Şimdi Ara

Honor Magic V2 [ANAKONU] enince katlanabilir telefon Türkiye önkayıta 4bin+sepet 4bin+8bin takasdest (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
639
Cevap
27
Favori
18.703
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • bahattintopaloglu kullanıcısına yanıt

    Dokunus hissi cok hosuma gitti, sert kalitesiz plastik degil. Gayette sik duruyor. Orjinal kilif kullanmiyorum cunki dis ekrandaki korumayi cok ciziyordu.


    Ayrica simdide dis ekran koruyucusuna ihtiyacim var kutunun icinden cikan dis ekran koruyucu cok iyiydi. Oyle birsey bulamadim

  • Bildirim gelmeme konusu çok can sıkıcı olmaya başladı. Çözüm de bulamadım. 2-3 gün uygulamaya girmezsem o uygulamadan bildirim gelmemeye başlıyor
  • Bu telefonu inceledim çok hoşuma gitti.

    2011 den beri cep telefonu kullanıyorum, 2013-2014 den 2022’ye kadar (2023 de ise bir kaç ay kısa süreli de olsa mecburiyetten Android) Android cihaz kullandım.

    2022 sonların dan beri ise İPhone 12 Mini, 11 ve şu an 15 olmak üzere 2 senedir İOS cihaz kullanmaktayım.

    Olur da bir gün Android’e yeniden dönecek olur isem, sebebim katlanabilir cihazlara olan hevesimden dolayı olur.

    Konu başlığında yer alan model ise çok hoşuma gitti, Apple’ın hala katlanabilir cihaz sunmaması canımı bir hayli sıkıyor, buda Android’e katlanabilir bahanesiyle dönmem için bir sebep olabilir…
  • Arkadaşlar bu cihaza uygun kalem bulabildiniz mi?Fold 4ün geniş ekranından sonra diğer telefonlara alışamadım.Fold 6nın ön ekranı yine dar gelecek gibi görünüyor.O yüzden tekrardan Magic V2ye yöneldim.Kalem baktım ,bulamadım.
  • Sert-aç kullanıcısına yanıt
    Kılıf 275 lira gibi bisey ama kaliteli diyorsaniz hemen ben de 1 tane alıyorum.
    Bir de kutun icinden ekran koruyucusu cikiyor muydu? Ben sadece cihazin uzerinde geleni biliyordum. Benimki de cok cizildiginden benim de almam gerekecek.
  • Bulldog B kullanıcısına yanıt
    Hocam bir kaç durum var arkadaslar da anlatmıştı, ben o sekilde çözdüm cok şükür. Pil optimizasyonlari vs iyi uygularsaniz çözülür.
  • parooksetin P kullanıcısına yanıt
    Cihazın kendi kalemi var aslında fakat Türkiye'de yok.
    Açıkçası kalem benim içinde çok önemli ama haricen taşımak beni yorar diye ilgilenmedim.
    Samsung S serisi kullanmayı istememin en büyük sebebi bu kalem...
  • Sert-aç kullanıcısına yanıt
    Yorumu yapan sizsiniz galiba :)
    Hangi renk aldiniz? Yan katlanir tatafi nasil? Bir kac fotoğraf atabilir misiniz?
  • Evet yorum Benim ben memnunum. Ama dis ekran koruyucu arayisim devam ediyor.
  • Düz İphone 15 den geçilir mi?

    İos cihaz kullanmış birisi cevap verir ise sevinirim.

    En iyi katlanabilir telefon bu, lakin pişman olmak istemiyorum.
  • Sert-aç kullanıcısına yanıt
    İlk yıl 4 kere değiştirme hakkımız yok muydu ? Haftasonu Kartal KVK ya bir uğrayacağım.
  • Yokizm58 kullanıcısına yanıt

    iphone 15 pro kullanıyorum eş zamanlı olarak. Eğer ekosistem takıntısı veya zorunluluğunuz yoksa cihaz on numara beş yıldız. Öncesinde ss z fold 3 ve ss z fold 4 kullandım. Bu cihaz çok farklı ve ön ekran kullanımı ve telefonun inceliği onu farklı kılıyor. Son derece kullanışlı, paranızın hakkını verecektir.

  • Kinerkin K kullanıcısına yanıt
    Cevabınız için teşekkür ederim hocam
  • Yokizm58 kullanıcısına yanıt

    acale değil ise, zorunlu değil ise bu yıl temmuzda klansmanı yapılacak samsung Fold6 nın güvenilir sızıntılarına bakınca onuda elerim.

    Ya Honor Magic v3 beklerim yada Samsung Fold7 bakalım ne olacak der gene beklerim. Bu arada Türkiye de garantili satış ile destek ile başka katlanır rakipğler ne cihaz getirecek onuda beklerim. ( Honor Türkiye hayal kırıklığı yedek parca fiyatları aşırı pahalı ve yedek parca sıkıntısı şikayeti çok. Liste var parca yok. 1 yıl olacak birkaç ay sonra eskidi çıkma tarihine göre güncelliğini kaybeden donanım ve maalesef çok geciken yeni android çıkmadı. Temmuzda lafı geçiyuor Honor Türkiye cevap vermiyor. GÜVEN DUYMUYORUM sosyal medyadan takiple son kullanıcıya davranışlarına, youtuber lara çalışıyor maalesef Honor Türkiye. Katlanır Millet android 15 deneyimliyor biz hala magiz os 8 bekliyoruz android in Türkiye ye dağıtımını bekliyoruz. minnak bir güvenlik yaması çıkınca sevindik. Kalem sıkıntı. Honor Türkiye bindiği dalı kesiyor.


    ama heves haric birazda zaruriyetin var ise vatanda 60bin TL altına alanlar varmış. yakalarsan 58-59bine iyi fiyat der alırsın.


    Honor Türkiye önem verse. yazılım konusunda, aksesuar, özellikle kalem, yedek parca vs. heleki bence artık deneyim magazası olmayan firma kalmamalı Türkiyede aç birkaç deneyim mağazası diye bekledik sorduk tık yok. kalem alacaksın cevap kaçamak. Katlanır telefon almışsın yazılım konusunda 1 yıl geriden geliyoruz. millet android 13 magic7 yi bırak türkiyede magicos8 ile çıkmamasına bile şaşırdı. android 14 gelse ne yazar çin sürümlerinde ahım şahım vayy diyen yok. millet android 15 beta kuruyor cihazlarına.


    acelen yok ise bekle...





  • GoGoBaBa kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam, beklemeye karar verdim mesajınızı görünce.

    Saygılarımı sunuyorum 🙏🏻
  • Yokizm58 kullanıcısına yanıt

    https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/158733516


    şimdi bunu okuyordum bende , kim yazdıysa bayağı derli yazmış.

  • GoGoBaBa kullanıcısına yanıt
    Mesajlar beni bayağı üzdü, Honor Magic 6 Pro’da cillop gibi telefon olmuş.

    iPhone veya katlanabilir cihazlara hevesim olmasaydı, bu telefonu da düşünebilirdim.
  • Yokizm58 kullanıcısına yanıt

    çok çok yeni cihaz biraz daha beklemek de faide var. Acelen yok ise bakalım Temmuz da diye dedikodu çoğaldı Honor Magic v2 nin yeni yazılımı ile belki bizi sevindirir. Honor Magic pro6 radarımdaydı ama sadece kamera özellikleri ile. Katlanır yerine onu al diyemem. Telefonumuz kötü değil ama Honor Türkiye yanlış davranışlarda. Yedek parca kısmında telefonun garantisi yok ise yada şaibeli şekilde kullanıcı hatası diye garantiye girmeyen değişimlerde dahi o fahiş parayı verecem diyenlere dahi parca sıkıntısı yaşatıyorMUŞ. ( sosyal medya da her yazılanada güven olmuyor maalesef)


    biraz Tükiye kısmında Honor atağa geçse , aylarca geciken olması gereken yazılım Türk kullanıcılarına sunulsa hatta ardından Katlanır telefon lar için daha fazla özgün özellikle gelecek denilen android 15 ile hızlıca Türkiyede sunulsa, Kalem vs aksesuarlara önem verilse. ben Honor Mag,c v2 yi gönül rahatlığı ile tavsiye ederim. Kendimde en az 3-4 yıl kullanırım işimi görüyor. Ama kamera konusunda eski telefonum Samsung s22ultra bile arıyorum. Ona bile android 14 + oneUI 6 + OneUI6,1 dahi geldi. Android 15 betalar konuşuluyor. Yıl sonuna doğru kararlı sürüm Türkiye dağıtıluırsa şaşırmam. O cihazdan sonra s23ultra ve s24ultra çıktı. Yani Kamera konusunda beklentiye bağlı olarak ben katlanır modelde dahi bu fiyata daha iyisini beklerdim. Gündüz çekim sıkıntı yok ama. İşte o sebeble alacak olsam gene HOnor almak istesem yeni işlemci, güncel donanım ile Honor Magic v3 ü görmek isterim. Heralde bizim telden daha iyi birşey çıkartırlar :P


    Telefonumdan memnunum katlanır ilk telefonum aslında tek telefonum yani 2. telim vs yok. Katlanır kısmında tablolara bakmak anlatılmaz. Telefonun ön ekranı ile her işimi halletsemde gayet memnun olsamda. Yanımda tablet taşımadan birçok işimi görüyorum açılan ekran ile. Benim alma kriterim çok yüksek miyop olmam. gözde sıkıntılar sebebli katlanır ekran gerekliliği. Ve bunun için hiç pişman olmadım. Yukarda yazdıklarım ise bugün almak istesem diye gönlümden geçenler. Sanki telefonu gömdüm mezara gibi algılanmasın.





  • Bulldog B kullanıcısına yanıt

    Ic ekran icin sanirim o

  • kampanya fiyatları haricinde daha uygun/hediyeli Anlık kampanyalara denk gelebilirsiniz.


    Seçili Honor Ürünlerinde Kaçmaz Fırsatlar



    Honor Magic V2 [ANAKONU] enince katlanabilir telefon Türkiye önkayıta 4bin+sepet 4bin+8bin takasdestwww.hepsiburada.com
    Seçili Honor Ürünlerinde Kaçmaz Fırsatlar Kampanyası - Hepsiburada
    https://www.hepsiburada.com/kampanyalar/secili-honor-urunlerinde-kacmaz-firsatlar


    Honor Magic V2 [ANAKONU] enince katlanabilir telefon Türkiye önkayıta 4bin+sepet 4bin+8bin takasdest


    Honor Magic V2 [ANAKONU] enince katlanabilir telefon Türkiye önkayıta 4bin+sepet 4bin+8bin takasdest



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoGoBaBa -- 22 Mayıs 2024; 14:56:2 >




  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.