Şimdi Ara

Fethiye Konya arası hangi yol daha iyi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
963
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar fethiye'den Konya'ya gideceğim hangi yolu tercih etmeliyim gidişli gelişli olmasını istemiyorum, karşıdan gelip manyak gibi solmayan araçlar sterese sokuyor beni bildiğin kazaya davetiye cikariyorlar.




    bilginiz varsa bilgilendirirseniz sevinirim

    Fethiye Konya arası hangi yol daha iyi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bigbooss -- 23 Temmuz 2023; 0:3:48 >



  • Bu alternatiflerin hiçbiri tamamıyla bölünmüş yol değil.


    Ancak Muğla-Denizli-Afyon üzerinden dolaşırsanız olabilir, o da 700km civarında mesafe neredeyse iki katına çıkıyor.


    Paylaştığınız görseldeki güzergahlar arasından seçili olan zaman zaman çift yönlü olsa da diğerlerine göre daha iyidir.


    Fethiye Konya arası hangi yol daha iyi
  • Hocam en iyi alternatif senin seçtiğin yolda en azından Konya-Antalya güzergahını ciddi rahatlatıyor(hiç yoktan Manavgat trafiğinden kurtarıyor…Gerçi Serik-Antalya arası da trafik oluyor da artık idare edersiniz .Fethiye-Antalya-Manavgat-Akseki-Seydişehir-Konya benim 20 yıllık güzergahtı şimdi ise Serikten-Beyşehir -Konya yapıyorum rahat 1 saat kısaltıyor hemde bölünmemiş yolları nispeten düzgün)…Bekçiler tarafından her türlü geçmek zorundasınız alternatifi yok diyebilirim tam ortada opet var (Fethiye’ye 80 km kala diyebilirim) orada mola verip çay/kahve içebilirsiniz kafanız dinçleşmiş olur…Muğla tarafına aç aç girmeyeyim derseniz Antalya’dan yaklaşık 1 saat sonra korkutelinde Şişçi iboda öğle yemeği tavsiye ederim köfte ve piyazı çok iyidir …Fethiyede ohannes burger var gezerken mutlaka gidin f/p oranı çok iyidir ve burgerleri cidden çok lezzetlidir … Fethiye geziniz hakkında merak ettikleriniz varsa her türlü yardımcı olabilirim hocam çekinmeyin Muğlalı olmamız biraz işe yarasın




  • toyota16 T kullanıcısına yanıt
    Eyvallah hocam çok teşekkür ederim

    Aslında Köyceğiz den hareket edeceğim. Ama Fethiye diye belirttim bilindik olsun diye. Şu an saribelende villadayim bir gün Köyceğiz de kalıp ertesi gün Konya'ya doğru yola çıkacağım.


    Sizin dediğiniz güzergahı deneyeyim o zaman.

    kaş a gelirgen Korkuteli den sonra elmalı yolu bitirdi beni çok stres yaptım, herkes riskli sollama yapıyor yol zaten Dar.

    Yukarıda arkadaş Denizli Tavas yolundan da gidebilirsiniz demiş ben Köyceğiz'den hareket edecek o zaman 543 km oluyor Köyceğiz-Antalya yolu ancak forumda bir arkadaş Denizli Tavas yolu kötü filan diye yazmış 2019 daki bir gönderide.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bigbooss -- 23 Temmuz 2023; 5:5:59 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.