Şimdi Ara

Yatırım Fonları+BES Fonları [ANA KONU] (337. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Last3r , Last3r Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 3 Misafir - 4 Masaüstü1 Mobil1 iOS
5 sn
7.438
Cevap
523
Favori
378.427
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
47. Sırada  bugün en iyi #14
Sayfa: önceki 335336337338339
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • ry4n kullanıcısına yanıt

    Alakası yok. Satarken kesilir.

  • beşiktaşlı olmayı düşünen varmı dostlar kaçtan alacaksınız🤔
  • Ersi̇n hocam koskoca OTOKAR ti̇caret anlaşmaları i̇mzalıyor i̇haleler kazanıyor deli̇ gibi̇ değerlenmesi̇ gereki̇rken ni̇ye yeri̇n di̇bi̇ne batıyor sürekli içinde olan fonları da kendiyle batırıyor ?


    Gelince yapay zekaya sorar mısın ri̇ca etsem :) 

  • Hassas Kantar kullanıcısına yanıt

    Hocam karınca duası gibi, Şöyle özelden sağlam 2-3 FON adı verirseniz. Teşekkür ederim

  • Hassas Kantar kullanıcısına yanıt

    Liste yapmaya gerek yok, adında (Hisse Senedi Yoğun Fon) geçiyorsa stopaj %0, bu kadar.

  • Müşteri temsilcisyle görüştüğümde görünen bakiye stopaj kesilmiş hali,satarken ayrıca kesilmez dedi.Zaten hesapladığımda 7.5 stopaj kesintiyle görünen rakam uyuşuyor

  • Hassas Kantar kullanıcısına yanıt

    hassas onu otokara sor,otokar neden öyle yapiyor yapay zekada bilemez :))..

    Yapay zekayi gelistirmis firma calisanlari tanitim icin geldiginde sorarsin,bak o programdan kurus komisyonum yok birileri cikacak sen komisyon aliyorsun,diyecektir,benim maasimi o yaygariyi yapacaklar vermedigi icin o konuda sikinti degil..


    Hem borsada hisseler nasil alinir ve satilir teknik terimleri ögrenmek icin,kursuna gitmeyi düsünüyorum..

    Hic olmazsa yapay zeka programi var bi kere,bi arkadasim dedi,sen niye söylüyorsun kendine sakla,hem hemen girib baslatsaydin diyor ama tanimadigim bir programi tanimadan alma gibi bir niyetim yok,önce insan bi test eder ondan sonra karar verir..


    Burdan diyorum yapay zekayi gelistirmis firmayada söyledim benim sizden bir beklentim yok,sadece sisteminiz isime yariyacakmi onu ögrenmek ona göre kullanmak dedim,bunu kendime degil donanimhaberde herkesde bilsin,herkes ona göre secimini yapsin..



    demek istedigim su borsa 100 yildan berli var,herkese yetecek kadar kazanc saglama varken,tutmam veya gizlememin bir anlami yok,beni birilerine kötülüyenler bu tarafimi bilmiyor,ben ac gözlü bir insan degilim,herkesin kazanmasini isterim ve buldugum birsey varsa onuda vermek isterim,cünkü avrupalilar otür bilgileri herkese dagitirlar,bir nevi onlarin düsünce zihniyeti hosuma gidiyor,zaten o ülkelerin halkinin zengin olma sebebide bu,o ülkelerin kamuda calisanlarina rüsvet teklif edin kesinlikle kabul etmezler,hatta aninda sizi vergi polisine sikayet ederler,onlar öyle bir toplum ve onlar bizler gibi kavga etmiyorlar ve birbirini kiskirtan toplumda degiller, onlar gibi olmadigimiz icin,onlar hep güzel ve zengin hayatin tadini cikariyor,komsusuna kazanma imkani saglamayan bir toplum ne verebilirki dünyaya..


    Birsey daha borsaya yeni giribte fon alacaklar,önce bir fonla baslayin,o fon belirli seviyede kar getirince ikinci fonunuzu alin,derken bir fon daha alirsiniz,sirayla yapmaniz daha mantikli olur,birinci aldiginiz fon kar getirmeye baslayinca,ikinci alacaniz fon zarar ettirirse digeri o zararini karsilar,bunu sirayla yapin,sermayenizin diger kismini mevduat tarzi para fonlarinda tutun,bir tik assa ama oda sonucta kar birakaca icin,alacaniz fonlarda kafaniz dinc olur..

    Fon alimlarinda fintables da tabela yapmislar günlük kazanclari veya zararlari ona göre karar verin..

    Uzun vadelideki olayda gogo nun anlattigina göre,mecburi kalmadigin sürece satmazsin zamanla geri cikar dedi,ona katiliyorum ama paraya acil ihtiyaciniz varsa sonucta satarsin dedim ya herkesin görüs bakisi ve acisi farkli..

    Sunu sakin unutmayin,kimse, bende dahil olmak üzere altin yumurtlayan tavuklar degiliz,zaten öyle olsaydik,suan satafatli yat almis,turlara cikardik :)))


    Secimlerinizi yaparken iyi arastirin bir amac belirleyin,birileri size tavsiye veriyorsa fon olarak,onu iyi degerlendirib ona göre karar verin,anlamadiginiz birsey varsa yazin,mutlak biri cevab verir ama sunu sakin unutmayin,kimse sizin yerinize sinif dersini yapmaz,eger tembelseniz ve her kim size blgi verirde zarar ederseniz,sorumluluk sizdedir,kimileri var uyaniklar,size zarar eden fonu bilerek verir,cünkü sizler aldikca o ucuzdan almistir o fonu,birileride pay alsin ordan kar etmeye basliyayim derler,okonudada dikkatli olun,sonra yarin kizmayin..kimseyide suclu göstermeyin...




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ersin345 -- 13 Mayıs 2024; 20:27:50 >




  • Akhenatonnn kullanıcısına yanıt
    Londra swap exchange’da faizler %30 civarı :) bu yüzden swap limitlerini kaldırın diye bastırıyorlar.
  • ressi1 kullanıcısına yanıt

    Kuru daha da düşürebilir korkusuyla açmaktan biraz tırsıyorlar şu an


    bu yabancılar anasının gözü kuru daha da aşağıya çekip daha fazla para kazanmak istiyorlar


    32'den bozup 2-3 ay faizde kalıp 28'den behlül kaçar diyecekler


    merkezin kesinlikle kuru daha da düşürmemesi gerekiyor benim fikrim


    32.20-32.30 arası kur çıpası ile işi götürmeye çalışıyorlar şu an




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Space-Dye Vest -- 13 Mayıs 2024; 22:41:31 >
  • Bes 101youtube
    Sevgili Mehmet Mescioğlu'nun BES sözleşmesinde son durumu değerlendirdik. Bireysel Emeklilikle İlgili Daha Fazlası İçin: https://www.twitter.com/101_bes https://www.instagram.com/bireyselemeklilik101 **Bes 101 YouTube Kanalında yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kesinlikle yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.
    https://www.youtube.com/watch?si=Q_t0Wj6E-RV-Z5FZ&v=iwo2Zzv9zW8&feature=youtu.be
  • besiktaş direnişe geçmiş
  • arkadaslar hisse senedi fonlari disinda fon verebilir misiniz.


    Tarim ve surdurulebilir enerji fonlari, emtia vs fonlari?

    Karsilastirmalardan bakiyorum 3-5 yil arasi hepsi dolara yenilmis.

    Bu sene dolara karsi iyiler ama sanirim dolar da cok baskilandi.

  • ozbey08 kullanıcısına yanıt

    özbey ben firmayla görüstüm,kendileri dedikleri,borsa konusunda bilhassa teknik terim bilgilerin olmasi gerektigini yoksa bu programi,kullanmada zorluk cekersiniz..

    Yani anliyacan borsa konusunda kurs veren firmalar arayib,borsanin teknik bilgilerini ögrendikten sonra bu firmanin programlarini kullanmak daha mantikli olur..

    Ben websitesini buraya ekliyorum,eger borsada daha önce kendini gelistirmis ve egitimini almis kisiler varsa bu firmadan gerekli bilgi veya destegi alabilir..

    Borsa egitimi aldiktan sonra bu tür programlari kullanmak faydali olur düsüncesindeyim..

    Herkesin secimine birakiyorum,burdan bakabilirsiniz..

    Istanbulda borsa egitimi üzerine bir sürü okullar var,ben daha cok fiziki kurslara katilmak istiyorum,online kurslar hic denemedim,biraz eski kafa oldugum icin bana fiziki kursa gitmek daha mantikli geliyor..

    Ben istanbulda yasamiyorum,Kusadasinda yasadigim icin,buradaki ticaret odasindan soracam kimlerin borsa üzerine kurs verdigini..

    Portföy yerine kendim hisse alib satmak ,bir portföyde satis veya alis talimati verdinmi en az iki günün kayib oluyor veya 3 günün..

    Umarim bu firmanin site linkini vermemde sakinca yoktur..





  • hisse seçimlerinde hep başarısız oldum maalesef.


    zararda olanları mecbur bekleyeceğim ama karda olanları yavaş yavaş fona geçirmeye başladım.


    bugün ilk olarak 30 binlik IIH fonu aldım. elime nakit geçtikçe düzenli alım yapmaya devam edeceğim.


    aslında eski altıncıyım ama saklaması alması falan dert. bu şekilde ilerlemeyi düşünüyorum.


    hayırlısı..

  • ersin345 E kullanıcısına yanıt

    özbey gercekten bugüne kadar borsadan aldiginiz hisselerde genelde sistemi bilmediginiz icin bir hisseyi alirken miktar belirliyorsunuz,satarkende birini satiyorsunuz ama bu vidyoda bu hoca cok güzel tanitim yapiyor,yani borsadaki hisse alim ve satimlari kuralina göre nasil oynadiklarini gösteriyor,isde bu yüzden borsadaki teknigi ögrenmek icin online kurs veya fiziki kurs almak sart eger basarili olmak istiyorsaniz..

    Matriks programinin kullanim seklini gösteriyor..


    Hassas bu senin icinde gecerli,eger amacin hisseleri kendine göre belirlemek ise,önce borsa yi anlamak gerek teknik olarak,ondan sonra bu tür programlari kullanmanin faydasini saglar,karina kar katarsin,cogumuzun yaptigi aslinda amatör borsacilik...


    Anıl Özekşiyoutube
    Bu videomuzda, satacağımız senedi göreceli olarak daha pahalıya satıp, alacağımız senedi de göreceli olarak daha ucuza alabilmeyi sağlayan ve bunu yaparken de piyasayı ve verdiğimiz emirleri takip etmemize gerek kalmadan bunu başarabilen strateji emirlerini inceleyeceğiz… Gerek spot hisse senetleri piyasasında portföyünüzü yönetirken gerekse de viop piyasasındaki vade değişimlerinde taşımakta olduğunuz pozisyonu kapatıp bir sonraki vadeden yeniden pozisyon açmak için kullanabileceğiniz bu strateji emirleri sizi bir çok sıkıntıdan kurtaracak basit ve yararlı bir emir türüdür…
    https://www.youtube.com/watch?v=i3amRG1gwo0



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ersin345 -- 14 Mayıs 2024; 18:29:38 >




  • 
Sayfa: önceki 335336337338339
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.