Şimdi Ara

Makyajlı Opel Grandland (2022-2024) Ana Konu & Kullanıcı İncelemesi (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
519
Cevap
44
Favori
49.551
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bagaj havuzu için 2 seçenek var. Alt bagaj havuzu ve üst bagaj havuzu. Sizler hangisini alıyor sunuz?
  • onu bilmiyorum ?? yardımcı olurmusunuz ?

  • ugur2280 kullanıcısına yanıt

    Burada bagajı hangi şekilde kullanmak istediğiniz önemli. Makyajsız kasanın bazı model yıllarında bagaj için ara kat rafı geliyordu ancak makyajlı kasanın hiçbir paketinde bu raf gelmiyor, bu nedenle kendim alt raf seçeneğini tercih ettim. Bagaj tabanında halı bagaj havuzu yokken ve varkenki fotoğraflara aşağıdan ulaşabilirsiniz.


    Makyajlı Opel Grandland (2022-2024) Ana Konu & Kullanıcı İncelemesi


    Makyajlı Opel Grandland (2022-2024) Ana Konu & Kullanıcı İncelemesi




  • sarppy kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim. Ben de öz-iş in alt rafını sipariş verdim.
  • etec88 E kullanıcısına yanıt

    Opel araçları liste fiyatının aşağısına satın almak mümkün olduğu için ikinci el fiyatları da bununla paralel olarak liste fiyatına göre daha aşağıda olmakta.


    Örneğin liste fiyatı 1.907.900TL olan GS donanım 1.2T Grandland için 1.600.000TL teklif veren bayiler bulunmakta.

  • ugur2280 kullanıcısına yanıt

    Rica ederim, sizin bagajınız da bire bir aynı şekilde olacak bu durumda.

  • sarppy kullanıcısına yanıt
    300 bin tl indiriyor bide kar ediyor. Demekki iyi öpüyolar bizi.
  • hardcrss kullanıcısına yanıt

    Bu ay firmalarda güzel indirimler var ve bu indirimler 300 bin TL seviyelerine ulaşmakta, yeni araç almayı düşünüp elinde nakdi olanlar için tam fırsat dönemi aslında.

  • Selamlar. Aralık 2023 çıkışlı aracımda maalesef tavanda boya ve vernik atma sorunu başladı. Yeni modellerde artık bu sorunların giderildiğini düşünüyordum ama maalesef sorun devam ediyor. Paylaştığım fotoda boya atması net şekilde gözüküyor, tavan pek çok farklı yerinde ise vernik atmaları başlamış :(
    Makyajlı Opel Grandland (2022-2024) Ana Konu & Kullanıcı İncelemesi
    Makyajlı Opel Grandland (2022-2024) Ana Konu & Kullanıcı İncelemesi




  • anilc A kullanıcısına yanıt
    Hocam, ppf kaplatmış mıydınız?
  • anilc A kullanıcısına yanıt

    Geçmiş olsun hocam. Aracı satın aldığınız bayi size uzak değilse doğrudan orayla iletişime geçip değer kaybı almaya çalışmanızı öneririm. Muhtemelen size ilk etapta kullanıcı hatası olduğu söylenecektir ancak üstelediğinizde ve Opel genel merkez ile görüşüldüğünde sonuç daha olumlu olacaktır.

  • Teşekkür ederim. Satın aldığım bayi biraz uzakta maalesef, hafta sonu yakınımdaki servise göstereceğim. PPF kaplama yarın bir gün sökmek gerektiğinde tavandaki püskürtme siyah boyayı kaldırı endişesiyle yaptırmamıştım. 5 6 ayda tava bu hale geldiyse yıllar içinde ne hale gelecek :(
  • Ben bu soruyu servise sorduğumda(tavan konusu) biz direk opel merkez ile görüşmenizi sağlıyoruz. Onların alacağı karara göre hareket ediyoruz dendi. Ben aracımı yaklaşık 1 ay önce aldım ve tavanda bir noktada atma var, ayrıca a sütunlarında ve ön cam ile tavanın kesiştiği noktada küçük küçük atmalar var. Ben şahsen sorun etmeyerek, durumu bilerek ve kabullenerek aldım. C5 aircross, grandland, mokka gibi çift renkli psa grubu araçların hemen hepsinde bu mevzu var.

    Servise ne gibi aksiyonlar alınıyor diye sorduğumda opelin duruma göre farklı seçenekler sunduğunu ama bunu neye göre yaptıklarını bilmediklerini söylediler. Genel olarak bir değer kaybı ödendiğini ve kullanıcının kabul etmesi durumunda tavanın yeniden boyandığını, bundan farklı olarak ise ücretsiz garanti sürecinin uzatıldığını veya bakımların ücretsiz yapılabildiğini söylediler. Ben aracın 60.000 bakımına yakın bi görüşeceğim. Bakalım ne olacak





  • Bu siyah renk tavanlı araçlarda problem olduğu besbelli, firma neden bu araçları bu şekilde üretmeye devam ediyor anlaşılmaz. Ya boya işlemini değiştirip sorunu çöz ya da tamamen bu siyah tavan işini bırak. Bu siyah renk tavanlarda ki boya problemi yüzünden araç bakarken alternatifler çok azalıyor ☺️
  • Alpiron A kullanıcısına yanıt

    Hocam aracınızın garantisi uzatılmış durumda mı bilmiyorum ancak bu konuyu görüşmek için 60.000km/4. yıl bakımı biraz geç olabilir. Kullanıcı kaynaklı böyle olmuş demelerinin önüne geçmek için süreyi uzatmadan görüşmeniz daha iyi olur diye düşünüyorum.

  • sarppy kullanıcısına yanıt

    Aracım 2022 kasım trafiğe çıkışlı, yani 4. yıl bakımı olmayacak. İlk kullanıcı 16 ayda 46.000km yapmış :) O yüzden 2025 kasım ayına kadar garantisi devam ediyor. Kullanıcı kaynaklı demelerinin önüne öyle sanıyorum ki her yıl bu şikayetle giden binlerce araç geçecektir ;)

  • Alpiron A kullanıcısına yanıt

    İlk sahibi epey gezmiş anlaşılan :) ben de aynı dönemde satın almıştım, araç şu an 11.000km seviyelerinde.


    Araç her 15 bin km'de bir yetkili serviste bakıma girdiyse ve elinizde bakım kağıtları varsa bir sorun yok o halde.


    Umarım genel merkez ile görüştükten sonra tüketicinin tarafında olacak şekilde sonuçlanır, gelişmeleri merakla bekliyoruz.

  • Knight_Hammer kullanıcısına yanıt

    Donanım özellikleri, sınıfına göre başarılı yol tutuşu ve fiyat avantajından ötürü rakiplerine göre fazlasıyla tercih edilebilir bir araç.


    Şu anda 1.600.000TL seviyesinde satılmakta olan GS donanım 1.2T benzinli Grandland'ler bulunmakta ve bu araçların tavanı gövde renginde gelmiş. Aldığım bilgiye göre de beyaz ve gri renk seçenekleri bulunmakta. Dolayısıyla yeni bir araç alım niyetiniz varsa özellikle gri renkli bir Grandland GS hem şık hem de f/p bir seçim olacaktır.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarppy -- 15 Mayıs 2024; 14:53:17 >
  • sarppy kullanıcısına yanıt

    Aracın bakım evrakları elimde yok ancak satın almadan önce yetkili serviste tüm bakımlarının vaktinde yapıldığını teyit ederek aldım. O anlamda sorun yaşayacağımı sanmıyorum. Şimdilik aracımla mutluyuz, bunda önce 1.2 puretech 308'im vardı. Motor sorunu yaşadıktan sonra(triger olayı) soğudum araçtan ve değiştirmek istedim. Büyütmüş de olduk iyi oldu.

  • Alpiron A kullanıcısına yanıt
    Aracınızı güle güle kullanın. Yanlış anlamayın ama sorun yaşadığınız motoru tekrar tercih etmenizin nedeni nedi?
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.