Şimdi Ara

Son Windows 11 güncellemesi yine sorunlara yol açıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
492
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Son Windows 11 güncellemesi yine sorunlara yol açıyor
    Microsoft’un Windows için yayınladığı bazı güncellemelerde zaman zaman sorunlar yaşandığı bir gerçek. Bundan her zaman Microsoft’un suçu olmasa da kullanıcıların istenmeyen bir deneyim yaşadığı aşikâr. Benzer bir senaryo da Windows 11 için yayınlanan son KB5034765 güncellemesiyle ortaya çıkmış durumda. Microsoft yaşanan sorunları kabul ederken çözüm için çalıştığını aktarıyor.



    Windows 11 KB5034765 güncellemesinde sorunlar yaşanıyor



    13 Şubat’ta yayınlanmaya başlanan Windows 11 KB5034765 güncellemesi, Windows 11 22H2 ve 23H2 için güvenlik dışı iyileştirmeler içeriyor. Ancak görünüşe göre bazı kullanıcılar Görev Çubuğunun aniden kaybolması ve beklenmedik Dosya Gezgini çökmeleri de dahil olmak üzere çeşitli sorunlarla karşılaşıyorlar. Bazıları güncellemeyi yükledikten sonra performansın düştüğünü söylüyor.



    Windows 11 KB5034765 güncellemesinde karşılaşılan bir diğer sorun ise bazılarının bu güncellemeyi hiç yükleyememesi. Microsoft’un da kabul ettiği üzere yamanın yüklenme prosedürü yüzde 96'da yanıt vermeyi durdurarak 0x800F0922 hatası veriyor. Microsoft, bu sorunla karşılaşan kullanıcıların gizli C:\$WinREAgent klasörü silmeleri gerektiğini söylüyor. Microsoft nihai çözüm için de çalışıyor.



    Ayrıca Bkz.Microsoft, Windows 11'de WiFi 7 desteğini test etmeye başladı



    Hatalar bir yana dursun Windows 11 KB5034765 güncellemesiyle "masaüstünü göster" özelliğinin yerini varsayılan olarak “Copilot” düğmesi almaya başladı. Ayrıca uzaktan kod yürütme, hizmet reddi ve erişim ayrıcalığı ile ilgili beş kritik hata da dahil olmak üzere 73 güvenlik açığı giderildi.




    Kaynak:https://www.techspot.com/news/102050-microsoft-breaks-users-pcs-again-latest-windows-11.html







  • Windows 10 Geri Döndüm. Dedimki. OOHHH YEAAAHHH ıhıhım.. Windows 11 için daha zaman var.

  • windows 11 düzelmeden windows 12 çıkacak anlaşılan:)

  • Şu Hintli yöneticilerin para için yaptığı şeyler amerikalı şirketlere para kazandırırken itibar kaybettiriyor. Resmen beta Windows satıyor adamlar her güncelleme de bu ne dünkü yazılım şirketi değiller neticede.

  • 2,5 yıl oldu çıkalı ve hâlâ düzelmedi. hiç bulaşmayın, 10'da kalın

  • İşim gereği bilgisayarım 7/24 çalışıyor ve her güncellemeyi mutlaka yaparım. Sürekli en yeni sürümü kullanırım. Cihazım 5 yıllık olduk neredeyse.. Bu güncelleme sonrası sorunların hiçbirini yaşamadım şimdiye kadar. Mecbur kalmadıkça sıfırdan kurulum yapmam. En son Wİn 10'dan Win 11'e geçerken sıfırdan kurulum yapmıştım. Sistemimde lisanslı olmayan hiçbir yazılım yok. Aslında işin sırrı burada yatıyor.

  • Bir kere de bana uğrasa bu sorunlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • win11rezaletinoktacom




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selmand -- 28 Şubat 2024; 20:32:24 >
  • Yeni laptopa Windows 10 yüklenir mi, üreticilerin sitesinde Windows 10 için driver görünmüyor ama, sorun olur mu ki? Bilgisayarımda tek bir problem var o da Windows 11 olması.

  • şu sitede yıllardır her windows güncellemesinde iki kişinin yaşadığı sorunu haber yapma hastalığı var

  • Windows 10'da gayet huzurluyuz windows 11'e geçmek için hiçbir sebep yok

  • Xantiave X kullanıcısına yanıt

    Geri dönünce boyna uyari veriyor mu hocam 11 yapın diye?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • CyberXTR kullanıcısına yanıt
    Driver hangi sürüm için uyumlu ise onu kullanın. Win10 driver uyumluluğu olan laptopuma win 11 pro orijinal lisans kurdum. Driverlar çalışmadı

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Qiqi kullanıcısına yanıt

    Kapattım sadece update Windows 11 için hazır diyor


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 aydır Ayarlar uygulaması açılmıyor. Ayarlarsız kullanıyorum bilgisayarı :D

  • K1NG Ç. kullanıcısına yanıt
    bende aylardır Explorer çöküyor başlat tuşuna basınca. Her restart ta dosya ilişkilendirmeleri sıfırlanıyor (edge varsayılan browser, txt notepad ile açılıyor vb.). Bilgisayarım a girince explorer donuyor sürücüleri listelemesi 7-8 sn sürüyor. harici disklerde içinde 300-500 dosya olan klasör açılmıyor donuyor ultrasearch diye bir programla harici diskleri kullanıyorum. 13. nesil işlemci gen4 vb yüzünden 10 performans sorunlu diye mecburen kurdum. Çekiyoruz

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Win10da KB5034441 de yüklenmiyor hiç hata var sırf yüklemek için 10 takla atmak gerekiyor micrsofta hataya böyle değişik bir çözüm yazmış :)

  • Win11 sorunlarının haberlerini görmekten bıktım artık neredeyse 3 sene oldu çıkalı neden sürekli ciddi hatalar çıkıyor. Nasıl bir şirket bu anlamak güç. Ha olur ufak tefek çok çok spesifik kullanımlarda karşımıza çıkan küçük buglar olur vs kabul ederim de bu hatalar hep ciddi boyutta. Win10 kullanmaya devam ediyorum ne zaman w11 geçeceğiz biz?

  • SailorTurkey kullanıcısına yanıt

    Seninki daha kötüymüş. Ben en azından istediğim ayarları önceden yaptığım için Ayarları açamamak pek sorun olmuyor :D


  • Windows 11 KB5034765 güncellemesinde karşılaşılan bir diğer sorun ise bazılarının bu güncellemeyi hiç yükleyememesi. Microsoft’un da kabul ettiği üzere yamanın yüklenme prosedürü yüzde 96'da yanıt vermeyi durdurarak 0x800F0922 hatası veriyor. Microsoft, bu sorunla karşılaşan kullanıcıların gizli C:\$WinREAgent klasörü silmeleri gerektiğini söylüyor. Microsoft nihai çözüm için de çalışıyor.


    Komik. Genelde hata alip, internette aradigimizda microsoftun yardim sitesine girerim. En guncel driveri kurun yeni gencellemeyi bekleyin demekten oteye gitmiyorlar. Boyle kodlu cevaplar vermek benim acimdan beklenmedik bir durum. Sanki dosya silmek, regeditten bir iki kayit degistitmek gunahmiş gibi.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.