Şimdi Ara

Grim Dawn (2016) [ANA KONU] (95. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.888
Cevap
36
Favori
106.354
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9192939495
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Zebercet kullanıcısına yanıt
    Aynen konuya bile zor giriyoruz,Bilgiler için Teşekkürler hocam , bir merak ettiğim konu ise Questleri haritada oyun göstermiyormuş sanırım kendimiz buluyormuşuz, ingilizcem çok iyi olmadığı için bu durum biraz korkutuyor, Diablo 3 teki gibi haritada işaretli görevler yokmuş sanırım... Nasıl yapıyoruz o görevleri?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • asus1981 kullanıcısına yanıt

    Belli bir noktaya yaklasirsan isaretci atiyor. Cok onemli degil zaten haritalari temizleyerek gidiyorsun gozunden kacan bir sey olmaz.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zebercet kullanıcısına yanıt

    Çok sağolun hocam👏👏👏👏


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • asus1981 kullanıcısına yanıt

    Oyuna başlayın ve mantığını kavrayın. Eğer titan quest oynadıysanız hemen hemen aynı bir çok yeri. Oyunda haritayı komple açarak giderseniz tüm questler karşınıza çıkıyor. Haritada bazı bölgelerde gizli yerler var. Onlara başlangıçta pek girmeden yavaş yavaş oynayarak oyunu biraz tanıyın. 9 ana sınıf var, seçtiğiniz sınıfa 10. seviyeden sonra 2. sınıfı ekleyebiliyorsunuz. Yanlış seçim yaptım gibi bir olay yok. her ikili sınıfın buildleri mevcut. Zevk almak sizin hangi sınıflar ile oynamayı sevmeniz ile değişiklik gösterebilir.


    oyun 3 zorluktan oluşuyor, en son seviye 100. oyun çok zor değil, sadece bazı bosslar sizi alışana kadar zorlayabilir.


    buildlere bakmak isterseniz;



    Grim Dawn (2016) [ANA KONU]
    Grim Dawn (2016) [ANA KONU]grim dawn tools
    Grim Dawn Builds
    https://www.grimtools.com/builds/

    buradan bakabilirsiniz. bol itemli, bol skill li ve bol karakterli bir oyun. beğeneceğinizi düşünüyorum.





  • saintroyo kullanıcısına yanıt
    Öncelikle yardım için teşekkür ederim hocam 16. seviye ulaştım dün gece sabahladım😂 oyunun mantığını az çok kavradım ama bazı görevler için İngilizce gerekiyor onu da rehberler den buldum sorun olmadı, dediğiniz gibi hangi iki sınıfı seçersem seçeyim mutlaka farklı tat veriyor inanılmaz bir sistem. Tek anlamadığım mantık devotion, orda farklı bir durum var çözemedim. Sadece biraz mantık yürüttüm doğru mu bilemiyorum. Mesela Necromancer sınıfıyla oynuyordum onun şekilleri mavi, devotionda da mavi hayvanların olduğu ağaçlar var sanırım onlara yönelmek gerek, dediğim gibi deneme yanılma devam ediyorum.

    Farklı bir sorum daha var hocam, ilk başlarda aldığımız skilleri oyun sonuna kadar devam ettirebiliyormuyuz yoksa mutlaka level kastıkca yeni skilleri almaya zorluyor mu oyun orasını da çözemedim

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • asus1981 kullanıcısına yanıt

    şimdi öncelikle devotionlarda şöyle bir durum var. ille şu karakter şu renkleri açacak diye bir kaide yok. ama oynadığınız builde göre açmanız gereken devotionlar var. mesela pet için bonus to all pets yazanları almanız gerekiyor. yani oynadığınız builde göre olan puanları almanız lazım. bunu için de gerekli olan renkleri tamamlamanız gereken yerler var. mesela çakal atıyourm 3 mavi olduğunda açılıyor ya da taht var mesela atıyorum 2 kırmızı 2 sarı ile açılıyor o zman taht için o puanları veren yerleri tamamlamanız gerekiyor. her devotion üzerine geldiğinizde görürsünüz affliction yazar, bu o devotion ı açmak için egreken renk puanı altında da o devotionı tamamladığınızda alacağınız renk puanını yazar. biraz karışık gibi oldu ama oynadıkça alışırsınız ve mantığını kavrarsınız.


    skill için de şu geçerli, genelde temel bir skill oluyor bu skilli dikkat ederseniz ilerleyen puanlar da geliştirebiliyorsunuz. mesela soldier karakterinde forcewave skilli var. eğer bu skill i kullanıyorsanız level aldıkça rending force ve internal trauma skill puanları ile bu forcewave skilli ni geliştirebiliyrosunuz.. bu tamamen size kalmış. istediğiniz skilli istediğiniz şekilde geliştirebilir ve oynayabilirsiniz.





  • saintroyo kullanıcısına yanıt
    Çok Teşekkürler oyun cidden çok emek harcanmış bir oyun, bence bu oyunun tek eksiği Diablo 4 te olduğu gibi ara sahne ve hikaye örgüsü, mesela Baldurs gate gibi falan şöyle ara sahneler ile oyunu biraz geliştirmeler adından inanın çok söz ettirir. Belki çıktığı döneme göre muhteşemdi ama hani Diablo 4 ,baldur falan oynayınca insan biraz grafik animasyon falanda aramıyor değil yani:)) Umuyorum yeni oyunu eksikleri gidererek getirirler belli ki firma işin erbabı, sanırım diablo 2 yi yapan ekipten birileri varmış...Neyse sözün özü oyun çok iyi anladıkça daha da iyi oluyor, bakalım sıkılana kadar oynamaya devam:)))

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • asus1981 kullanıcısına yanıt

    Oyunda muhakkak en fazla 2 damage türü üzerinde karakterini kur.

  • 
Sayfa: önceki 9192939495
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.