Şimdi Ara

iOS 17.5 şikayetleri bitmiyor: Sıfırlanan cihazdan eski silinen fotoğraflar çıkıyor! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
2
Favori
3.470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
25 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • İlginç var mı Türkiye’den bu başına gelen.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MKA64 M kullanıcısına yanıt
    Sadece silmek demek silinenlere taşımak demek. Silinenler kısmına girince oradaki fotograf ve video ları da sil bakalım geri gelecek mi? Ben daha geri gelebilen fotograf görmedim

    iOS 17.5 şikayetleri bitmiyor: Sıfırlanan cihazdan eski silinen fotoğraflar çıkıyor!

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ahmet DOĞAN kullanıcısına yanıt
    Kardeş sen olayı yanlış anlıyorsun Silinen foto zaten 30 gün o kısımda durur ardından komple silinir. 30 gün boyunca sana kurtarma şansı veriyor. Ancak buradaki sıkıntı aylar yıllar önce silinen fotoların geri gelmesi. Bu olay icloud yedeklemesi kullananlarda ortaya çıktı. İcloud kullanmıyorsanız o eski silinen fotolar geri gelmiyor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MKA64 -- 18 Mayıs 2024; 18:53:48 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Az önce Iphone güncellemesi yaptım ve durum benimde başıma geldi. Üç yıl önce farklı bir IPhone modeliyle çektiğim resimler geri geldi. Daha önce hiç icloud kullanmadım, telefonumda bulunan upload izinleri kapalı olmasına rağmen bu başıma geldi.

    Resimler 2021 kasım ayından...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi floydrose -- 18 Mayıs 2024; 19:08:36 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: AlkanExclusive

    Bulut teknolojilerine ilk günden beri sıcak bakmıyorum. Adam siliyorum diyor ama silip silmediği muamma. Bu zamana kadar hiçbir markanın hiçbir cloud servisini kullanmadım. İş için kullandığımız wetransfer falan hariç. Onda da önemli dosyalar transfer edilmiyor zaten. Genellikle büyük boyutlu dosya transferleri için kullanıyoruz ve herhangi birinin eline geçse de önem arz etmeyen dosyalar.

    Hala eski usül 2 tane farklı external disklerde tutarım fotoğraflarımı ya da belgelerimi. Biri arızalanırsa diğeri muhakkak çalışacaktır.

    Bilmediğim, etmediğim, kimbilir nasıl kullanılacağı da belli olmayan belge, resim vs gibi verilerimi elalemin serverlarında neden depolayım?

    Apple'ın yapmış olduğu bu sakmala hadisesi de iCloud kullanım sözleşmesinde (Yasal Bilgiler -https://www.apple.com/tr/legal/internet-services/icloud/tr/terms.html ) belirtmiştir.

    Güvenlikten bahsedip serverlarında maksimum 30 gün tutması gereken belgeleri yıllar boyunca saklaması elbette kabul edilecek bir şey değil ama bu tip konularda babamın oğluna bile güvenmeyeceğim için cloud çözümlerini kullanmayıp external HDD'lere depolama yapmaya devam edeceğim.
    En güvenli yöntem WinRAR ile güçlü bir şifreleme yapıyorum şifreli bu şekilde clouda yüklüyorum. Fiziksel HDD riskine girmiyorum.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • mystiery_ kullanıcısına yanıt

    Var benim var ! Kesinlikle eminim küstüğüm kişinin lise zamanında çektiğim fotoğrafları ve sildiğine emin olduğum matematik sorularından bir iki tanesi gelmiş ama 2014 yılından çekilen fotoğraflar.. iCloud kullanmasaydım belki de böyle bir şey olmayacaktı..


    Yemin ederim ki sildiğime emin olduğum fotoğraflar gelmiş bir tane nude sayılabilecek bir fotoğrafı da gördüm galerimde ..



    10 yıldan fazladır apple ürünleri kullanıyorum ve şok oldum.

  • Apple evreninden uzak durmak lazım

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Sattığım cihazlardan benim hesabımdaki eski fotoğraflarım mı çıkıyormuş iOS 17.5 şikayetleri bitmiyor: Sıfırlanan cihazdan eski silinen fotoğraflar çıkıyor!  Rezil olduğunu biliyodum da bu kadar rezil olabileceğini ben bile düşünememiştim yarım elma iOS 17.5 şikayetleri bitmiyor: Sıfırlanan cihazdan eski silinen fotoğraflar çıkıyor! 

  • floydrose kullanıcısına yanıt
    Dava aç

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 39 yasindayim. Bu yasima kadar 1 kere bile telefon satmadim. Alır kullanirim 3 5 sene neyse. Sonra kirar parcalar atarım. Satmadim satmam da.

  • shankssan kullanıcısına yanıt

    En mantıklısı. Zaten çok kısa sürede değiştirmiyorsanız satmaya gerek kalmıyor, 3-5 senelik telefona satmaya değecek bir para vermiyorlar.

    Yedek olarak durur bende de, hatta 2. alarmı ona kurarım bir şekilde asıl telefonumun şarjı biterse uyuyup kalmayalım diye :)

  • Ya bu Apple ürünleri değil miydi stabilite, sorunsuz yazılım, inanılmaz güvenli diye pazarlanan. Bu ne sürekli her hafta bir sorunlu Apple haberi. Hep de yazılımsal.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kirli çamaşırları ortaya mı dökmeye başladı apple iOS 17.5 şikayetleri bitmiyor: Sıfırlanan cihazdan eski silinen fotoğraflar çıkıyor! 

  • Ama iphone çok güvenli hep androidçiler iftira atıyor

    -Apple fanboy

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Millet telefon Recovery e on binlerce lira vermesin diye otomatik kendisi recovery yapan koca yürekli Apple

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • SonatTürkoğlu QUHSD S kullanıcısına yanıt

    Türk kurumlarına bir şey vermezler kolay kolay.IP paylaşımı dahi yapılmıyor çoğu zaman.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vay be, en güvenlikli iphone diye bizim şirket dayatıyordu başka telefon kullanamadım yıllarca. Bunu şimdi genel müdürün gözüne sokacaksın. Apple sadece fiziksel cihaz satıyor diye dünyanın en değerli 3-5 şirketinden biri olduğunu sanan saflar var. Kaç defa konuşuldu yeni anladı millet.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yuva yıkar :) Ben daha yapmadım şu hatalardan dolayı. Merak da etmiyor değilim kesin hiç bir sorun çıkmayacak. Bugüne dek güncelleme ile gelen şu sıkıntı bu sıkıntı bana denk gelmedi. Efsunluyum. :)

  • shankssan kullanıcısına yanıt

    Yakın yaşlardayız özel kullandığım bütün cihazlar çekmece de duruyor.Özellikle coin hesapları yüzünden satmamakta lazım. Yakın bir arkadaşımın binance hesabı bu şekilde gitti içinde sattığı telefondan daha fazla para vardı.iOS 17.5 şikayetleri bitmiyor: Sıfırlanan cihazdan eski silinen fotoğraflar çıkıyor!  Garanti bankası uygulaması ile sanal kartından aliexpress alışverişi yapıldı 40 gün sonra farketti bu olanları. Çok çok dikkatli olmak lazım telefon artık çoğu şeyde tanımlı çıkış yapmayı unutursanız bütün banka hesaplarınız bile gidebilir.Hele hele e-sim hikayeleri var ki biz öyle yaptıklarını düşünüyoruz öteki türlü banka dan mesajın gelmesi filan imkansız yada notlar kısmında sanal kartın numaraları filan bıraktı .Bankaya ödeme itirazı yapsa da nafile sonuç çıkmadı.

  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.