Şimdi Ara

Rafadan Tayfa 4: Hayrimatör yeni yılda gişe lideri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
322
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Rafadan Tayfa 4: Hayrimatör yeni yılda gişe lideri
    Türk sinema tarihinin en çok izlenen animasyon serisi olma ünvanına sahip Rafadan Tayfa, dördüncü filmi ile yılbaşı haftasında seyirci ile buluşmuştu. Aileye hitap etmesi sayesinde yeni yılın gişe lideri oldu.



    Rafadan Tayfa 4: Hayrimatör ne kadar izlendi?



    Özellikle çocukların aileleri ile salonları doldurmasının da etkisiyle Rafadan Tayfa 4: Hayrimatör yapımı ilk hafta sonunda 254 bin 935 seyirci ile gişe liderliğini eline aldı. Toplam 1 haftalık izleyici sayısı ise 443 bin 255 oldu.



    Ayrıca Bkz.Bu yıl sinema salonlarına TRT Çocuk damga vurdu



    İlk hafta sonunda 29 milyon TL hasılat yapan animasyonun toplam hasılatı ise 49 milyon TL olmuştu. Önümüzdeki haftalarda rakamları katlayarak arttıracağına kesin gözüyle baktığımız Rafadan Tayfa 4: Hayrimatör yapımının, 170 milyon TL ile en çok kazandıran animasyon yapımı olma ünvanını Rafadan Tayfa Galaktik Tayfa’dan alıp alamayacağı merak konusu.









  • Yani o kadar film kıtlığı var yani 😁

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Rafadan Tayfa 4: Hayrimatör yeni yılda gişe lideri için gidenler ve çocuklar hariç giden yok sinema salonlarına. Mum ışığında izletmeye devam ediyorlarsa bu sayılar iyi bile.

  • Okadar para kazanıyorlar şu kullandıkları teknolojileri biraz geliştirseler hep aynı amatörlük kokuyor

  • Çocuk istiyor diye iki bilet katkısı bizden oldu. Çocukları küçük olanlar mecburen eşlik etmek için girdiğinden ekstra bilet satışı olduğunu da unutmasınlar, ebeveynler keyfiye izlemiyor.

  • damn2u kullanıcısına yanıt
    bu tüm çocuklara yönelik sinemalar için geçerli. örneğin angry birds, gibi sinemaları mecburen anne babalar da izlemek zorunda kalıyor. Rafadan Tayfa'yı tebrik ederim. yabancı sinemaları geride bırakması gurur verici

  • Sinemalara çocuklu aileler ve sevgililer dışında giden çok azaldı onun etkisi var. Çocuklu aileler için bir aile etkinliği, 3 bilet alıyorsun girerken.

    Çocuk filmlerinin üst sıralarda olması normal. Genel kitleyi düşününce büyük ekran TV'ler ucuzladıkça ve stream servisleri yaygınlaştıkça sinemaya ilgi azalıyor.

    Sinema biletleri de epey pahalanıyor tabi. İleride sinema ile aynı anda stream'lerde yayınlanan film sayıları artar diye düşünüyorum.

  • Müthiş filmm 👏👏👏👏👏

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Trt de reklamı yapılınca, youtube de sürekli çocuklar yemek yesin diye tabletten açılınca, haliyle sinemada da izleniyor.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • çocuklar korkuyor ama gece rüyalarına giriyor geçen abinin kızı öyle olmuşRafadan Tayfa 4: Hayrimatör yeni yılda gişe lideri 

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.