Şimdi Ara

POCO X5 5G - X5 PRO 5G ANA KONU (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
100
Cevap
13
Favori
4.425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Güncellemeyi önce hangi ülkeye gönderiyorlar
  • bu sıralar poco x5 5g telefonumuz ile arama yönlendirme sorunu yaşıyoruz.


    örn. telefona çağrı geliyor ama çağrıyı farklı bir kişiye otomatik yönlendiriyor ve tabi haliyle telefonumuz çalmıyor. bizi arayan başkasıyla görüşmek zorunda kalıyor.


    kendi kendine olan bişey. nedenini anlayamadım.


    internette aradım ama benzer sorun yaşayan da yok sanırım. enteresan bir cihaz çıktı telefon. bizi zorluyor.



    sanırım hyperos güncellemesi sonrası oluştu bu durum. eskiden yoktu.



    ps. çözüm; telefon nasıl olduysa turkcell uygulamasından çağrı yönlendirme açmış ve yapmış. telefon ayarlarından çağrı yönlendirme kapalı idi.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muammer816 -- 21 Mart 2024; 16:55:46 >
  • Merhabalar internet üzerinden kılıf alıpta memnun kalan olduysa link atabilir mi
  • muammer816 M kullanıcısına yanıt
    Arama gelince nadirende olsa telefon donup kapanıp açılıyor
  • 2 güm önce hyper os 1.0.3.0 güncellemesi geldi. Telefon şarjda ısınıyor, genel kullanımda aşırı ısınma başladı. Ve şarj hızlı düşüyor. Bilginiz olsun
  • enesrun E kullanıcısına yanıt

    Tam tersi ısınma yok şarj daha uzun gitmeye başladı bende

  • ısınma olan olmayan 2 kişi,ikisi de yurtiçi ya da yurt dışı mı acaba,yani bu durum fark yaratıyormu acaba?

  • Bugün bir aksesuarcıdan 50 liraya düz siyah silikon kılıf, 80 liraya kartlıklı kılıf aldım. İnternette daha pahalı sanki kargo parası gibi masraflardan dolayı. Telefonla gelen kılıf sararıyor.
  • enesrun E kullanıcısına yanıt

    İnternet ortamında satılan kılıflar farklı modeller için olabiliyor alırken dikkat etmek lazım ben emin olup alamadım kesin farklı model gelir diye. Alanlar da hep bundan şikayetçi

  • telefon ekşi sözlük ve x(twitter) uygulamasında durduk yere menü değiştiriyor sağ altta basılarak açılan yere geçiyor, bu neden kaynaklı olabilir nasıl çözebilirim bu sorunu.

  • siyahla kullanıcısına yanıt
    Ucuza kılıf almayın. Sanki el kaşıntısı yapıyor gibi geldi. Belki psikolojiktir. Ucuz plastik zararlı olabilir.
  • 2023'de semt pazarından bulduğum kılıfı kullanıyorum hala, düz beyaz renkte sert silikon bir kılıf.. Kaşıntı gibi sorunlar olmadı olması da saçma zaten silikon kaşıntı yapmaz.. Ama üzerinde boyalı alacalı bocalı yazılar desenler v.s.v.s varsa belki onlar yapabilir..


    TR'de nedense X5 pro satışa çıktığı andan bu yana Xiaomi Türkiye denen kolpa oluşum bir türlü kaliteli kılıf getirmedi, mağazaları bırak Türkiyeye getirmedi ki bulunsun. Anca ahmet mehmet mahalle telefoncusu tıplı insanlar ucuza çinli minli sitelerden toplu aldı getirdi onları sattı TR'de X5 PRo kılıfı yok, Heee var şöyle var 500 600 lira verirsen kaliteli var ama onları da bulursan var.. Yoksa dandik plastik silikon kılıflar dışında kılıf yok.. Teeeeeee konunun ilk sayfasında bile Kılıfların olmadığını yazmıştım, aradan geçen sürede bir şey değişmedi..


    Bu arada ek bilgi, telefona kılıf ararken Redmi Note 12 Pro veya Pro plus diye de aratın çünkü bu iki telefonun kasa kamera delikleri, boyutları ahize konumları bile aynı illa Poco X5 pro diye araştırmayın.





  • Arkadaşlar aslında X5 Pro kullanan birileri eğer anlıyorsa bizlere şu telefonlara nasıl en basit en sorunsuz şekilde root rom atılır onu anlatsa Asıl bu süper olur.. İnternette çok fazla anlatım var ama neredeyse çoğu eski ve karmaşık..


    Eskiden odin vardı rom ve rootu uygulamaya atar next next next derdik olay biterdi, istediğimiz ülkenin romuun kurardık hatta custom rom bile atardık 2 dk da ama zamanla bu işler baya değişmiş falan..


    Mesela benim telefonda hala aldığım günden bu yana orjinal TR romu var güncelleme gelirse yüklüyorum işte, şu an A14 HyperFoss 1.0.2 var. gönül istiyor ki eskisi gibi saçma salak gömülü uygulamaların yok edildiği daha sade bir rom kurayım ama karmaşık geliyor bu xiaomi romları falan..

  • Ben de kılıf bulamadım. Amazon dahil bakıyorum her yere poco x5 Pro için olanlar var. Poco x5 Pro 5g için olanların fotoğraflarına bakıyorum kamera flaş bölümleri farklı. Yani eminim alsam uyumsuz kılıf gelecek. İlk defa böyle bir durum yaşıyorum. Hangi model kullandıysam şimdiye kadar kılıf hep bulunurdu ilginç. Ve hala ilk paketten çıkan sararmış şeffaf kılıfı kullanıyorum iğrenç.
  • Sedat. kullanıcısına yanıt
    Hyperos 1.03 yüklü bende. Tr cihazı.
  • enesrun E kullanıcısına yanıt

    Sende farklı rom yüklü o zaman, X5 Pro için konuşuyorum en son güncel TR romu 1.0.2.0.UMSTRXM zaten daha günceli çıkmadı ki daha.. Heee çıksa da telefonda değişen bir şey yok zaten..


    Bu arada son yayınlanan haberlere göre galiba X5 Pro'lar android 15 güncellemesini almayacakmiş.

  • Sedat. kullanıcısına yanıt
    POCO X5 5G - X5 PRO 5G ANA KONU

    Bende farklı rom yok. Root atmadım rom yüklemedim. Kendi romu
  • POCO X5 5G - X5 PRO 5G ANA KONU

    Yeni güncelleme geldi.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.