiyorum ama hiç bir zaman baş dönmesi falan olmadı. Tansiyonu etkilemiş olabilir.

  • altay32 A kullanıcısına yanıt

    Merhaba. Doktor bize söylemişti baş ağrısı yapabilir diye bunlar ilaç kaynaklı da olabilir nikotin yoksunluğu kaynaklı da olabilir bende ilk gün yapmıştı baş ağrısı tüm gün değil ama 2. Doz ile 3 doz arasında yapmıştı. 3. Dozu içtiğimde geçmişti. Ben hiç bir yan etkisini yaşamadım. Umarım sizde yaşamazsınız . Aksı bir durumda direk doktora danışın zaten.

  • Sigarasız 3. günüm arkadaşlar. İçme isteğim tüm gün boyunca neredeyse 2 kere falan oldu. ilacın gerçekten inanılmaz faydası var bence. Az bir irade ile bırakmak gerçekten mümkün.

  • Essentails kullanıcısına yanıt

    Bugün sigara bırakma günüm ve sigara hiç içmedim içme isteğim de yok

  • Ben 6. gündeyim canım hiç istemiyor ama. Garip bir duman isteği var. Nikotinsiz birşeyler olsa hemen kullanıcam duman için tek derdim şu an o.

  • merhaba arkadaşlar, bugün 3.günüm bırakalı, naneli sakız aldım bol bol birde ibrahim saraç oğlunun sigara bırakma kürü var karabaş otuyla onu uyguluyorum az öncede Akik tesbih sipariş ettim sırf elim boş kalmasın diye gerçekten sigara bir el alışkanlığı anlık krizler hemen geçiyor , eğer çok içme isteği gelirse googleden entübe hastalar yazın onlara bakın inanın hemen geçiyor istek ben geçen hafta babamı entübeden kaybettim oda cok sigara içerdi Allah rahmet eylesin inan çok etkisi oluyor.

  • Daha önce champix ve qsmok kullanarak uzun yıllar sigarayı bırakmış biriyim. Bu ilaç hiçbir işe yaramıyor. Diğer ilaçlarda sigarada tiksinme yaratırken bu ilaç 1 paket sigarayı 2 pakete çıkarttı bende.
  • Ilaci saglikci bir arkadasa sordugumda kullanma dedi. Sigarayla birlikde kullanirsan nikotin zehirlenmesi olabilirmis dedi. 4. Gun birakdim ilaci sigarasiz 11. Gundeyim. Ilacla aklima gelmeyen sigara ilaci birakincada devam etti Kafanizda bitirdinizmi ilaclar bahane bence.. irade sahibiyim diye kendinizle övünün ve bu dal parcasi ne derdinize care ne huznunuze neşe nede zor zamanlarinizda size rahatlik vermiyor kendinizi kandirmayin.

  • Sigarasız 5. Günüm. Herşey gayet yolunda. Çok nadir sigara içme isteği geliyor o da alışkanlık olarak daha önce de yazmıştım bunu ama bu alışkanlık da gün geçtikçe azalıyor. Bir yan etkisini de görmedim. Sigara içersen nikotin zehirlenmesi yaşarsın demişti doktor. Alkole de izin vermedi bu arada. Alkolle kullanılmıyor dedi.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.