Şimdi Ara

Mafia 4 | PC ANA KONU (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
6
Favori
3.364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • ThomasAngelo89 kullanıcısına yanıt

    Aynen öyle hocam spoiler vermemek adına söylememiştim ama iki durumda bana çok saçma geldi oyunun hikaye akışını ve mantığını bozmuş. Paulie’nin teklifine rağmen banka görevine dair hala şüpheleri olan Tommy’nin puro görevinden sonra kafasında bazı şeyler daha netleşiyordu ve banka görevinin altyapısını oluşturuyordu orijinalinde. Sam’in zaten kadınla ilişkisi olması hikayenin en sonunda sanat müzesinde sohbeti baltalamış. Böyle saçma bir detay eklenmesine ne gerek varsa. İki durumda saçmalıktan ibaretti kısacası. You Lucky Bastard görevinde de ufak olsa da bazı kesilmiş yerler vardı. Karakterleri de çok sindiremedim, Salieri ve Paulie’nin hem komik hem de sert mizacı gitmiş tonton tatlı :)) adamlara dönüştürmüşler adeta.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DukeMew -- 18 Nisan 2024; 14:1:34 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >




  • DukeMew D kullanıcısına yanıt

    Aynen öyle. Özellikle Paulie yi şaklabana çevirmişler maalesef. Memati gibi adamdı orjinalinde 😄 Tamam biraz daha derinlik vermek adına ufak tefek eklemeler yapılır ama bu kadar mankafa yapılmasına çok kızdım Paulie nin. Ayrıca evet hikaye akışı mahvoldu hem Salieri ile yol ayrımımızda hem de finalde.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TORU-NAGA

    Ne efsanesi,remake de biçti Hangar,esas oyundan kaç tane yan görev,karakter ve özellikler çıkarıldı.




    Mafia Game Videosyoutube
    Here's 10 Small Details removed from Mafia: Definitive Edition when comparing the remake to its original 2002 version 'Mafia: The City of Lost Heaven'. Here is a list of ten things that didn't make into the game, for one reason or another. For more Mafia 1 Remake Easter Eggs & Secrets visit here: https://www.youtube.com/playlist?list=PLcxsOVkYfi4D7tiIv4kbUpjueCESwToW6 • Follow me on Twitter for video updates: https://twitter.com/MafiaGameVideos • Mafia 3's Controversial Cut Opening: https://youtu.be/fsbdc9nLSGc • Mafia DE Riding Inside Train: https://youtu.be/TU9nHW2L6P0 • Mafia Jumping From the HIGHEST Points: https://youtu.be/0SzZBYEeIbA • Mafia DE What happened to Carlo: https://youtu.be/RyeimOvREN4 Video Timestamps: - 0:00 Dogs in Open World (10) - 2:11 No Witnesses No Crime (9) - 3:37 Trains & Tram Cars (Trolley) (8) - 4:58 Friendly Fire (7) - 6:12 Knuckle Duster (6) - 6:53 8 Free Ride Vehicles (5) - 9:24 Yellow Pete (4) - 10:30 Movable Bridges real time (3) - 11:56 Idiot Joe (2) - 12:41 Big Dick (1) ABOUT THIS CHANNEL This channel is in no way associated with 2K Games or Hangar 13 Games. Mafia Game Videos is a fan channel dedicated to bringing you the latest news, guides and videos from the Mafia video game series. #Mafia1 #MafiaTrilogy #MafiaDefinitiveEdition
    https://www.youtube.com/watch?si=JPBDTBfhIOy2AuL9&v=NfPk_SbPTSQ&feature=youtu.be
    Leş bir firma hangar.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >




  • Cemo94 kullanıcısına yanıt

    Mafia 3'ün sıkıntısı sonradan tekrara düşmesiydi bence de. Onun dışında şahsen keyif alarak oynamıştım. Leş, çöp vs diye gömülecek bi oyun değil kesinlikle.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ThomasAngelo89 kullanıcısına yanıt
    😀😀 Aynen öyle hocam.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Sonic.Storm kullanıcısına yanıt
    Peder de çok bayıyordu sürekli yapma etme oğlum modunda :) Finali de beğenemedim çok ucuz ve basit kaçmış. GTA gibi yapalım derken yani tadı kaçmış. Mafia ruhu ölmüş.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Sonic.Storm kullanıcısına yanıt
    Bence kötü bir Mafia oyunu. Evet tekrara düşmeseydi iyi bir oyun olabilirdi ama iyi bir Mafia olamazdı çünkü senaryo çok saçma.

    Yahu bir kere zenci mafya mı olur? Karakterlere bak Cassandra, İrlandalı. Hem karakterler saçma hem de işleyiş saçma. Senaryo da çok ucuz ve basit.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ö1f1 kullanıcısına yanıt

    Aslında evet o açıdan ben de aynısını düşünüyorum, senaryo da vasattı zaten ama döneminin atmosferini iyi yansıtmıştı. Benim bi oyuna çöp demem için başlamamla bırakmamın bir olması lazım. Bu arada GTA'nın eşcinsel cart curt karakterleri olmasındansa bunu tercih ederim :)


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DukeMew D kullanıcısına yanıt

    Öyle. Ben zaten klasik Mafia oyunu olarak düşünmediğim için keyif aldım muhtemelen :)


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok daha ciddi haber paylaşmak isterdim ama şimdilik elde olan bu 🙂

    Take-two nun yeni mafya oyununu Mayıs ortası gibi duyurması bekleniyormuş habere göre. Birkaç yabancı haber sitesinde de gördüm aynı haberi. Take-two da 2K da Summer Game Fest'e katılacak. Ben orada duyururlar diye bekliyorum. Mayıs ayında zor gibi geliyor. Oyunla ilgili resmi en güncel bilgi 2022 yılında verilmişti. İnşallah bu sene duyurulur ve 2025'te de çıkar en geç 😀


    https://www.gamingbible.com/news/mafia-4-teaser-leaks-online-813464-20240417

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • İnşallah Mafia 4 duyurulacak 🙂


    Mafia 4 | PC ANA KONU



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ThomasAngelo89 -- 17 Mayıs 2024; 9:20:48 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ö1f1 kullanıcısına yanıt

    Mafia 3'ün tek iyi olduğu kısım hikaye anlatımıydı. Bakın hikayeye iyi demiyorum. Hikaye anlatımı bir belgesel tadındaydı. Oldukça özgündü birde. Onun dışında müzikleri güzeldi. Geriye kalan ne varsa kötüydü.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.