Şimdi Ara

Samsung S23 Ultra [ANA KONU] ONE UI 6.1 Güncellemesi Geldi! (1841. sayfa)

9 Kayıtlı Üye (5 Mobil) ve 6 Misafir - 10 Masaüstü5 Mobil4 Android
5 sn
37.183
Cevap
655
Favori
1.828.285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
112 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
40. Sırada  bugün en iyi #4
Sayfa: önceki 18391840184118421843
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Yahu Aliexpress'ten SmartDevil ekran koruyucu almak istiyorum, 2. denememde de satıcı göndermiyor sipariş iptal oluyor. Neden gönderilmiyor acaba
    Elinde fazladan olup da satmak isteyen varsa yazabilir.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ddiscoveryy D kullanıcısına yanıt
    Amazondan GiiYoon [2+3 Paket] Paketi, Samsung Galaxy S23 Ultra 5G Uyumlu Ekran Koruyucu [Tam Kapsama] [9H Sertlik Cam Koruyucusu] [Kabarcıksız] [Çizilmeye Karşı] Uyumlu Koruma Folyosuhttps://www.amazon.com.tr/dp/B0BPBYJ7YC?ref=cm_sw_r_apan_dp_E70R2ST71P41H9NSS1V3&ref_=cm_sw_r_apan_dp_E70R2ST71P41H9NSS1V3&social_share=cm_sw_r_apan_dp_E70R2ST71P41H9NSS1V3&starsLeft=1 al bence. Gayet kullanışlı. incecik zar gibi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mikarichi -- 21 Mayıs 2024; 10:45:22 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • Anker 735 Nano II A2667 65 W Hızlı Şarj Adaptörü indirimde arkadaşlar. Şarj aleti ihtiyacı olanlar bir göz atsın derim. Ayrıca bunu kullanan arkadaşlar varsa ve bilgilendirirse sevinirim.

    Samsung süper şarj destekliyor mu acaba? derken destekliyormuş @F355 Challenge arkadaşımız kullanıyormuş. 6 ay önceki mesajında "1 ay önce HB'den HB saticili olarak 1280 tlye almıştım şu anda 950 tl çok iyi fiyat." demiş. Şuan için de Amazonda kampanya ile 959TL ye alınabiliyor.






    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aegean-Man -- 21 Mayıs 2024; 11:47:41 >




  • mikarichi kullanıcısına yanıt

    Merhaba, bilgilendirme için teşekkür ederim. bende biliyorum 45w desteklediğini, daha yükseği varken neden 45w alayım ? 65w şarj aletini yada 140wtı her yerde kullanabilirim. zaten telefon ihtiyacı olan gücü cekiyor şarj aleti destekliyorsa protokolleri destekliyorsa. fazla mal göz cıkarmaz bence

  • Mayıs ayının ana konusu'da sarj aleti olmustur.
    Haziran'da bakalım olacak..

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kılıfa, ekran koruyucuya ve şarj aletine mantıksız bir şekilde alerjisi olan bir güruh var. Cihazın kendisiyle beraber bunlar da konuşulması gereken konular. Lakin inatla bu konuda fikir yürütenlere saçma sapan laf sokma çabası içindeler. Bu güne kadar diğer 8678 tane markanın 9856985 modelin ana konusunda bu konular konuşulduğu gibi burada da konuşulacak o yüzden kendinizi yormayın. İnsanların parası gereksiz yere yanmasın, indirimlerden yararlansın yada onlarca kez ekran koruyucu değiştirmek zorunda kalmasın diye kullanıcılar memnuniyetlerini ve şikayetlerini belirtiyor. Bunda kötü birşey yok arkadaşlar. Cihazımız çok sorunlu bir cihaz değil o yüzden yüzlerce sayfa donanımsal yada yazılımsal sorunlarından bahsedilemiyor. İllaki araya kılıf, koruyucu ve şarj aleti kısımları dahil olabiliyor. Okumak yada cevap vermek zorunda değilsiniz. Siz anlamsızca ve gereksizce laf sokmaya çalıştınız diye insanlar bu paylaşımları yapmaktan çekince duymuyorlar, duymayacaklar. Maalesef cihazın kendisi kadar aksesuarları da bu döngünün parçası. O yüzden buna alışmaya başlasanız iyi olur. İyi forumlar.





  • Aegean-Man kullanıcısına yanıt
    Samsung S23 Ultra [ANA KONU] ONE UI 6.1 Güncellemesi Geldi!

    Yalnız bu kılıf ve ekran koruyucu olayını fazla abartan bir güruh da var. Kullanmayacağı kadar fazla kılıf ve ekran koruyucu alıyorlar. Sonra bunlar atıl duruma düşüyor. Bunları düşünmekten telefonu hakkını vere vere kullanamıyorlar maalesef.

    Ortalama 5 yıllık ömrü olan bir telefon için bu kadar aşırı korumacı yaklaşıma gerek yok. Biraz daha kaplama ve koruyucuyla kullanacağım. Ondan sonra koy bilmem neyine gitsin rahvan diyerek telefonu yalın haliyle kullanacağım. Premium dokunarak

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • Aegean-Man kullanıcısına yanıt

    Hocam bu şarj aletini de öneririm. Ankerden biraz daha ucuz birde yeni teknoloji gan5, anker gan2 aralarındaki farkı bilmiyorum ama yeni olan daha iyidir diye düşünüyorum teknoloji acısından.



    Samsung S23 Ultra [ANA KONU] ONE UI 6.1 Güncellemesi Geldi!


    Samsung S23 Ultra [ANA KONU] ONE UI 6.1 Güncellemesi Geldi!
    Samsung S23 Ultra [ANA KONU] ONE UI 6.1 Güncellemesi Geldi!aliexpress.com
    617.31TRY 66% OFF|Baseus 65W GaN şarj hızlı şarj 4.0 3.0 tip C PD USB şarj taşınabilir QC4.0 3.0 hızlı şarj Laptop için IPhone14 13| | - AliExpress
    https://tr.aliexpress.com/item/1005005368198990.html?spm=a2g0o.order_list.order_list_main.13.373b3d12Sl1HgK&gatewayAdapt=glo2tur



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ali Arslan -- 21 Mayıs 2024; 17:7:13 >




  • mikarichi kullanıcısına yanıt

    Çok önerildi bu ürün ama pek memnun değilim hocam. Cam hissiyatı gitti, yerini kalitesiz, plastik mi desem elastik mi desem, kayma hissiyatı kaybolan çok kötü bir yapı aldı. Cama en yakın hissiyatı veren Samsung Orjinal cam filmi -ki aşırı pahalı- ile Smart Devil sanırım. İlk fırsatta sökeceğim GiiYoon'u Samsung S23 Ultra [ANA KONU] ONE UI 6.1 Güncellemesi Geldi! 




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Professor X -- 21 Mayıs 2024; 17:37:11 >
  • Professor X kullanıcısına yanıt

    Aylarca o kadar uğraştım UV cam şu bu derken. Smart Devil UV sıvısız model ile bu dertten kurtuldum. Kafam rahat 4 aydır.

  • Ali Arslan kullanıcısına yanıt

    Baseus ürünlerini çok sevmiyorum nedense hocam. Belki şimdi düzelmiştir ama birkaç ürünü çabuk bozulmuştu o zamandan beri almıyorum. Tavsiye için teşekkürler yine de.

  • Mayıs güncellemesi sonrası 3. ekran süresi paylaşımım. Ekran sürelerim 6.1 güncellemesi sonrası gelen güncellemelerle benzer.


    - Wifi ağırlıklı karma kullanım

    - Adaptif parlaklık aktif

    - Adaptif Hz aktif

    - Full Bluetooth aktif (Watch 6 saatim var)

    - FHD+ çözünürlük

    - Herhangi bir kısıtlama modu aktif değil

    Not: Cihazı 1 yılı aşkın süre önce kutudan çıktığı şekliyle kullanıyorum, herhangi wipe data veya fabrika ayarlarına dönme işlemi yapmadım.
    Samsung S23 Ultra [ANA KONU] ONE UI 6.1 Güncellemesi Geldi!

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • Professor X kullanıcısına yanıt
    Smartdevil, pişmanlıktır

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Herkes farklı ekran koruyucusu tavsiye ediyor kararsız kaldım ya arkadaş

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Araba icin cakmaklik sarj aleti onerisi olan varmi ? Bu cakmakliklar cihazi kac saatte sarj ediyor hizli sarj destekleyeni varmi ? Bu konuda bilgilendirebilecek birisi varmi kullanan veya kullanmis begenmemis olan. Aracim audi a3 8v. Cihazi 2 gunde 1 sarja taktigimdan bazen unutup araca binmis oluyorum.Usb soketi var aracta ama oradan 5w seklinde sarj ediyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ironwrist34 -- 21 Mayıs 2024; 18:33:31 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • mikarichi kullanıcısına yanıt

    Hocam siz her şekliyle koruyucusuz seviyorsunuz ondandır, forumun geneli üründen çok memnun sevgili başgancan Samsung S23 Ultra [ANA KONU] ONE UI 6.1 Güncellemesi Geldi! 

  • Professor X kullanıcısına yanıt
    Ben giyoon , orjinal , mowei , zore , media market hepsini denedim arasinda en kaliteli parmak izi birakmayan orjinal olandi [ fp urunu degil surekli para verilmesi taraftari degilim ] en dandigi zoreydi sarimsi goruntu ve jelatini baya kalindi
    Giyon - mowei - mediamarket bunlar arasindada en iyisi bence mediamarketin urunu [sinirsiz olarak aldim 8. Ye degistirdim parasini coktan cikardim herhangi bir kalkma solma vs yapmadi ama kalem izi birakiyor , kalemi cok kullanan birisi degilim ]

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • mikarichi kullanıcısına yanıt

    Smartdevilin hangi modelinden pişmanlık yaşadın mikacanım)




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi T Square -- 21 Mayıs 2024; 18:56:37 >




  • ironwrist34 kullanıcısına yanıt
    Bir dahaki söküp taktırmada sor bakalım hangi Çin markasını kullanıyorlarmışlar pesto sossuz pezolar

    tamam 1.300 küsür tl'ye sınırsız ekran koruyucu desteği alıyorsun başgancan da bunun bilmem neyine de çıkarmayalım be oglim

    Ben olsam medimarkt'a sokmam artık höh be derim

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 18391840184118421843
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.