Şimdi Ara

Sony Xperia Pro-C geliyor: Kompakt gövde ve dahası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
433
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Sony Xperia Pro-C geliyor: Kompakt gövde ve dahası
    Sony, yakın tarihte tanıtılan Xperia 1 VI ile amiral gemisi rekabetinde ses getirmeyi başardı. Şimdi yeni bir söylentiye göre marka, Xperia Pro-C isimli yepyeni bir akıllı telefon daha geliştiriyor. Peki Xperia Pro-I'in yerini alacak bu model, neler sunacak? Geçtiğimiz saatlerde Xperia Pro-C'ye ait ayrıntılı bir rapor paylaşıldı.



    Sony'nin yeni amiral gemisi Xperia Pro-C geliyor



    Kaçıranlar için Sony'nin en yeni telefonu Xperia 1 VI, tasarım konusunda geçmişe  sadık kalırken FHD+ OLED ekran, Exmor T sensörlerini kullanan üçlü kamera ve daha fazlasıyla karşımıza çıktı. Raporlara göre Xperia Pro-C ise, ön yüzünde  6,5 inç yerine daha küçük bir 6,0 inç ekrana sahip olacak. Bu ekrana ise özel bir yansıma önleyici katman ve FHD+ çözünürlük eşlik edecek. 



    Aktarıldığı kadarıyla Xperia PRO-C, Qualcomm'un en yeni yonga seti Snapdragon 8 Gen 3 platformundan güç alacak ve temel sürümde 12GB RAM ve 256GB depolama seçeneği bulunacak. Pil bölümünde ise Power Delivery protokolü üzerinden 45W destekli 5.000 pil paketine işaret ediliyor.



    Sony Xperia Pro-C geliyor: Kompakt gövde ve dahası
    Ayrıca yeni rapor, telefonun kamera kurulumuna da ışık tutuyor. Buna göre 20mm f/1.8 optik olarak stabilize edilmiş 1 inç 50MP birincil kamera ve iki adet 12MP yardımcı sensörle karşılaşacağız. Şaşırtıcı bir şekilde, bunlardan biri 20mm lense ve daha küçük 1/2.9" (f/2.0) boyutlara sahip olacak. Bu modülün kullanım amacı henüz açıklanmadı.



    Ayrıca Bkz.Sony’nin ultra hassas mikrocerrahi robotu mısır tanesini dikebiliyor



    Zira sızıntıda ultra geniş kameradan ya da telefoto ünitesinden bahsedilmiyor ve şimdiye kadar sunulan bilgilere bakılırsa Pro-C bunları tamamen çıkarabilir. Diğer 12MP kamera ise 4K120fps 10-bit 420 S-LOG gama eğrisi ve HLG kayıt özellikleriyle gelecek. Diğer tarafta birincil kameranın 12-bit RAW ve 14-bit DCG RAW formatları ile uyumlu olacağı söyleniyor. 




    Kaynak:https://x.com/insidersony/status/1792770042276479247







  • Senin isimlendirme Sistemine s.çayım Sony. Sony ye bir sempatim var ve zevk için bir modelini alacağım. Alacağım da burnumdan getirecek illa.
  • Sony bile ne yapacağını bilmiyor. İsimlendirme bile doğru düzgün değil.
  • Sony ne zaman düzgün bir isimlendirme yapıyor ki teknolojik aletlerinde. WMF-1507 kod adlı ürünleri paso.
  • Sony sever biri olarak xperia serisi mükemmeldi. Son çıkan modelleri türkiyeye gelmiyor zaten neden sony'nin çıkardığı telefonların haberini yapıyorsunuz. Ülkemizde satışı yok alacak kişide yurtdışından alacak
  • DH Misafiri D kullanıcısına yanıt
    Çok yanlış bir düşünce mesela Google Pixel telefonlarTürkiye’de satılmıyor ama haberi yapılıyor. Aynı şekilde Sony Xperia telefonların da böyle yapılması bence gayet normal ve olması gerekiyor.
  • Yahu fazla söze yoruma gerek yok işte...

    --- SONY™ ---
  • DH Misafiri D kullanıcısına yanıt

    Dünya Türkiye den ibaret değil kardeşim. Dünyanın her yerinde Türkler var. Şunu da eklemeliyim. Pasaport kayıt ücreti 30 bin liranın üstünde ve yurtiçi amiral gemisi cihazların ücretleri çok pahalı olduğu için bu ve benzeri cihazları insanlarımız yurtdışından getirip kayıtsız bir şekilde kullanıyor. Özellikle çift hatlı cihazlar tercih ediliyor bu sebeple.

  • 6" güzel olmuş ama fhd nedir?" 8-10 sene önce Xperia z5 premium da 2160p ekran vardı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.