Şimdi Ara

göz içine mercek yerleştirme (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: yp035 , yp035 Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 7 Misafir - 8 Masaüstü1 Mobil
5 sn
668
Cevap
26
Favori
271.981
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • passero P kullanıcısına yanıt
    Evet göz için sülük tedavisi. Youtube ve google de bir çok video gördüm retina ve diğer rahatsızlıkları olupta sülük tedavisi uygulatan ve güzel sonuçlar alan hastalar vardı.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • muhammet2403 M kullanıcısına yanıt

    Göz için sülük tedavisi duyduğum bir uygulama değil. Bu konuyu keşke bir göz doktoruna danışsaydınız. İnternette farklı ortamlarda aslında gerçeği yansıtmayan birçok video var.

    Ben internet videolarına ve içeriklerine temkinli yaklaşmayı tercih ediyorum. Zira internetteki bazı yorumlar reklam amaçlı yazdırılabiliyor.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba 24 yaşındayım. göz numaram -14.5 miyop ve 3 numara astigmat var. Göz içi mercek ameliyatı olmak istiyorum. İstanbulda önerebileceğiniz doktor var mı ? Bir de numarası benim kadar yüksek olup da bu ameliyatı olmuş kişiler bu ameliyat hakkında tavsiyeleriniz nelerdir

  • oba99 O kullanıcısına yanıt

    Öncelikle bu konu altında yazılan mesajları iyice okuyunuz. Size faydası olacaktır. Mercek seçiminde dikkatli olun. Bazı mercekler gece ışıklar etrafında harelenme , halo etkileri yapmakta. Gece araç süremezsiniz. Yine gözlüğe göre görüş keskinliğiniz alacak. Loş ortamlarda cisimlerde parlamalar olacak. Bu etkileri sanırım multifokal dedikleri 3 odaklı mercekler yapmaktadır.


    Merceklerden memnun kalmazsanız çıkartması da riskli. Doktorlar çıkarır diyorlar ama büyük bi sağlık sorunu olmadan bunu yapmak kendimiz için risklidir. Size iyisini de kötüsünü de anlatan doktorlar bulun. İçinize sinmiyorsa yaptırmayın.


    Gözlüğün verdiği konforsuzluktan kurtulmuş oluyoruz. Güzelliği bu :)

  • Karadenizz55 K kullanıcısına yanıt

    Ameliyatınız nasıl geçti oldunuz mu ? Olduysanız durumdan memnunsunuz galiba :) Bir daha uğramamışsınız buraya :)

  • passero P kullanıcısına yanıt

    Bildiğim kadarıyla, takılan lensler istenirse değiştirilebiliyor. (arkadaşım geçenlerde Alcon marksının yeni çıkan modeliyle eskisini değiştirtdi) yani bir takıldımı bir daha çıkarılamaz diye birşey yok.

  • atito A kullanıcısına yanıt

    Yanlış biliyor olabilirsiniz. Lensler yerine sabitlendikten sonra, bir daha çıkartılamazlar. Sabitlenmiş bir lensi çıkarmaya çalışmak lensleri yerinde tutan bağlara hasar vermek demek. Hiçbir ehil doktor böyle bir işleme girişmez.

    Anneme katarakt ameliyatında trifokal mercek takıldı. Ameliyattan sonra şikayetleri başladı. Annem ameliyatı yapan doktordan sonradan memnun kalmadığı için, şimdiki doktorumuza gitmeye başladık. Yeni doktorumuzun bize söylediği ilk şey "Bu lenslere alışmanız gerekiyor. Bunlara kesinlikle dokunamayız" oldu.

  • Merhaba birbucuk ay önce akıllı mercek ameliyatı oldum. İlk bir ay herşey iyiydi.20 gündür özellikle gündüz güneş gözlüğü bile fayda etmeyecek derecede ışık hassasiyetim var. Doktorum kuruluruk çokça öneride bulundu.hicbiri fayda etmedi. Özellikle günün ilk 3-4 saati ev içinde bile güneş gözlüğü takıyorum. Dışarı hiç çıkamıyorum. Benzer durum yaşayan var mı?

    Geçiyor mu zamanla?

    Şuan hayatım felç malesef


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.