Şimdi Ara

NVME M2 SSD BİOS DA GÖZÜKMÜYOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bugün itopyadan da sistem 2 kasası elime ulaştı ve nvme ssd ile bir sorun yaşıyorum.KIOXIA EXCERIA 500GB NVMe ssdsi b450m dragon anakartıma takılı ve bios ekranına gelince sata information da ssdim gözukmuyor ama yandaki boot da ssdim gözukmekte burda sistemimin ssdi kullanamadığını mı gösteriyor yani ben bu ssdi yi kullanamiyor muyum çünkü m2 yazan yerde N/A yazılı?

    Sistemde c klasörumda ssdi mi gösteriyor hiz testlerinde ssd hizini tam alabiliyorum burda herhangi bir sorun anormallik var mi?

    İkinci bir sorum ise Windows um şuan görunen fotoğrafta ssdiye kurulu mu bilmiyorum windows boot manager da parantez içinde ssd yazıyor?

    SSD Mİ WİNDOWS BOOT Managerın önune mi almaliyim?

    lutfen cevaplayin verdiğim paranın tam hakkını almak istiyorum bilginiz varsa bilgilendirin lutfen

    NVME M2 SSD BİOS DA GÖZÜKMÜYOR


    NVME M2 SSD BİOS DA GÖZÜKMÜYOR







  • bu yeni anakart arayüzleri o kadar karışık ki insanı çıldırtıyor,sözde kullanışlı olması gerekiyor. bbs prioritiers den ssd yi seçmen gerekiyor boot da görünmesi için
  • Konuyu hortlatıyorum aynı sorun bende de var, çözebildin mi. Orada görünmemesi sıkıntı yarattımı. Mesela bios 20 gün olmadı güncellemesi geleli ama hala görünmüyor o ekranda. Windows bile kurdum ssdye ama orada yazmıyor.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.