Şimdi Ara

Samsung, TV'lerde soundbar sorunu için güncelleme yayınladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
168
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Samsung, TV'lerde soundbar sorunu için güncelleme yayınladı
    Samsung, Mart ayında 2023’te piyasaya sürülen QLED, OLED ve Neo QLED TV’leri için Tizen güncellemesi yayınladı. 1402.5 sürümü, birçok faydalı değişiklik ve kullanıcı arayüzüne iyileştirmeler getirdi ancak Samsung ve diğer markaların soundbarları ve ev sinema sistemlerinde bağlantı sorunlarına yol açtı. Kullanıcılar tarafından geçici çözümlerin paylaşılmasının ardından beklenen yazılım güncellemesi yayınlandı.



    Ayrıca Bkz.Samsung, Galaxy S22 için One UI 6.1 güncellemesini yeniden dağıtmaya başladı



    Samsung televizyonlar için yayınlanan yeni Tizen güncellemesi 1410 sürüm numarasını taşıyor. Sürüm notlarına göre soundbar ses kesintisi sorunu düzeltildi ancak güncellemeyi alan kullanıcılar sorunun çözüme ulaşmadığını söylüyor.



    Soundbar sorununun 1402 güncellemesinden sonra bazı Samsung TV’lerde yaşandığını belirtelim. Samsung, her ne kadar 1410 güncellemesinin sorunu giderdiğini söylese de hâlâ kullanıcı raporları gelmeye devam ediyor.




    Kaynak:https://www.sammobile.com/news/new-tizen-update-fixes-soundbar-ui-bugs-samsung-tvs/







  • İlginç bir şekilde HDMI-ARC bağlantısı yaptığım Samsung Soundbar(Q700A) diğer HDMI portuna MiBox cihazı veya D-Smart Plus cihazı bağlayınca HDMI-ARC bağlantısı yaptığınızdan emin olun diye uyarı veriyor ve Soundbarı tanımıyor. Umarım bu sorun bu yazılımla giderilmiştir.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.