Şimdi Ara

Razer fare için Synapse 3 kullanımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
33
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhabalar

    Oyun oynamak için değil, tamamen ofis kullanımı için çok tuşlu ve tuşlarına atama yapabileceğim bir mouse arıyordum (tuş sayısı 9-10 gibi olan mouselar var, ben mümkünse biraz daha fazla tuşu olsun istiyordum, ancak pek çok mouse için tuş sayısı yeterli olsa bile o tuşlara istediğim her özelliği atayacak kendi yazılımları yok, 3. parti yazılımlarsa maalesef sınırlı sayıda tuşa göre dizayn edilmiş, pek çok tuşa atama yapılabilme seçeneği yok)


    sonunda naga v2 hyperspeed aldım, ama henüz açmadım. Razer'ın kendi yazılımı olan Synapse 3 fareyi tanıtmadan "tam olarak hangi özelleştirmeleri sunduğunu" görmeye izin vermiyor, ama o zaman da iade hakkımı kaybederim. Synapse 3 kullanan varsa şunları sormak isterim:


    -- tuşlara pek çok fonksiyon atamak mümkün, ancak bir profil değişimi vb. yapmadan ekranda açık olan programa göre aynı tuşa farklı atamalar yapabilmek mümkün mü? (mesela şu an kullandığım fare için X Mouse Control programını kullanıyorum ve mesela yan tuşlardan birine Chrome'da başka, explorerda başka, masaüstünde başka, kullandığım başka programlarda başka görevler atayabiliyorum. Profiller oluşturup başka profillere geçebilmek de mümkün, ancak tek bir profil içinde farklı programlarda aynı tuşa farklı atamalar yapabildiğimden bu benim işimi çok kolaylaştırıyor, alacağım mouse için olmazsa olmaz bir özellik, yani bir tuşa bir atama yapıp hangi program açıksa onda o atamaya mahkum kalmak pek özelleştirme sayılmaz, dediğim gibi bu özellik olmazsa olmaz, beniöm için çok önemli)


    -- ayrıca videolardan gördüğüm kadarıyla yan paneldeki 12 tuşa atama yapılabiliyor, ancak ben farenin sağ klik-sol klik (ben bunları sabit tutmak istesem de), sağa-sola tilt, Dpi tuşları ve son ön köşedeki tuş da dahil olmak üzere atama yapılabilmesini isterim, acaba bu tuşlara da (yani farede ne kadar tuş varsa o tuşların hepsine -tilt dahil- atama yapabilmek isterim. Synapse 3 buna imkan tanıyor mu?








  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.