Şimdi Ara

YENİ BİR İTOPYA REZALETİ (ÇÖZÜLDÜ) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
253
Cevap
3
Favori
23.426
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
363 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: identic

    Yok arkadaş, benim bu firmadan ilk alışverişim bir daha da olmayacak zaten. 30 - 40 TL ucuz diye buradan almak gibi bir ahmaklığa düştüm. Anakart CPU ve monitörü farklı farklı firmalardan almıştım hepsi elime ulaştı kasa ve diğer bileşenler için beylerimizi bekliyoruz. Tamam virüs var da bu firmanın geçmiş yorumlarına da baktım hep aynı terane virüs bahane... Özetle youtuberlara yapılan yatırımın plansız geri dönüşü neticesinde büyüme yapmış ama eleman eksiği olan bir firmadan öte değil artık benim gözümde.

    İptal edeceğim ondan da korkuyorum telefonlara cevap veren yok birde paranın peşinde koşacağız muhatab yok..
    ne zaman sipariş vermiştiniz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yok mu forumda itopya nin yetkisi aynisin banada yaptilar kargom istanbul yerin xx sehrine yollamislar aradim yanlis ile yollamissin adam demesi mi hallediyorum diyor link ten ulastim yoneticinde 1 günde halledim cakal degil para veriyorum hizmet beklerim tabii ki
  • yakın zamanda bende sistem topladım. online alışverişte ilk tercihim amazondur. 2. tercihimde amazondur. 3. 4.de...... (amazon kendi satıcı olacak).
    pc bileşenleri amazonda pek yok. mecburen diğer sitelere bakmam gerekti. ufak bir araştırma yaptım ve kafama bu itopya denilen yerden uzak durmam gerektiğini yazdım.

    aldığım parçaları tek tek fiyatı indirime girince aldım.

    Amazon: klavye, dp kablo, wireless adaptör.
    HB: ekran kartı, monitör
    Vatan: ram, işlemci, anakart, ssd
    İnventus: kasa
    qp: psu
    Arkadaşım: 2 adet kasa fanı beleş :)
    hepsi de sıfır sıkıntı

    yıllardır online alışveriş yaparım ve tecrübem derki;
    3 kuruş fazla olsun satıcı kurumsal olsun, karşında muhatap olabileceğin birileri olsun. Bilmediğin bir firmaysa da önceden bir araştırma yap.
    böyle şark kurnazı firmalardan uzak dur.

    sana da geçmiş olsun kardeşim. umarım böyle firmalar tez zamanda batar.
  • Siteler sıkıntılı değil ürünleri alanlar sıkıntılı

    Garip garip bahaneler ile aldıkları ürünleri iade etmeye kalkıyorlar , zaten bir üründe %3-5 kazanan esnaf ne yapacak

    Geçen biri monitör konusu açmıştı yok ghosting var yok bilmem ne aldığı monitör 1000tl ne bekliyorsun ki o monitörden o paraya kusursuz ürün mü

    Bu ülkede esnaflık yapılmaz çok zor yada herşeyin en pahalısı kalitelisini satacaksin ki alan paşanın gönlü olsun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Brother ToLGa B kullanıcısına yanıt
    Monitör 1000 tl olunca sağı solu dökülmesi mi lazım? Başka bir siteden gamepower monitör sipariş ettim sistem toplarken kocaman yazmışlar samsung panel ölü piksel garantisi diye ürün geldi bi açtım 3 tane ölü piksel var. Kendileri ölü piksel garantisi diye ürün satıyor arayıp ne yapacağım dedim gönderin servis bakacak diyor. Ne servisi dedim prosedür böyle diyor. 2 haftada zor paramı aldım bir daha da bulaşmadım. Velhasıl monitör 500 lira da olsa saçma sapan problemleri varsa belirtilerek satılacak. Oraya yazsın ölü piksel var diye eyvallah. Ama sorunsuz ürün diye satarsa ona esnaflık değil dolandırıcılık denir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • twitchdeki bı kaç dallamaya bakıp itopyadan alışveriş yapan harbi salaktir net. başka sitemi kalmadı da gidiyonuz ordan aliyonuz? 300 liralik bi klavyeyi ballandira ballandira anlatip 500e iteleyen siteden ne beklenir? n11den 79 TL'ye aldığım klavyemi orada indirimli 229 TL'ye gördüm. yapmayın yaptırmayın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçen hafta cuma günü bir alışveriş yaptım internet üzerinden. Malum büyükşehirlerde sokağa çıkma yasağı vardı. Pazar akşamı beni saat 21:30 sıralarında alışveriş yaptığım siteden (bildiğiniz cepten) aradılar. Şaşırdım haliyle. Telefondaki beyefendi " almış olduğunuz ekran kartı için arıyorum. 4 tane satılmış stoğumuzda 3 tane varmıl. Siz alan 4.kişisiniz. Alış tarih ve saatine göre sıraya koyduk. Sizin kartınızı distribütörden yönlendireceğiz" şeklinde bir açıklama yaptılar. Kartı dün akşam distribütör kargoya vermiş.

    İşini layıkıyla yapanlara selam olsun.
  • Kardeşim madem itopya şikayet başlıklarını görüyorsunuz neden gidip bile bile alışveriş yapıyorsunuz ?
  • Bende yakın zamanda pc toplayacağım başınıza geleni okuyunca cesaret edip sipariş veremiyor insan..
    geçmiş olsun.
    Parçalar hazır nereden versem diye düşünüyorum siparişi kaç gündür..
  • Drsteteskop kullanıcısına yanıt
    Sakın sakın düşmeyin böyle bir oyuna. Aylar önce monitör görüp sipariş ettim ettiğimden 20 dk civarı başka bir monitör aldım iade talebi gönderdim tam 1 ay sonra geldi param hiç abartmıyorum 3 hafta boyunca beklettiler sonra birisi aradı iade talebinizi onaylıyor musunuz diye evet dedim tamam 2-3 gün içinde yatacaktır paranız dediler 1 haftada öyle bekledim. Rezillik

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu ülkede iade edeceğiniz ürünü sadece mağazaya gidip ordakileri döverek yapabilrsiniz yoksa imkansız. Çünkü içinde bulunduğumuz durum bunu gerektiriyor. "kaba kuvvet" Böyle bir yapınız yoksa sabırla thh yolunu gözleyip aylarca uğraşırsınız.
  • Geçen biri konu açmıştı şunu mu alsam bunu mu alsam?

    Ben de dedim itopya sorunlu yer değil miydi? Ardından biri daha yazmıştı fakat ben o yazdığım konuyu bir türlü bulamadım!

    Bi işler dönüyor ama bakalım..
  • rezil bir hizmetleri var, 1 ürünü yollamaları 1 hafta sürüyor yoğun olsada olmasada,gidip 1 tane usb bellek bile almayacağım bir firma bunlar para kazanmayı hak etmiyorlar paranızla rezil olmak istemiyorsanız bu siteden alışveriş yapmayın 3 ürüne ucuz fiyat koyup 5 ürüne pahalı fiyat koyan en ucuz bizde diye kekleyen bir firmadan fazla bir şey beklememek lazım geçenlerde biri anakart alıcaktı fiyatı 900 liraydı dedim bu niye bu kadar pahalı ? googledan başka firmalardan arattım 600-550 liraya en pahalı 700 liraya buldum aynı anakart modelini çok güzel fiyatmış dedim kapattım onu gördükten sonra
  • Yukko gibi site kapandı gitti ordan sistem topladım 1 günde tüm ürünler geldi yetmedi Ram bozuk 1 çıktı 1 günde değiştirdiler yukko sen gittin büyük boşluktayım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yukarıda bir arkadaş güzel yazmış. Herkes mürit olmuş kendine şeyh arıyor. Takip ettiği ve çok sevdiği yayıncı bir yeri veya bir markayı önerdi diye canı pahasına savunacak insanlar var. Yanlış.

    Eskiden de firmalar bu çakallıkları yapardı ama arada kendine bir fan kitlesi yaratıp gönüllü savunucu toplardı. Misal Çizgi Elektronik bana büyük bir yanlış yaptığında nereye yazdıysam orada linç edildim hatta küfür eden bile olmuştu. Neymiş efendim Çizgi Elektronik en sorunsuz firmaymış sorun bendeymiş. Niye? Çünkü zamanında adamın alt-orta segment bir ekran kartına sorunsuz değişim/iade çıkardılar diye... Muhteşem firma çünkü o kişinin işini gördü. Peki, benim sorunlu olduğu bariz olan HD5970'e neden değişim çıkmadı? Çünkü o kart o dönemki en pahalı karttı ve iade ederlerse işlerine gelmezdi. O zaman benim hakkım ne olacak? Bana yazık değil miydi? Doğal olarak hakkı yenen 1 kişiye firmanın gönüllü savunucusu 10 kişi çullanınca hata bende oldu.

    Varmak istediğim nokta şu: Firmalar dediğim gibi eskiden 5 tane kötü iş yaparsa 1 tane de düzgün iş yapar ve gönüllü savunucuları olurdu. Yeni firmalara bakıyorum da her işleri ofsayt olmuş. Zamanında, 2008'lerde 2009'larda bu forum gene canlıydı ve bizler o dönem canı yanan insanları linç etmek yerine firmaların kulağını çekecek işler yapsaydık bugün işletmeler bu kadar rahat davranamazdı.

    Böyle firmaları görünce hep Gold PC örneğini veririm. Az kişinin ahını almadılar, az kişinin canını yakmadılar. Ama sonunda batan kendileri oldu ve silinip gittiler.




  • bu itopya cidden büyük dolandırıcı ya bir de bunun gibi dolandırıcı yayıncılar da bunların reklamını yapıyor insanları kandırıyor. Ahlaksızlık.
  • Max Damage M kullanıcısına yanıt
    5970 efsaneydi ya.. Onun bir de nvdia rakibi vardı ama 5970 ifadesini almıştı.

    2011 yılında bende m4a78 kart vardı daha 1 aylık mobo, bunun güney köprüsü bozuldu, aldım çizgi'ye gönderdim.

    Bana sağlam diye geri gönderdiler. Sonra aldım kendim götürdüm o yaz sıcağında!

    Orada masaların birine anakartı koydurdum ve prime 95 testine falan sokturdum. Eve geldiğimde sanırım mail gelmişti, anakartın hatasını öyle gösterebilmiştim.

    Kendi standart prosedür testleri falan vardı sanırsam, arızayı o yüzden bulamıyorlardı.

    Çok da güzel bir mühendis kadın çalışıyordu çizgi elektronikte, hem akıllı hem de çok güzel mühendis bir kadındı. Ey gidi günler ey.
  • İbrahim Kaypakkaya kullanıcısına yanıt
    Coil whine tarzı ince bir ses geliyor. Renkler değiştikçe sesin şiddeti de değişiyor. Rgb kapatınca ses kesiliyor. Bir kaç yerde araştırdım, farklı klavyelerde başına aynı sorun gelenler olmuş. Pwm'den kaynaklandığı söylenmiş.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.