Şimdi Ara

The Sims Benzeri Life by You Sürümü Süresiz Olarak Ertelendi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
20
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
     
    Yayıncılığını Paradox Interactive ve geliştiriciliğini Paradox Tectonic ekibinin üstlendiği The Sims benzeri yaşam simülasyon oyunu Life by You ne yazık ki ertelenmek durumunda kaldı. Açıklanan detaylara göre oyunun erken erişim çıkış tarihi 4 Haziran'dan belirtilmeyen bir tarihe ertelendi.
     
    Şu anda yeni çıkış tarihi belli değil 
     
     
     
    Life by You geldiğimiz noktada üçüncü kez gecikme yaşıyor. Yeni çıkış tarihinin yakın zamanda bekleyenlere duyurulması bekleniyor. Oyun piyasaya sürüldüğünde Steam ve Epic Games mağazası üzerinden PC için mevcut olacak.
     
    Gerçekçi karakter animasyonları ve yapısıyla karşımıza çıkmaya hazırlanan Life by You, yaşam simülasyon deneyimini bizlere sunacak. Oyunda bir karakter oluşturacak, bu karakterle beraber günlük yaşantımıza bir bakış atacak ve yeni heyecanlara atılabileceğiz.
     
    Paradox Interactive CEO Yardımcısı Mattias Lilja erteleme hakkında çeşitli açıklamalarda bulundu ve şunları söyledi: "Şu anda oyun için ek bir geliştirme süresine ihtiyacımız olduğuna inanıyoruz. Bulunduğumuz aşamada  yeni bir çıkış tarihi vermiyoruz ve kendimizden emin olduğumuz zaman bu durumu masaya yatırmak istiyoruz."
     
    Oyunda neler olacak?
     
    Gerçek yaşam simülasyonu olarak karşımıza çıkmaya hazırlanan ve oyun içerisinde istediğimizi gerçekleştirebileceğimiz bir yapı ile beraber hızlı bir şekilde ilerleyebiliyor ve kendimizi gerçek yaşama ait ortamda bulabiliyoruz. Oyunda kendimize ait bir karakter oluşturabiliyor, bu karakterle beraber kendi soyumuzu devam ettirmek için elimizden geleni yapmaya koyuluyor, bir aile kurabiliyor, kendi yaşantımıza yön verebiliyor, evi alabiliyor ve daha fazla detay ile beraber aynı gerçek hayatta neler yapıyorsak aynı şekilde bu oyunda da istediğimizi gerçekleştirebiliyoruz.

    Sosyal simülasyon deneyimiyle beraber bizlere sunulmak istenen bu yapım ne yazık ki ertelenmek durumunda kalıyor. Şu anda oyunu ne zaman çıkış yapacağını bilemiyoruz ve ilerleyen süreçte oyuna çıkış tarihi için gün sayılar olacağız.

    Ancak şu an için ne yazık ki geliştirici ekip herhangi bir çıkış tarihi bizlere sunmuyor ve bu oyunun üçüncü kez ertelendiği anlamına geliyor. Birçok kez ertelenmeye maruz kalan bu yapım gerçekçi animasyon sistemleri ile ve grafiklerle beraber bizlere sunulmak isteniyor. Dolayısıyla oyundan beklentiler bir hayli yüksek. Çünkü bu zamana kadar The Sims oyunu yaşam simülasyon türü içerisinde en iyi seriler arasında bulunuyor ve başı çekiyor diyebiliriz. Şimdi ise bu seriye rakip bir oyunun gelmesi elbette oldukça güzel. Rekabetin olması ve rekabet içerisinde yer almak her zaman oyuncular açısından güzel bir yapıyı içeriyor. Çünkü bu tarz durumlarda geliştirici ekipler oyuncuları memnun etmek için elini taşın altına koymuyor ve ona göre kendi geliştirmelerini yapabiliyor. Fakat geldiğimiz noktada bu oyunun şu anda süresiz olarak ertelendiğini söyleyebiliyor ve umuyoruz ki yakın zamanda yeni bir çıkış tarihi ile karşı karşıya kalabilir ve oyuna da yakın zamanda kavuşabiliriz.
     
    '' 

    Zaten oyun erken erişim sürümü ile beraber bizlere sunulacak ve tam sürüme ulaşmak için de bir süre beklemek durumunda kalacağız. Yani oyun eksiklerle ve hatalarla beraber çıkış yapacak diyebiliriz. Dolayısıyla zaten önümüzde bekleyebileceğimiz bir sürecin daha olacağını aktarabiliriz. Bu da oyuncuları elbette ne yazık ki hayal kırıklığına uğratan durumlar arasında bulunuyor.

    Yapım içerisinde gerçekçi yaşam dinamikleri ile beraber yer alabilecek ve aynı zamanda burada gece ve gündüz döngüsünün olduğunu söyleyebiliriz. Dolayısıyla yapım içerisinde yer aldığımız süre boyunca tüm bu dinamiklerle beraber elimizden geleni yapmaya koyulacak, kendi yaşantımızı sürdürmek ve en iyi deneyimi elde etmek için sosyalleşmeye çalışabilecek, diğer arkadaşlarla ve karakterlerle beraber iç içe olabilecek ve kendimizi aslında buradan bir arkadaş edinebileceğiz.

    İstediğimiz şekilde bir karakter oluşturabileceğimiz yapımda bu karakterlere dilediğimiz şekilde anlam yükleyebilecek, bu anlamlarla beraber farklı dinamiklerle oyun içerisinde karşılaşabilecek, kendimize ait bir yuva kurduktan sonra elbette çocuk yapabilecek ve kendi geleceğimizi ve soyumuzu burada devam ettirmek durumunda kalacağız. Bunun dışında oyun içerisinde yapabileceğimiz oldukça fazla etkinlik bulunacak. Bu etkinliklerle beraber kendimize bir iş bulacak, bu işle beraber işe gidip gelecek, aynı zamanda kendimize ait paramız olduktan sonra elbette bu parayı biriktirebilecek ve kendimize yeni bir ev alabilecek veya kiralayabileceğiz.
     
    Bunun dışında yine araç satın alabilecek, motorlardan araçlara kadar farklı şekillerde oyunda yer alabilecek ve bunun dışında kendimize yeni aktiviteler bulmaya çalışabileceğiz. Bu aktiviteleriyle beraber balık tutabilecek, arkadaşlarla beraber sohbet edebilecek, telefonla beraber oyun oynayabilecek, film izleyebilecek, sinemalara geçiş yapabilecek ve daha fazla detay ile beraber de oyundaki yerimize alabileceğimiz. Dolayısıyla oyun içerisinde yapacağımız oldukça fazla işin olduğundan bahsetmek gerekiyor ve dopdolu bir içerikle beraber oyunda gerçekçi bir yaşam simülasyonu içerisinde kendimizi kaybedebileceğiz. Dolayısıyla oyunda yapabileceklerimiz oldukça fazla bir denemeyi barındırdığından dolayı kendimize oyuna kaptırabileceğiz diyebiliriz.
     
    '' 
     
    Yaratıcı olasılıklarla dolu yepyeni bir dünyanın kapılarını aralayabileceğimiz yapımda bizim tarafımızdan tasarlanan yepyeni bir içerikle karşı karşıya kalabiliyoruz. Oyun içerisinde istediğimiz şekilde ilerleyebiliyor, kendimize ait bir karakter tasarlayabiliyor ve kendimizi yepyeni bir dinamikle beraber bulabiliyoruz. Oyunda kendi sınırlarımızı genişletmeye çalışabiliyor ve şimdiye kadar yapılmış en açık dünyalı modlanabilir dünyanın olduğundan bahsedebiliyoruz.

    Dolayısıyla yapım içerisinde yer aldığımız süre boyunca tüm bu unsurlarla beraber ilerlemeye çalışabiliyor, yeni yaşam koşullarını öğrenmeye başlayabiliyor ve her attığımız adımla beraber yeni hikayelerin tüm kontrolü elimize alabiliyoruz. Oyunda farklı farklı hikayeler bulunuyor, her bir karakterin burada farklı yaşantıları, işleri, karakterleri ve daha fazlası yer alıyor. Dolayısıyla bir karakterle tanışırken elbette onlarla etkileşime girebiliyor, kendi seçeneklerimizle ve diyalog sistemleri ile beraber kendi seçeneklerimizi seçebiliyor ve daha fazlasıyla beraber oyundaki yerimizi alabiliyoruz.

    Oyunda aynı zamanda geniş kapsamında bir mod desteği bulunuyor. Bu desteklerle beraber elbette oyundaki gelişim daha da ikiye katlanabiliyor ve böylece hızlı bir şekilde oyunda daha fazla deneyim elde edebiliyoruz. Modlanabilir bir oyunun olması elbette oyunda gerçekten de hızlı bir şekilde keşfedebileceğimiz ortamların bizlere sunulacağı anlamına geliyor ve böylece oyundaki sistemlerin daha farklı şekilde bizlere sunulacağını da söyleyebiliyoruz. Dolayısıyla mod desteklerinin yer alması her oyun için oldukça önemli çünkü bu desteklerle beraber oyunda bazı noktalarda oluşan hataların önüne geçebiliyor, yenilikler için tasarlanan bu modlarla beraber kendi istediğimizi yapabiliyor ve daha farklı yeniliklerle beraber bu modlarla kendi oyunumuzu kurabiliyoruz. Modlanabilir bir yapıya sahip olması ile beraber oyun ilerleyen süreçte ve uzun süreler boyunca oynanabilecek kıvama gelebiliyor. Dolayısıyla mod destekleri oyuncular ve oyun açısından oldukça önemli.

    Yaratıcı bir kişiliği ortaya çıkarabileceğimiz ve elimizden geleni yapmaya koyulabileceğimizi yapım erken erişim sürümü ile beraber bizlere sunuluyor. Sürüm içerisinde elbette eksik içerikler, hatalar, eksikler ve daha fazlası bizlere sunulabilir. Dolayısıyla oyunda yer aldığımız süre boyunca tüm bu unsurları geri bildirim şeklinde geliştirici ekibe gönderebilirsek bu sayede en iyi deneyimi elde edebiliriz ve ilerleyen süreçte gelecek olan yeni güncellemelerle beraber bu sorunların üstesinden kalkabiliriz.
     
    '' 

    Oyun içerisinde yer aldığımız süre boyunca elimizden geleni yapmaya koyulacak ve bunun dışında istediğimiz gibi kendimize ait bir dünya tasarlayabileceğiz. Doğrudan oyuncularla beraber çalışabilecek bir ortamda bulunacağımızı söyleyen geliştirici ekip, oyunun geliştirme aşamasında önceliklerimizi belirleyebileceğimiz bir yapıya sahip olabileceğimizi aktarıyor. Tam sürüme kavuşmadan önce elbette oyuncu geri bildirimleri önemsenecek ve akabinde ise oyunun tam sürümü bizlere sunulacak. Geliştirici ekip bu kapsamda oldukça sabırsız olduklarını belirtiyor ve heyecanlı bir bekleyişin sonuna ulaşmayı hedefliyor.

    Hayal gücümüzü ortaya çıkarabileceğimiz ve sahip olduğumuz hayatları birleştirebileceğimiz yapımda kendi hayatımıza dair tüm kuralları oluşturabiliyor, sahip olduğumuz her türlü imkanı burada oyuna dahil edebiliyor ve çeşitli araçlarla beraber de kendimize ait bir dünya yaratabiliyoruz. Şimdiye kadar yapılmış en iddialı açık dünyalardan biri olduğunu belirten bu yapım, yaşam simülasyon destekli türler içerisinde en iyisi olmaya gelmeye hazırlanıyor. Oluşturacağımız insanlarla, hikayelerle, eserlerle ve daha fazlasıyla beraber oyuna bir bakış atabilecek ve böylece oyunu sonuna kadar deneyimleyebileceğiz. Dolayısıyla oyun içerisinde gerçekten de uzunca vakitler geçirebileceğimiz bir ortamın olduğundan bahsedebiliyoruz. Bu ortamlarla beraber elimizden geleni yapmaya koyulacak ve bu sayede kendi dünyamızı oluşturabileceğiz.
     
    Gerçek yaşam simülasyonu olarak karşımıza çıkmaya hazırlanan bu yapım, oyunculara geniş bir özgürlük sunuyor. Oyunda kendi karakterimizi oluşturabiliyor ve bu karakterle soyumuzu devam ettirmek için çalışıyoruz. Aile kurma, yaşamımıza yön verme, ev satın alma gibi gerçek hayatta yapabildiğimiz pek çok aktiviteyi oyun içinde de gerçekleştirebiliyoruz.
     
    '' 

    Sosyal simülasyon deneyimi sunan bu yapım, gerçek yaşam ortamını detaylı bir şekilde simüle ediyor. Bu unsurlarla beraber kendimizi oyuna kaptırabiliyor ve yaşantımız boyunca neler yapabileceğimizi tamamen biz belirleyebiliyoruz. Oyunda açık bir dünyada oynayabiliyor, açık dünyayı dilediğimiz şekilde keşfedebiliyor, şehrimizi kendimize göre belirleyebilir ve hayatın tadını çıkarmak için elimizden geleni yapmaya koyulabiliyoruz. Gerçekçi dilde konuşmalar yapabileceğimiz kırsal bölgelerden arabamızı alıp şehre doğru iniş yapabileceğimiz bu yapımda gerçekten de üst düzey bir yapının olduğundan bahsedebiliyor ve arabamızı veya motosikletimizi alarak yeni deneyimlere doğru yol açabiliyoruz. Dolayısıyla yapım içerisinde farklı bölgeler boyunca yeni atmosferlerle ve manzaralarla karşı karşıya kalabiliyoruz.

    Bunun dışında oyun içerisinde hızlı bir şekilde keşif görevlerini tamamlayabiliyor ve yeni deneyimlerin kapısını aralamak için görevleri tamamlayabilir ve aynı zamanda bu görevleri tamamlayarak da yeni deneyimlerin sahibi olabiliyoruz. Konuşmalarla beraber kendi hikayemizi anlatabileceğimiz yapımda, gerçekçi dilde yapılan tüm konuşmaların insanın benzersiz durumuna göre oluştuğunu söyleyebiliyoruz. Oyun içerisinde kendi konuşma dilimizi bile inşa edebileceğimiz bir yapının olduğundan bahsedebiliyoruz. Dolayısıyla gerçekten de üst düzey bir yapıyla beraber yer alabileceğimiz bu oyunda yapabileceklerimiz neredeyse sınırsız bir şekilde karşımıza çıkıyor diyebiliriz.

    Yaratıcılığımızı genişletebileceğimiz yeni modları ile beraber ilerleyebileceğimizi ve aynı zamanda oyun içi içeriklerle beraber kendi başımıza yeni bir şeyler tasarlayabileceğimizi yapımda çok çeşitli ve derinlikte oluşturucu araçları kullanarak burada kendi oynanışımızı istediğimiz şekilde değiştirebiliyoruz. Yaşamımızın bizim olduğu ve kendimize göre tasarladığımız yapımda istediğimiz gibi tasarım araçlarına geçiş yapabiliyor ve istediğimiz gibi bu tasarım araçlarını kullanabiliyoruz. Dolayısıyla oyunun gidişatı tamamen bizim elimizde bulunuyor ve kontrolü tamamen biz kendi elimize alabiliyoruz. İnsanları yerlerine göre sürükleyebiliyor veya bırakabiliyoruz. Bu da oyun içerisinde yer aldığımız süre boyunca hangi insana nerede olduğunu biz seçebiliyor ve buna göre de bir karar verebiliyoruz.
     
    '' 
     
    Bunun dışında oyun içerisinde istersek üçüncü şahıs kamera bakış açısıyla beraber doğrudan onları kontrol edebilir istersek de hayatı akışına bırakarak onların nasıl yaşam süreceğine biz karar verebiliriz. Bu da oyunda yer alan geniş kapsamına özgürlüklerden birkaç tanesi olarak karşımıza çıkıyor.
     
    Kısaca toparlayacak olursak Yapım, gerçekçi yaşam dinamikleriyle dikkat çekiyor ve gece-gündüz döngüsünü içeriyor. Oyunda, bu dinamiklerle en iyi deneyimi elde etmek için sosyalleşmeye çalışacak, diğer arkadaşlar ve karakterlerle etkileşime girecek ve yeni arkadaşlıklar edinebileceğiz. İstediğimiz şekilde bir karakter oluşturabilir ve bu karaktere anlam yükleyebiliriz. Kendi yuvamızı kurduktan sonra çocuk yapabilecek ve soyumuzu devam ettirebileceğiz.
     
    Oyun içerisinde yapabileceğimiz pek çok etkinlik bulunuyor. Kendimize bir iş bulup, işe gidip gelecek ve kazandığımız parayı biriktirerek yeni bir ev alabilecek veya kiralayabileceğiz. Ayrıca, motorlardan araçlara kadar farklı araçlar satın  alabileceğiz. Oyun, çeşitli aktiviteler sunuyor: balık tutma, arkadaşlarla sohbet etme, telefonla oyun oynama, film izleme ve sinemalara gitme gibi. Bu detaylar, oyunun gerçekçi bir yaşam simülasyonu sunmasına yardımcı oluyor. Dolayısıyla, yapım içerisinde oldukça fazla iş ve etkinlik bulunuyor. Bu sayede, oyunda kendimizi kaybedip, zengin bir içerikle dolu bir yaşam simülasyonu deneyimi yaşayabileceğiz.








  • yapamadılar herhalde ellerine yüzlerine bulaştırdılar kesin
  • Moda oldu bi anda gelip ahkam kesip süresiz olarak ertelendi.Öyle kolaydı fragman paylaşıp yapacam demek : D hadi ordan ya başlarım simsinize şimdi.
  • Bu oyun yalan oldu ben size söyleyeyim sonra demedi demeyin, bı oyun sürekli olarak erteleniyor da ya çok berbat bir şekilde çıkacak yada hiç çıkmayacaktır bu kadar ve büyük ihtimalle de bu oyun büyük bir çöplük olacak gibime geliyor.
  • Bunlar da milleti salak yerine koydular. Ulan epice tarih atıp sonra da süresiz ne ayaksınız anlamadım.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.