Şimdi Ara

Oppo, yeniden Türkiye'de üretime başlıyor: Tarih açıklandı!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
748
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Oppo, yeniden Türkiye'de üretime başlıyor: Tarih açıklandı!
    Çinli akıllı telefon üreticisi Oppo, 2021 yılında İstanbul’un Tuzla ilçesine akıllı telefon fabrikası kurarak üretime başlamış ve sonrasında bu fabrikayı sessiz sedasız kapatmıştı. Oppo, Mıstaçoğlu Holding’e bağlı yerli şirket AGM ile iş birliği yaparak üretime yeniden başlıyor.



    Yerli üretim yeni Oppo modeli Mayıs'ta geliyor



    Oppo ve AGM iş birliğiyle üretilecek modeller için tarih bilgisi paylaşıldı. Yapılan açıklamaya göre en geç Mayıs ayında Türkiye’de üretime başlanacak. Oppo’nun AGM’nin Tuzla’daki fabrikasında üreteceği yeni akıllı telefon modeli Mayıs ayında Türkiye’de satışa sunulacak.



    Ayrıca Bkz.Huawei, Çin’in zirvesine yerleşti: Apple ciddi kayıplar yaşıyor



    Üç yıl içinde ilk üçe girmeyi hedefliyor



    Oppo, Türkiye pazarına geri dönüş için oldukça iddialı hedef koymuş durumda. OPPO Orta Doğu ve Afrika Başkanı Chi Zhou’nun açıklamasına göre Türkiye’de ilk 3’e girilmesi hedefleniyor. Chi Zhou, şunları söyledi:



     “OPPO olarak önümüzdeki üç yıl içinde Türkiye akıllı telefon pazarında ilk 3 markadan biri ve Türkiye'de tüketicilerin en güvendiği marka olmak için planlama ve çalışmalarımızı yeniden hızlandırıyoruz. Yeni ‘Türkiye İçin, Türkiye'de’ stratejimiz doğrultusunda uzmanlığımız, kaynaklarımız ve yeteneklerimiz ile Türkiye pazarında hızlı büyümemizi sürdüreceğiz.”









  • 2 nesil eski modelleri ülkemizde satan firma değil miydi bu?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • oppo ve honor 14 guncellemesinde agir kaldi

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • oppo kaliteli marka özellikle batarya ömründe çok iyi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok hızlı gelip gidiyorlar. Ne ara geldiler ne ara gittiler anlayana aşk olsun. Yine gideceklerdir. Samsung, Xiaomi, Honor gibi markalar ile baş edemezler.

  • b.r.k.0.6 B kullanıcısına yanıt

    oppo'nun reno'sunu kullandım. övgüyü hak etti ama sence ağır mı kaldılar yoksa geç mi kaldılar? ben alınabilecek yeni bir model ürettiklerini göremedim. galiba ilk defa bizde üretecekler görünüyor. Oppo, yeniden Türkiye'de üretime başlıyor: Tarih açıklandı! 

  • gelmesi güzel de hangi modellerle gelecek o önemli. rekabet için olumlu ama hangi cihazlarla güzel fiyatlandırma yapabilecek?? burası kafa karıştırıyor.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • The souls migration kullanıcısına yanıt
    geç kaldilar anlaminda demek istedim reis taninmis firmalarin amiral gemileri kalitedir reno bilmiyorum ama guncelemede yavas kaldiklari bir gercek

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • b.r.k.0.6 B kullanıcısına yanıt

    güncelleme dediğinde işletim sistemi olarak özellikle belirtelim. Oppo, yeniden Türkiye'de üretime başlıyor: Tarih açıklandı!  diğer güvenlik güncelleştirmelerini normal şekilde veriyorlardı. en azından ben telefonu terk edene kadar. dört seneden fazla kullandım. ayrıca gerçekten geç kaldılar çünkü ben yeni bir telefon aldım. en az bir dört sene oppo beni göremez. Oppo, yeniden Türkiye'de üretime başlıyor: Tarih açıklandı! 

  • Giriş seviyesi zattiri zort modelleri üreteceği için ilgi çekici değil.

  • The souls migration kullanıcısına yanıt
    honor 90 kullaniyorum guvenlik yazilimini duzenlik olarak aylik aliyorun isletim sistemi cok gecikti bi bataryayi bozuyolar bi tamir ediyolar anlamadim 2023 aralikta acikladilar 5 ay oldu yapamadilar cok beceriksizlermiş 😁😁 oppo ve honor 14 cok geride kaldi malesefff gruplarda cok sikayet var 14 gelmemesi uzerine cihazi satanlar bile oldu😁😁😁

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Oppo reno 2z kullanıyorum. Çok memnunum ama güncelleme konusunda destek bekliyorum ve en az oppo reno 2z gibi estetik bir model üretmelerini bekliyorum

  • F/P olarak iyi cihaz satmayı becerebilseler bizim pazar çok büyük.


    Orta alt segmentte bu fiyatlarla Samsung ile rekabet etmeleri zor.

  • Gelse ne olur gelmese ne olur gidip yurtdışı cihaz alıyoruz. Türkiyede kaç tane yasal kaç tane yurtdışı cihaz satıldığından haberleri yok herhalde.

  • Çöp ülkesine çöp eskimiş ürünleri vergisiyle filan suyundan da koy misali kazıklamaların überi ..

  • Benim şuan kullandığım oppo a16 ile hemen hemen aynı fiyatta a13 var ama a13 şuan android 14 kullanıyor ben android 11.1

    Oppo budur işte.a13ten biraz ucuz diye aldım alırken o 12 idi şimdi 14,bana daha güncelleme gelmedi.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.