Şimdi Ara

Notcoin'i Kaçıranlar için Binance Destekli $BLUM (Yüzlerce dolar kazanma imkanı, 345 adet referans

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
896
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar, biliyorsunuz ki Telegram'ın kendi projesi olan Notcoin ($NOT) sadece ekrana tıklatarak insanlara 1 kuruş bile ödetmeden yüzlerce dolar kazandırdı. Birçok kişi Notcoin'den böyle bir şey beklemiyordu ve dolayısıyla katılmayıp fırsatı kaçırdı, ancak Telegram mini-app projelerinin yakın gelecekte çok daha popüler olacağı bir gerçek. Blum ($BLUM) ise Notcoin'in ardından çıkan, Binance Labs destekli bir proje ve şu an telegram topluluklarında 2 milyona yakın kişi bulunuyor. Büyük bir hype'ı arkasına almakla birlikte sürekli olarak geliştiriliyor ve güncellemeler geliyor, en iyi yanı ise tıpkı Notcoin gibi sizden 1 kuruş dahi istemiyor.


    Katılmak için: t.me/BlumCryptoBot/app?startapp=ref_Xgf69EMs8B


    Yapılması gerekenler:

    Öncelikle şunu belirtmek isterim, günde maximum birkaç dakikanızı alacak bir etkinlik, oyunu oynamayıp sadece farm edeceğim derseniz dakika değil, saniyelerinizi alacaktır.

    Farm butonuna bastıktan sonra 8 saatte bir claim edip, tekrar farm etmek. Bunu her 8 saatte bir tekrarlamak. (Telegram'ı açık tutmak zorunda değilsiniz, herhangi bir mining söz konusu değil, sadece aslında sembolik olarak saat tutuyor.)

    Daha fazla puan kazanmak için opsiyonel olarak anasayfadaki elmas oyununu oynayabilir, orta menüden ulaşabileceğiniz görevleri yapabilir ve arkadaşlarınızı davet edebilirsiniz. Arkadaşlarınızın kazandığı puanların %10'u size gelir.


    BLUM ambassador programına dahil olduğum için 345 adet referans hakkım bulunuyor, bittikçe yenilenecek, dolayısıyla bu konuda endişelenmenize ve referans aramanıza gerek yok.






    Katılmak için: t.me/BlumCryptoBot/app?startapp=ref_Xgf69EMs8B


    Referanssız: 

    https://t.me/BlumCryptoBot/app?startapp








  • Peki o coinleri nasılsın alacağız yada mantık ne paraya nasıl cevrilecek

  • fikrim53 F kullanıcısına yanıt

    hocam Coinler çıkmadan önce kendini tanıtmak için Airdrop yaparlar. önceden Ön satın alınım yapılıyordu şimdi oyuna benzere çevirdiler. piyasaya çıkmadan önce topluyorsunuz sistem nasıl toplattırıyorsa bazen oyun bazen minin tarzı . topladıktan sonra piyasaya arz oluyor genelde bu tarz isim yapmış airdoplar binance gibi en az 10 borsada çıkıyor . Sizde topladığınızı binanceye veya firmanın belirlediği coin platforumuna çekip alabiliyorsunuz Blum binance destekli eski binance kurucuları tarafından (diye biliyorum) çıkan bir airdrop güzel kazandıracak. ben not coin topladın umursamadım keşke umursasaydım ordan 30 dolar aldım şimdi4 proje takip ediyorum. Bu coin güzel kazanıracak bunun gibisi zor gelir. Zor gelir diyorum çünkü temel Binanceye dayanıyor

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.