Şimdi Ara

Samsung Galaxy Ring, 9 farklı boyut ile geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
397
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Samsung Galaxy Ring, 9 farklı boyut ile geliyor
    Samsung’un ilk akıllı yüzüğü olan Galaxy Ring, ilk kez bu yılın başlarında Mobil Dünya Kongresi'nde sergilenmişti. Şimdi Galaxy Ring'i Bluetooth SIG sertifika sitesinde tüm model numaralarıyla birlikte görüyoruz. Bilgilere göre Galaxy Ring, 9 farklı boyut seçeneğiyle piyasaya çıkacak. Galaxy Ring'in temmuz ayında Galaxy Unpacked etkinliğinde piyasaya sürülmesi bekleniyor.



    Galaxy Ring detaylanıyor



    Samsung Galaxy Ring, 9 farklı boyut ile geliyor
    Samsung, Galaxy Ring’in çok sayıda boyut seçeneğiyle geleceğini doğrulamıştı. Şimdiye kadar bunların sekiz tanesinin model numarası ortaya çıkmıştı. Bluetooth SIG aracılığıyla son olarak dokuzuncu seçeneğin de model numarası (SM-Q503) belli oldu. Belirtilenlere göre SM-Q500 en küçük boyut, SM-Q509 ise en büyük boyut seçeneğine sahip olacak. Akıllı yüüzklerin boyutları ABD yüzük ölçülerine göre 5-13 arasında olacak. Resimden bunların ölçülerini net olarak anlayabilirsiniz.



    Ayrıca Bkz.Samsung Galaxy Watch 7 ve Galaxy Watch FE, FCC'de listelendi: İşte beklenen özellikler



    Samsung tarafından şimdiye kadar yapılan açıklamalara bakıldığında Galaxy Ring’in daha çok sağlık takibi bir cihaz olarak konumlandırıldığını anlıyoruz. Cihaz tarafından toplanan veriler Samsung Health uygulaması ile kullanıcılarına sunulacak. Samsung’un cihazlarına derinlemesine entegre olması beklenen Galaxy Ring’in aynı zamanda tüm Android telefonlarla da çalışması hedefleniyor.



    Samsung Galaxy Ring, 9 farklı boyut ile geliyor
    Galaxy Ring, kalp atış hızı ve uyku izleme gibi sağlık izleme özellikleriyle birlikte çıkacak. Sağlık odaklı cihaz kalp atış hızını, SpO2'yi, adımları, egzersizleri ve uykuyu takip edebilecek ve bunları eşleştirilmiş bir telefona aktaracak. Galaxy Ring, 5 ila 9 güne kadar pil ömrü sunabilecek. Samsung'un Galaxy Ring'i 10 Temmuz 2024 tarihinde Galaxy Unpacked etkinliğinde Galaxy Z Fold 6, Galaxy Z Flip 6 ve Galaxy Watch 7 serisi ile birlikte piyasaya sürmesi bekleniyor.




    Kaynak:https://www.sammobile.com/news/model-number-galaxy-ring-ninth-size-leaks/







  • Standart bir yüzüğe göre bir miktar daha kalın olması parmağa ilk takıldığında rahatsız bir his verebilir ama uyku - sağlık takibi açısından saatlere göre daha kullanışlı olacağını düşünüyorum.
  • Türkiye yüzük ölçülerine göre nasıl hesaplayacaz?
  • erdem552 kullanıcısına yanıt
    Benim gibi senelerdir nikah yüzüğü takanları çok rahatsız edeceğini düşünmüyorum :) ama merak ettiğim, bir yandan akıllı saat ölçerken diğer yandan da bu mu ölçecek. Yani bari bunun ölçtüklerini saat ölçmese, şarjdan tasarruf yapsa ama aynı uygulamada da toplansa yine. Muhtemelen saat galaxy ise o şekilde aynı uygulamada toplanabilir, saat daha tasarruflu çalışabilir de, şayet saat huwaei ya da xiaomi ise biraz saçma olacaktır. İki uygulama iki ayrı aynı şeylerin takibi. O zaman diğer markaların da yüzükleri çıkarmalarını bekleyip, saat ile aynı markadan yüzük ile gitmek gerekir muhtemelen.
  • Spider_hip kullanıcısına yanıt

    Ben de yüzük olmayınca parmağımda boşluk hissederim ama nikah yüzüğü tarzı yüzük kalınlığı ile ciddi bir fark olacak. Bu belki zamanla alışabilir olsa da başlarda rahatsız edici olabilir. Dediğiniz gibi bu tarz işleri ringe bırakıp o donanımların olmadığı ve yerine pili daha yüksek olan bir Galaxy Watch tanıtırsalar güzel bir kombin olabilir.

  • erdem552 kullanıcısına yanıt

    Kesinlikle, zaten en büyük avantajı bence o olacaktır. Diğer türlü öyle ya da böyle zaten bunların hepsini ve daha fazlasını görsel olarak da sunabilen onlarca band veya saat çeşidi var. Huawei gibi markaların saatleri zaten 1 hafta 10 gün arası da dayanıyor. Özellikle 2 gün civarı şarjı gidebilen galaxy watch lar için kurtarıcı olabilir, kombin halinde belki 4-5 günlere çıkması sağlanabilir.


    Yüzük işi tutar da ileride ayrıca yüzük başına farklı sensörlerle falan da satmaya başlarlarsa artık Barış Manço gibi gezeriz :D

  • Avengers.90 kullanıcısına yanıt

    mm çevre uzunluğunu yazmışlar ya

  • stableRevulation kullanıcısına yanıt
    Benim yüzük ölçüm 22, 22.2 mi yoksa 22.6 mı almalıyım? Bir de illa yüzük parmağına mı takmak gerekiyor?
  • Diyelim ki kilo aldınız, parmağınız genişledi. E artık cihazı kullanamıyorsunuz. Kayış uzunluğunu ayarlayamadığınız bir saat kadar saçma.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CWaRRioR -- 20 Mayıs 2024; 22:28:55 >
  • CWaRRioR kullanıcısına yanıt

    normalde yüzükleri de dilediğin gibi ayarlıyamıyorsun ki, 70 kiloyken 140 kiloya çıksan aynı yüzüğü giyebilecek misin?

  • GryAsl G kullanıcısına yanıt
    Tamam işte, ben de o yüzden yüzüğü model almak mantıklı değil diyorum zaten :)

    Yüzüğü model alıyorsan da tasarım gereği belirli bir toleransı olması gerek bence. Sonuçta fitness takibi yapan birisinin kilo vermeye çalışıyor olması kimseyi şaşırtmaz. Yüzüğün bollaşması da süpriz olmaz. Bile bile lades durumu oluyor.
  • Saat takmak istemeyenler için iyi olabilir ancak kendi açımdan düşünürsem aynı işi yaptıktan sonra saat neden takmayayım ki?

    Ekstradan zamanı ve bilgileri görüyorum en azından.

  • yüzük işini redflag'e sormak lazım.
  • ben yuzuk olayina sicak bakiyorum, akilli saati oldum olasi sevemedim, apple watch , xiaomi farkli markalar denedim ama hicbiri gercek bir mekanik saat sikliginda degil. bu yuzugu istedigim saat ile kullanabilirim. apple uyumlu bir model cikana kadar bekleyecem.
  • sadece parmaga takiliyor olmasi cok sacma. zaten saatler olcuyor hareketini. bunu biraz daha kalin yapsalar baska bir performans olcumune katki saglardi.

  • şarjı çok yetersiz hala huawei saat tüm özellikler 7/24 açık sadece aod kapalı 15 günü geçiyor

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.