Şimdi Ara

Laptop, masaüstü bilgisayara bağlanıp kullanılabilir mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
112
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Laptop ve masaüstü bilgisayarım olmak üzere 2 adet bilgisayarım var. Işim gereği projelerimi laptopta tutuyorum ancak ana bilgisayarım masaüstü olan. Sorum şu, laptopu masaüstü bilgisayara bağlayıp, masaüstü bilgisayara bağlı olan klavye mouse kulaklık ve mönitorü nasıl laptop üzerinden kullanırım. Cevre birimlerimi masaüstü bilgisayarımdan çıkarmadan laptopumda kullanmak istiyorum.


    Teşekkürler.





  • hocam, derdinizi tam anlatabildiğinizden emin değilim ama "chrome remote desktop, teamviewer, anydesk, radmin" yazılımları işiniz görebilir.

    veya evde iseniz dizüstündeki ilgili klasörü veya tüm diski ağınızda paylaşıma açabilirisiz.

  • Klavye mouse ve kulaklık masaüstü bilgisayara bağlı, ancak siz bu ekipmanları laptop üzerinde kullanmak istiyorsunuz. Pek olası değil, aynı odada yada bu ekipmanların kablosuz olduğunu farzedersek kapsama alanı içinde olsanız dahi, en fazla, laptop ile masaüstü bilgisayarınıza uzak bağlantı yaptıktan sonra bu ekipmanlar aktif olabilir. Yani çekim gücü yettiği sürece kullanırsınız ki görüntü ile ses senkronizasyonunda sorun yaşarsınız. Pek memnun edici olmaz bu deneyim.


    Klavye ve fare için alternatifleriniz tek bir usb dongle ortak kullanan bir kit kullanarak usb gerektiğinde laptopa takabilir yada 2-3 bluetooth bağlantısı olan klavye mouse tercih ederek kolayca farklı cihazlara geçiş yapabilirsiniz. Kulaklıklarda artık 2 ve daha fazla sisteme aktif bağlantı arası geçiş yapmayı desteklediğinden Bluetooth çözümü sizin için daha verimli olacaktır.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.