Şimdi Ara

macOS High Sierra'dan Ventura'ya güncelleme sonrası pil sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
208
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba,


    MacBook Air (2017) kullanıcısıyım. Birkaç gün önce sürüm güncellemesi yaparak High Sierra'dan Ventura 13.4'e yükseltme işlemi yaptık. Fakat güncelleme sonrası pilin normalden daha çabuk bitiyor olduğunu gözlemledim. Bazen de ufak tefek kasmalar olabiliyor.


    Bu durumu yaşayanlarınız olmuş mudur?

    Yeniden eski sürüme geri mi dönmeliyim?




  • Hocam sorunuza cevap alamamışsınız bende aynı sorunu yaşıyorum. Macbook Pro 2017 kullanıcısıyım. Ventura güncellemesinden sonra ısıma, pil ömrü konusunda sorunlar yaşamaya başladım. Sanırım sürüm düşürmemiz gerekecek. Apple planlı eskitmeyi iPhone'larda kullanıcı sayısından dolayı yapamıyor ama Mac'lar de hiç acımadan yaptığını düşünüyorum.


    Ayrıca DH'de eskisi gibi sorulara cevap alamıyoruz. Konuyu haziran ayında açmışsınız ancak bir kişi bile görüşünü belirtmemiş, bunada ayrıca üzüldüm :(

  • Vallahi, M1 Air'de bile Monterey'de kaldım. Ventura'ya geçmeye korkuyorum; Monterey'in kendi içinde 12.7 diye bir sürüm çıkardılar, önceki sürümde olmayan şey oldu: Safari hantallaştı. Bu pahalılıkta agresif güncellemelerle baş edilemez. Hepimiz dikkatli olmalıyız.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.