Şimdi Ara

// \\ SONY VAIO E SERİSİ // \\ Kullananlar Kulübü... ( GÜNCEL ) (123. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.457
Cevap
10
Favori
192.422
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 119120121122123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • İYİ GÜNLER TAM OLARAK NEREYE YAZACAĞIMI BULAMADIM AMA SONY VAİO KULLANICILARI DEYİNCE BURAYA YAZDIM BENDE SONY VAİO SVE1512Z1EB MODELİ VAR BUNUN WEBCAM DRİVER BULAMADIM NASIL BULABİLİRİM SİTESİNDE DAHİL BULAMADIM YARDIMCI OLURSANIZ ÇOK SEVİNİRİM
  • 4-5 yıllık eb4x1e bilgisayarıma sorunsuz win 10 yükledim.win 7 driverları sorunsuz çalışıyor.atinin son driver ını kendi sitesinden indirdim.o kadar beklemeye gerek yok bilginiz olsun
    http://i.hizliresim.com/lyZoNl.jpg



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emir -- 27 Ağustos 2015; 1:23:13 >
  • Vaio fit 15 e kullanıyorum,Geçen aylarda düşürdüm.Sol menteşe kısmındaki o altla üstü tutan şey kırılmış galiba,ara açılıyor gittikçe.
    Menteşe de etkilenmiş galiba bu kırıktan,ekran ideal bir şekilde durmuyor.Ufak bir parça kayıyor aşağıya(çok önemli boyutta değil)
    Aşağıya atıyorum fotoğrafı,ne yapmamı önerirsiniz?Teknik servisten ne kadara çıkabilirim?

    http://i.hizliresim.com/Po7jXO.png



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ErenA. -- 30 Ağustos 2015; 18:38:26 >
  • Merhaba,
    Emir bey,
    Yukarıda bahsettiğim sorunlarla karşılaşmadınız mı?
    Ekran parlaklık tuşları (Fn+F5/F6) sizde calışıyormu?
    Video oynatabiliyormusunuz( flash içerik, vs)?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CompEn -- 2 Eylül 2015; 14:14:55 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: CompEn

    Merhaba,
    Emir bey,
    Yukarıda bahsettiğim sorunlarla karşılaşmadınız mı?
    Ekran parlaklık tuşları (Fn+F5/F6) sizde calışıyormu?
    Video oynatabiliyormusunuz( flash içerik, vs)?

    Hocam kendi sony sitesindeki driver'ı win7 uyumluluk moduyla yükledim.video oynatıyor.fakat parlaklık tuşları çalışmıyor ne yazık ki.Bugüne kadar kullanmadığım için pek eksikliğini hissetmedim açıkçası.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: eshra111

    Selam...whatsappta birine mesaj yazdigimda o kisinin telefonu kapali ise ve 15 gun boyunca kapali kaldiysa, yazdigim mesaj telefonu actiginda iletilir mi? Mesajlarin whatsaapin sunucusunda bekleme suresi var mi, varsa o sureyi nasil uzatabilirim?
    Tesekkurler

    Kimsenin bir fikri yok mu?? Mesajı gönderdim, tek çizgi olarak beklemede 2 gündür. Kaç gün beklemede kalır, 15 gün sonra da olsa iletilir mi? Yardım lütfenn
  • Uwais kullanıcısına yanıt
    vallahi tüm programları kullanıyorum , daha dogrusu kullanıyodum . pc bozuldu hocam ekran kartı gitmiş garantiside yoktu 1400tl masraf çıktı. asus x550jx-xx171d aldım mecburen.
  • Bir şey soracağım ,

    Sony Vaio VPCEH3N6E model İ5 serisi Notebook var.

    http://www.sony.com.tr/support/tr/content/cnt-dwnl/VPCEH3N6E/list#

    Yukarıda driver programları var.

    Ben webcamı çalıştırmadım.Yukarıdan hangisini kurmalıyım yada başka driver kuracağım webcam programı var mı
  • arkadaşlar merhaba..sony svf152a29w kullanıcısı varmı tavsiye edermisiniz ? 2. el buldum bir tane 1100 diyorlar...ram 8 gb yapılarak satın alacağım..Google da araştırdım hiç yorum satan yer bulamadım
  • Benim pc nin modeli svf1521sstw acaba sayılır mı? (VAIO FIT 15E diye geçiyor)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bir ticari anlaşmazlık nedeniyle elimde; Sony Vaio'nun tüm anakart, bord, SSD , pil adaptör, şarj cihazı, fan vb diğer parçaları (yaklaşk 26.00 adet) orginal bir şekilde elimde mevcut.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: K/O

    Arkadaşlar bir ticari anlaşmazlık nedeniyle elimde; Sony Vaio'nun tüm anakart, bord, SSD , pil adaptör, şarj cihazı, fan vb diğer parçaları (yaklaşk 26.00 adet) orginal bir şekilde elimde mevcut.


    pm
  • Arkadaşlar herkese iyi günler. Bir sorun var yardımcı olur musunuz. Sony SVE17133CT bilgisayarım var. Açılırken çok geç açılıyor. Bilgisayarın kendine gelmesi 1.5 dk iyi buluyor. Yeni formatta attım düzelir diye ama yine değişen birşey yok. Başlat seçeneklerinde hepsini kapattım yine aynı. Bilen arkadaş yardımcı olursa sevinirim. Kolay gelsin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • konu hort. Arkadaşlar vgp-bps26 model bataryaya ihtiyacım var çıkma vs olabilir durumu iyi olacak şekilde elinde olan varsa pm atabilir. Acil
  • Vaio laptopuma ssd taktım sıfırdan windows kurdum.Bu hardiske orijinalinde olduğu gibi recovery bölümü yapabilir miyiz asist tuşu ile laptopu sıfırlamayı kolaylaştırması açısından?
  • Herkese merhaba yeni laptop aldım ilk defa sony kullanıyorum hız konusunda gayet iyi 1 haftadır kullanıyorum ama ses konusunda çok sorunlu ekran kartıda değişmiyor 2 ekran kartı mevcut ve biri ıntel diğeri geforce330M tabi ki oyun oynamak için almadım cihazı ama görüntü ve ses konusunda eksik ne yapsam istediğimi bulamadım. Sony ile yeni tanıştığım için baya yabancıyım uzun zamandır kullanmış olanlardan bana yardımcı olmalarını istiyorum. Cihaz şık ve hızlı ama ses cızırtılı ve 4K oynatmak isteyince kendinden geçiyor birde İ7 olduğundan mıdır bilinmez ısınması oluyor onu da eksta fan kullanarak hallediyorum..

    Model:PCG31113L

    Görünen adı: VPCZ1 =(PCZ12C5E)

    Ekran kartları :Intel Media Accer ve Geforce 330M

    Ses Yolu : Realtek (Ne yapsam seste istediğim sonucu alamadım )

    Şimdi harici ses kartı almayı düşünüyorum ve kulaklık girişi eski kulaklıkları kabul ediyor 3 çıkıntılı olanlar günümüz kulaklıkları 4 çıkıntılı onda da teki çalışıyor eğer uğraşırsanız 2 si çalışıyor böyle bir cihaz çok güzel ama bu sorunlarla baş edebilirsem daha güzel olacak. Bu konularda yardımcı olacak herkese şimdiden teşekkür ediyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cjwsunbae -- 18 Temmuz 2019; 3:6:16 >




  • Merhaba,kulübün hala hayatta olan üyeleri varsa ve yardımcı olurlarsa sevinirim.SONY VAIO VPCYB2M1E sahibiyim. 11.6 inc olanlardan.Recovery özelliği olanlardan.Win 7 yüklü.Bunu win 8.1 e yükseltmek istiyorum,ya da sıfırdan win 8.1 kurmak.Ana donanımlar ile ilgili sony sayfasından hiç bir driver yok.Desteği kestik demişler namıssızlar.Win 8.1 sürücülerini bulabilir miyim, ya da win 7 nin sürücüleri win 8.1 de iş görür mü?Win 8.1 yükleyenler herhangi bir sorunla karşılaşmışlar mı acaba? Teşekkürler.

  • 
Sayfa: önceki 119120121122123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.