Şimdi Ara

VODAFONE TR GİZLİ ÖZEL FATURALİ TARİFELER GÜNCEL HEDİYELİ KAMPANYALAR 7/24 SORU CEVAP YARDIM TAVSİYE (222. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: osmant87 Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 7 Misafir (1 Mobil) - 7 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.502
Cevap
162
Favori
334.408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 220221222223224
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • black_swan35 kullanıcısına yanıt
    Tarifeniz ikinci donememi gecti yoksa yeni tarife gectiniz
  • Önemli duyuru Vodafone 2024 cikan sınırsız tarife max paketi red sinirsiz paketi red sinirsiz lite adi verilen tarife gecmeyin sebebi sınırsız degil 100gb kotasi var dolunca durur eski tarifeleri redlimitsiz mega paketi hiper super gecin bunlar hiz sınırsız biliginize kulanim detayi okuyun VODAFONE TR GİZLİ ÖZEL FATURALİ TARİFELER GÜNCEL HEDİYELİ KAMPANYALAR 7/24 SORU CEVAP YARDIM TAVSİYE VODAFONE TR GİZLİ ÖZEL FATURALİ TARİFELER GÜNCEL HEDİYELİ KAMPANYALAR 7/24 SORU CEVAP YARDIM TAVSİYE VODAFONE TR GİZLİ ÖZEL FATURALİ TARİFELER GÜNCEL HEDİYELİ KAMPANYALAR 7/24 SORU CEVAP YARDIM TAVSİYE




  • angaralim kullanıcısına yanıt

    2. Dönemi vardı aslında ama internet 10 gb olduğu için yeterli gelmiyordu son zamanlarda. Yeni geçtiğim tarifede internet 18 gb

  • black_swan35 kullanıcısına yanıt
    Tarifen icerik nedir
  • black_swan35 kullanıcısına yanıt
    Kardeşim müşteri hizmetleri ara Vodafone müşteri hizmetleri tarafından kandırdım benim tarifini 2 dönem olduğunu söyle eski tarifine geri geçiş yap ben sana en güzel tarzı yaparım 2 yılda kafanı rahat eder o tarifeden çık yani ben sana onu söyleyeyim
  • Hocalarım merhaba;

    redli özel 18 tarifesindeyim 12 ay doldu 21.05.2024 tarihinde sona erer yazıyor fiyatı ise 152 TL. MH aradım devam etmeniz durumunda 320 TL den 2. 12 aya geçeceksiniz dedi kabul etmedim. Daha sonra başka MH ile görüştüm faturasıza geçmek istiyorum dedim işleminizi en kısa sürede yapacağız dedi. Şuan ne yapmalıyım anlayamadım aynı tarifeye 2 katı para ödememi istiyorlar faturasıza geçmek mantıklı mıydı? Sanırım yarın akşama kadar vakit var ne yapmalıyım?
  • oyuncu0 kullanıcısına yanıt
    Sabah 9.30 ile akşam 21.30 arası 542 müşteri hizmetlerini ara oradan faturası birbirine bağlan faturasiz aktar
  • angaralim kullanıcısına yanıt
    Hat iptali yapayım mı?
  • oyuncu0 kullanıcısına yanıt
    Hayır hayır siz hat iptali falan yapmayacaksınız faturasız birimi aktaracaksınız faturası birine baktığınız zaman ben başka operatörü taşıyacağım kendi tarifemin ikinci döneme geçişte fiyatı indirim isteyeceksin onlar size 15 TL'ye yakın indirim yapıyorlar yapamazsanız biz yaparız ya sıkıntı yok
  • angaralim kullanıcısına yanıt
    Yok hocam eski fiyattan alamadım hiçbir şekilde yardımcı olamadılar.
  • oyuncu0 kullanıcısına yanıt
    Den dedimi yap
  • angaralim kullanıcısına yanıt

    2. Dönem konusunu müşteri hizmetlerine sorduğumda 290 civarı bir fiyatla 2. Dönemden devam edebilirsiniz dendi. 2. Dönem fiyatı pahalı geldiği için, içeriğini de yetersiz bulduğum için şu anki tarifeme geçtim.

    Eski tarifeye geri dönme konusunda aradım az önce, eskisi iptal olduğu için geri dönemeyeceğimi söyledi müşteri temsilcisi.

  • black_swan35 kullanıcısına yanıt
    Kardeşim sen benim dedimi yap 1ay icin de geri donersin onlar ay basina komisyon aliyor
  • hocam ben başka operatörden geçiş yapacağım. 30 gb+ youtube twitter sınırsız paket benim için yeterli. mevcut müşteriler için yol ve yöntemlerden bahsetmişsiniz, bizim gibi numara taşıyacaklar için de bu tarifelere daha uygun ulaşmanın bir yolu var mı?
  • hocam merhaba, 2. dönem aynı tarifeyle devam etmek için faturasız birime bağlanmaya çalışınca hattınızı faturasıza mı çevirmek istiyorsunuz diye soruyor. evet mi demek lazım başka türlü faturasız birime bağlamıyor.

  • lawyerdem kullanıcısına yanıt
    Hocam günaydın.2.ci dönem için müşteri hizmetleri konuş.Onlar 2.ci dönem aynı tarifeye ne kadar fiyatla devam edeceğini söyler.
    15-20 TL fark ile
    Bazende 2.ci dönem yüksek çıkabiliyor.
    2.ci dönem fiyatını ogrendijren sonra adım atarsın.
  • Merhaba beyler.

    Faturasızda;

    FAVORİ 4GB = 225₺
    FAVORİ 5GB= 195₺

    Vodafone ne yapmak, nereye varmak istemektedir? Bu saçmalık nedendir? Daha düşük tarife neden daha pahalıya ücretlendirilmektedir?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 23 Mayıs 2024; 11:34:49 >
  • lawyerdem kullanıcısına yanıt
    Sayfa bir kontrol et
  • Faturasiza gecme blöfu kesinlikle iptal.Demin aradim faturasız bölümüne dahi baglamadi.hemen tamam dedi tc mi filan almaya kalkdi niye geciyorsunuz diye 1 kere sordu fiyatlar yüksek filan dedim.Ama 1.Donemdeydi benimki 25 tl farkla 12 ay devam edebilirsiniz dedi herhangi ek bi isleme gerek yok 01.06.2024 de otomatik aktif olur yeni donem dedi tm dedim.Fiyatlar asiri pahali 13gb 270 lira cikiyordu Vodafone yanimda uygulamasinda.+olarak baska ust içeriği fazla tarife varmi dedim hayir dedi suanki mevcut tarifenize ek olarak 25 tl farkla 12 ay daha devam ediyorsunuz dedi.Bunlari niye anlatıyorum.Herkes biseyler söylüyor burada ama musteri hizmetleri ile gecen konusmalardan bahseden yok.Ben fkir vermesi acisindan paylaşıyorum.

    twitter+sikayet var denemedim 2.Donem icin devam ediyorum kisaca ....



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ltrg -- 23 Mayıs 2024; 17:19:44 >
  • ltrg kullanıcısına yanıt

    Hocam yapacağınız tek birsey vardı.musteri hizmetlerini arayıp tarifen ile 2.ci dönem ne kadar devam ediyorum.

    Ona göre adım atmak.siz ilk yapacağınızı enson yapmışsiniz.

    1.Faturasiz mi numara taşıma blofu.yuksek teklifler faturasız geçmek istiyorum blofu işe yaramıyor. Tek diyeceğin fiyatlar aşırı yüksek numara değişikliği yapican.musteri kaybetmemek için sistemden bakıyorlar.ilk önce nasıl yüksek paket satarım.israrci oldunuz numara tasicam enson uygun teklifler sunuyor.

    2.sikayet var

    3.twitter Vodafone destek

    4.btk ile

  • 
Sayfa: önceki 220221222223224
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.