Şimdi Ara

Ideapad Slim 3 hakkındaki düşünceleriniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
49
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Geçen hafta Ideapad Slim 3 14IGL05 Celeron N4020 adında yeni bir dizüstü bilgisayar satın aldım ve bundan memnunum. Bu benim ikinci dizüstü bilgisayarım, ilk dizüstü bilgisayarım Lenovo Ideapad S210 touch (2013) idi ve hala çalışıyor :) Neyse, Ideapad Slim 3'ten bahsedeceğim, benim için gayet iyi. Ortalama performans, iyi hoparlör ve ekran kalitesi (UHD). Pil iyi durumda. Bana en az beş saatlik yoğun kullanım sağlayabilir. Orta düzeyde kullanım 6-7 saat sürebilir. Tabii ki bazen oldukça yavaş olması gibi birkaç sorunum var (ve hayal kırıklığına uğradım ama yine de 1,1 GHz'den 2,8 GHz'e kadar olan bütçeye uygun bir dizüstü bilgisayar olduğundan buna katlanabilirim). Aynı anda birden fazla uygulamayı yönetemezdi. Gecikmesin diye bazılarını kapatmak zorunda kalıyorum.


    Router Login
    NETGEAR Router Login - www.routerlogin.net
    https://routerlogin.dev/


    192.168.0.1
    192.168.0.1
    https://19216801.one/



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nustak1 -- 12 Nisan 2024; 2:24:56 >







  • İade şansın varsa iade etmeni tavsiye ederim 1 hafta olmuş.14 gün koşulsuz iade hakkın var .2024 te celeron işlemcili bir laptop ne fiyatta olursa olsun tavsiye etmiyorum.O bütçeyle iyi bir tablet alınabilir veya illaki ofis programları kullanmaya ihtiyacım var windowsuz yapamam dersem bile minimum ikinci el huawei d15 önerimdir celeron işlemcileri hiç sevmiyorum tavsiye etmiyorum.Bu tarz laptoplar hangi kullanıcıya hitap ediyor anlayamıyorum.Huawei alsanız en azından şık tasarım fhd ips panel type c şarj ve ortalama bir işlemci var celeron işlemcisi ise bazı tablet işlemcilerinden bile kötü.

  • Ideapad Slim 3'ü beğendiğinizi ve genel olarak memnun kaldığınızı duymak sevindirici. Lenovo, genellikle dayanıklı ve uygun fiyatlı dizüstü bilgisayarlar sunan bir markadır ve Ideapad Slim 3 bu özellikleri taşıyan bir modeldir.

    Ortalama performans, iyi hoparlör ve ekran kalitesi gibi olumlu özelliklerin yanı sıra iyi bir pil ömrüne sahip olması da önemli bir avantajdır. Beş saate kadar yoğun kullanım ve altı- yedi saate kadar orta düzeyde kullanım sağlayabilmesi oldukça iyi bir performansdır.

    Ancak, bazı hız sorunları ve çoklu uygulama yönetimindeki zorluklar gibi küçük dezavantajlar da belirttiğiniz gibi bazı kullanıcıları rahatsız edebilir. Ancak, bu tür sorunlar sıklıkla bütçe dostu dizüstü bilgisayar modellerinde görülebilir ve performans beklentileriyle dengelenmelidir.

    Sonuç olarak, Ideapad Slim 3, uygun fiyatlı bir dizüstü bilgisayar arayanlar için iyi bir seçenek gibi görünüyor. Bazı performans kısıtlamalarını göz önünde bulundurarak, kullanıcı deneyiminin genel olarak tatmin edici olduğunu söyleyebiliriz.





  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.