Şimdi Ara

System Link Kullanıcıları JTAG | RGH XBOX 360 (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
3.990
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Teşekkürler yanıt için, ps3 5 sene boyunca orjinal kullandım, bf klanımız vardı ve çoğu oyunu online oynardık, şimdi ps4 oyunlarını almak ağır geliyor biraz, baktım ki 360 ta bir sürü içimde ukte kalan oyun var exclusive, o yüzden niyet ettim almaya, şimdi 10 yıllık konsola orjinal oyun almak istemiyorum, sahibinden de 400 oyun yüklü jtag lı buldum 450 liraydı sanırım, arayıp konuşup alıcam olmazsa oradan, inşeAllah online oyuncu bulabilirim jtag üzerinden, cod bf fifa gow va popüler oyunlar için, olmadı buradan paslaşırız, xbox360 kullananlar var demek hala ne güzel

    Bir de en son jaspet board çıkmıştı hatırlıyorum 😁 Xbox hassas 3k gören bi konsoldu, şimdi ikinci el alıcam korkuyorum 3 5 günde cihaz çöpe çıkacak diye, özellikle neye dikkat etmek gerekir alırken ?🤔



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pércussionist -- 5 Mayıs 2016; 6:05:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eğer ki konsolu illegal kullanacaksan dediğim gibi en iyi tercih xbox 360 xkey'li ya da Jtag/Rgh li makinalar olacaktır xkey li cihazda Live Gold üyeliği şart olup online oyun için min. yıllık 150 TL para ödemen gerekir ama Jtag/Rgh lı bir cihaz için herşey ücretsizdir belki live gold kadar online oyuncu bulamayabilirsin ama yine de populler oyunlarda yabana atılmayacak kadar kullanıcısı mevcuttur.

    Board olayına gelince, alacağınız makinayı elinize almadan hangi boarda sahip olduğunu anlayamayacağınız için (güvenilir satıcı olursa iş başka) size boardan ziyade kasa tavsiyesinde bulunabilirim. İlanlarda görebileceğiniz 3 kasadan (Arcade , Slim ve Elite) Slim olanını tercih ediniz Slim kasalarda kullanılan Board'lar 3K hatası vermeyen Boardlardır.

    İlk Görselde ortadaki diğer görselde de kasanın değişik açıları mevcuttur.

    Merak ettiğiniz bir durum olursa çekinmeden sorun. Saygılarımla..
     System Link Kullanıcıları JTAG | RGH XBOX 360
     System Link Kullanıcıları JTAG | RGH XBOX 360



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BaLroK -- 5 Mayıs 2016; 9:02:07 >




  • Bana sorarsan 2.sini alman daha mantıklı olacaktır. (Tek nedeni hafızası)

    ilk ilanda ekstra olarak FW var ama JTAG/RGH'li bir makinada FW olmasının bi espirisi yok örnekle izah edersem Sur kapısı düşün 5x10 mt onunda üzerine ufak bi kapı daha açmışlar 1x2 mt gibi. Jtag zaten bütün ihtiyaçlarını giderecektir. FW için çift katman DVD almak o DVD'yi yazmak için uygun yazıcı almak vs. sürekli ekstradır. Fakat 120 GB hafızası JTAG için yetersiz gelecektir.

    İkinci ilan Slim kasa (Şahsi tercihimdir.) olması ve 250 GB hafızası olması bence daha mantıklı olacaktır. Yine de satıcıların verecekleri makinaların durumları ile ilgili küçük bilgiler size daha çok yardımcı olacaktır..

    Saygılarımla.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BaLroK -- 6 Mayıs 2016; 9:42:28 >
  • Arkadaşlar merhaba bi sorum olacaktı bende Ps Vita WiFi kalın kasa mevcut bi arkadaş Xbox 360 slim kasa ile takas teklif etti 250 GB hafıza ve jtagli alet ne dersiniz sizce uygun mu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostum merhaba PS Vita hakkında bilgim yok değeri yada özellikleri nedir bilmiyorum

    Xbox 360 Slim kasa 250 GB + 2 Kol + Jtag 'li bir cihazın değeri nedir dersen çok temiz kullanmışsa 700TL'ye kadar verilebilir.
    Saygılarımla...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BaLroK -- 6 Mayıs 2016; 9:44:43 >
  • BaLroK B kullanıcısına yanıt
    Hocam bendeki vitanın ederi oyunlarlar birlikte yaklaşık 400-450 civarı ürüne baktım kutusu falan mevcut temiz bi alete benziyor Xbox bilmediğim için sormak istedim .
    Xbox 360 slim ,2 kol , 250 GB hafıza , jtag li alet
    Cevap için teşekkürler hocam saygılar bizden :))



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vuslatteri -- 6 Mayıs 2016; 10:34:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de cihazı 2. el aldım bu forumdan bi arkadaştan o zaman kırılmamıştı makine 250 Gb slim kasa + Kinect + 2 kol + 60 oyun 900 TL verdim + 100 'lira vererek JTAG yaptırdım makina temizdi kutusu vs. mevcuttu o yüzden ederi bu yani :))
  • BaLroK B kullanıcısına yanıt
    Tamamdır hocam almayı düşünüyorum arkadaştan cevap için teşekkürler tekrar :))

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O zaman herkes cihaz vb. eksiklerini tamamlasın online olayına hız verelim :)

    Geç de olsa grup oluşuyor
  • BaLroK B kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam inşallah yakında aranıza katılırım bende 😄

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnşAllah bende çok hevesliyim 😁 İstediğimiz oyunu indirip online oynarız rahatlık ne kadar güzel

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eğer gerçekten dediği gibi temizse kaçırma derim kinect'li bir cihaz 700TL den aşağı satılmıyor sadece kinect fiyatına 250TL diyenler var o yüzden muhakkak değerlendir. +100'TL verip cihazı çipletip JTAG/RGH uygulaması yaptırabilirisin.
  • Ben cihazı dün 2.el olarak aldım 400TL'ye Slim kasa tertemiz üzerindeki yapışkanı dahi sökülmemiş cihaz.

    Oyun atma işlerine yabancı olmadığım için biliyorum nasıl yapıldığını ama system link olayını daha önceden denemedim orada sınıfta kalıcam gibi. :)
  • System Link olayında
    1. Unity adresine gidip kullanıcı adı ve şifre alman lazım
    2. Modem üzerinden port "3071-3072" açacaksın (Modem markanı + port açmak diye arama motoruna yazarak uygulama yapabilirsin)
    3.Yukarıda System Link destekli oyunlar listesinden herhangi birini makinana yükleyip oyuna gidikten sonra ana menu tuşuna basarak (orta tuş) System Link üzerinden Room seçimi yapcaksın ve oyun üzerinden Multiplayer / System link kısmına gelerek join gam diyip oyunlara bağlanabilirsin.
  • Hocam merhaba. Türkiyenin en büyük Link grubunun bi mensubuyum :) Ama grupta artık sadece hal hatır soruluyor. Ben bile PS4 aldım xbox öyle kenarda yatıyor malesef ki. Bo2 Hijacked'dan asla vazgeçemezdik eskiden. :) Yeni nesile geçmenizi tavsiye ederim. Ama şöyle ki yeni nesilde oyunları çabuk tüketiyoruz full online olduğunuz için biraz tadı kalmıyor. Yanında xbox'ı bırakmak iyi oluyor. Arada bitirmediğim eski oyunları bitirmek için giriyorum ya da Türkçe altyazılı oynayabilmek adına xboxta oynuyorum. Ama Yeni nesile remastred ya da remake yapılan bi oyuna xboxta asla yüzüne bakmıyorum çünkü grafikte arada uçurum var. :)

    Son olarak BO2 de toplanadabiliriz bi ara tozunu attırırız konsolun :)
  • Bende zamanında baya System link oynardım tr deki xbox forumlarının çoğu kapanınca şimdi nerede toplanıp oynanıyor hala oynayan varmı fikrim yok, Eğer grup vb varsa toplanalım güzel vakit geçiririz. PM den grup linki atarsanız sevinirim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DenzeL_28 -- 9 Haziran 2016; 4:10:00 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Grup yok beyler akşama iftardan sonra herkes makinalarını hazırlasın BO2 yapalım bağlantısı iyi olan özel oda açsın oradan bağlantı kurup oynylım :)
  • Benim malesef iftardan sonra açma şansım yok anca geceleri o da bu aralar bütler var sıfır imkan yani :)
    Ama bi ara tekrar buradan toplanırız inşallah :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu e kasalara jtag oluyor mu 1 2 yere sordum 2013 yılı üretim ama board i değiştirilmiş dedi winchester board miş adi heralde tam hatırlamıyorum ama jtag oluyor mu bilginiz varmı güvenip kahraman konsol dan almıştım keşke almasaydım makine yatıyor öyle

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostum bildiğim kadarıyla 2013 sonrası E kasalar Jtag işlemi yapılamıyor maalesef. Satın alırken bunu belirtmediler mi sana ne dediler?
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.