Şimdi Ara

HTC'nin bütçe tableti HTC A103+ ufukta göründü: İşte özellikleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • HTC'nin bütçe tableti HTC A103+ ufukta göründü: İşte özellikleri
    Amiral gemisi telefonlar söz konusu olduğunda bir dönemin önde gelen üreticilerinden HTC, odağını orta seviye ve bütçe odaklı cihazlara çevirmiş durumda. Bu bağlamda geçtiğimiz yıl HTC A101 modelini duyuran marka, yeni tableti HTC A103 Plus için çalışmalara başladı. Peki yaklaşmakta olan tablet neler sunuyor? Gelin hep birlikte göz atalım.



    HTC A103 Plus özellikleri belli oldu



    Google'ın GMS sertifikasyon sitesinden alınan bilgilere göre HTC A103 Plus, ön tarafta 1200x1920 piksel çözünürlüğe sahip 10.1 inç boyutlarında FHD ekrana sahip olacak. Bu ekrana ise, yüz algılama ve AI yüz tanıma özelliklerine sahip 5MP ön kamera eşlik edecek. Ayrıca mevcut raporda, cihazın MediaTek MediaTek 8768A platformundan destek alacağı belirtiliyor. 



    12nm işlem teknolojisini temel alan bu işlemci, dört adet 2.0GHz Arm Cortex-A53 ve dört adet 1.5GHz Arm Cortex-A53 çekirdeklerinden oluşmakta.  Grafiksel yükler söz konusu olduğunda ise 650 MHz'de çalışan IMG8320 GPU'ya güveniyor. 



    Kutusundan 64GB depolama ve 4GB RAM ile vitrine çıkacak HTC A103 Plus, kaputun altında 6.000mAh pil ve 4G desteğine ek olarak Android 13.0 işletim sistemi ile desteklenecek. Cihazın diğer özellikleri arasında ise, Mikro SD kart desteği, Bluetooth 5.0, 4G desteği, çift bantlı Wi-Fi ve Type-C USB 2.0 bağlantı noktası yer alıyor.



    Ayrıca Bkz.HTC U23 tanıtıldı: İşte özellikleri



    Bu bilgilerin ışığında, HTC A103 Plus'ın ekonomik bir çözüm olacağını söyleyebiliriz. Cihazın ansman tarihi veya hangi ülkelerde satışa sunulacağı ise henüz bilinmiyor.  




    Kaynak:https://www.gizmochina.com/2023/06/19/htc-a103-plus-set-to-launch-affordable-tablet-with-10-inch-display-mediatek-processor-and-android-13-0/







  • Apple ürünlerini pek önemsemem ama İpad Pro yolun sonu daha iyisi olmadığı gibi yanına performans olarak yaklaşacak cinsten başka bir üründe yok işin kötüsü. 35.999 TL cikkkk tek sorun bu :D

  • iPadde pc esnekliği yok kendinizi kandırmayın artık iki video editleyince olmuyor o işler.

  • Xtrud kullanıcısına yanıt
    pcden daha esnek ve seri çalışıyorum ipad ile. daha kolay taşınabilme de cabası. herkesin beklentisine göre işine göre değişir yani anlayacağınız.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Samsung' un A serisi tabletlerine benzer bir performans verecek gibi.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.