Şimdi Ara

Newfron Nf-Nd625 oto teyp hakkında bilgisi olan var mıdır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
551
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba bende Opel Corsa C Serisi (2005 model) araç var, maalesef teybim bozuldu ve fiyat/performans bir teyp taktırmak istiyorum. Bu cihazı kullanan, ses kalitesini bilen varsa yardımcı olabilir mi? Öncelikli isteğim boğuk sesin olmaması yani dinlediğin müzikten keyif alman ve radyosunun güçlü çalışması.

    Newfron Nf-Nd625 oto teyp hakkında bilgisi olan var mıdır?



  • ürün android değil. giriş seviyesi bir model. çok bir beklentiniz yoksa deneyebilirsiniz, ama gördüğüm kadarıyla beklentiniz yüksek gibi, o yüzden bu bütçe aralığında size önerebileceğim bir ürün değil.

  • ecrasniann kullanıcısına yanıt

    kanka zaten tutup video izlemeyeceğim arabada, sesi boğuk olmadığı ve radyosu iyi çektiği sürece sorun yok öteki türlü fiyat 2 katına çıkıyor bu enflasyonda da kasar zaten arabayı 1 seneye satmayı düşünüyorum

  • trail_blazer T kullanıcısına yanıt

    giriş seviyesi ürünlerin ses çipi genelde aynıdır. denemeden sesi hakkında kesin birşey diyemiyorum. sesini dinleme imkanınız yoksa kara balta bir seçim olacak. bir dönem buna benzer giriş seviyesi bir ürünü araba değişimi sonucunda tesisatı bağlayana kadar mecburen amfisiz kullandım, beni hiç tatmin etmemişti. zevkler ve renkler kişiden kişiye değişir.

  • ecrasniann kullanıcısına yanıt

    anladım ses test imkanım olmadığı için dediğiniz gibi artık ne çıkarsa bahtıma sipariş verdim ama zaten arabayı 1-2 seneye satmayı düşündüğümden en azından müziksiz bırakmaz ve ilana teyp bozukdur diye yazmak zorunda kalmam diye düşünüyorum :) teşekkürler

  • trail_blazer T kullanıcısına yanıt

    bişey değil, hayırlı olsun, sonucu paylaşın.

  • Merhaba araca sonunda bağlatabildim teybi, ses kalitesi gayet güzel fakat hoparlörlerinizin de iyi olması gerek verimli ses kalitesi için sonrasında 2sini değiştirmeyi düşünüyorum, bluetooth üzerinden telefon görüşmesi de yapabiliyorsunuz herhangi bir cızırtı, kesilme olmadı, 2 ayrı usb bellek girişi var, birisi daimi kullanacaksanız torpido içi diğeri tak çıkar yanda, fakat navigasyonunu çözemedim güncellemek, arka görüş kamerası da gayet güzel, radyosunun ses kalitesi yine iyi fakat çok fazla kanal çekmedi sadece 2 kanal çekti tabi benim bulunduğum konumdan da kaynaklı olabilir daha detaylı kurcalarım başka yerlerde de :) özetle ihtiyaçlarınızı karşılacak android alternatifi fiyat performans ürünü, umarım dokunmatiği sonrasında bozulmaz biraz bozulmaya meyilli gibi geldi umarım yanılıyorumdur :)

  • trail_blazer T kullanıcısına yanıt

    hayırlı olsun

  • quote:

    Orijinalden alıntı: trail_blazer

    Merhaba araca sonunda bağlatabildim teybi, ses kalitesi gayet güzel fakat hoparlörlerinizin de iyi olması gerek verimli ses kalitesi için sonrasında 2sini değiştirmeyi düşünüyorum, bluetooth üzerinden telefon görüşmesi de yapabiliyorsunuz herhangi bir cızırtı, kesilme olmadı, 2 ayrı usb bellek girişi var, birisi daimi kullanacaksanız torpido içi diğeri tak çıkar yanda, fakat navigasyonunu çözemedim güncellemek, arka görüş kamerası da gayet güzel, radyosunun ses kalitesi yine iyi fakat çok fazla kanal çekmedi sadece 2 kanal çekti tabi benim bulunduğum konumdan da kaynaklı olabilir daha detaylı kurcalarım başka yerlerde de :) özetle ihtiyaçlarınızı karşılacak android alternatifi fiyat performans ürünü, umarım dokunmatiği sonrasında bozulmaz biraz bozulmaya meyilli gibi geldi umarım yanılıyorumdur :)

    Hayırlı olsun.

    Ben de aynı markanın 621 modelini sipariş ettim. Yarın gelecek nasipse. Zaten cihazlar wince işletim sistemli. Nasıl beğendiniz mi cihazı, sesininden filan memnun kaldınız mı ?





  • teşekkür ederim mesajınızı çok uzun zaman sonra gördüm, umarım sorunsuz kullanıyorsunuzdur, hayırlı olsun

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.